Tiket dana (utorak, 13.08.2024)

U naredna tri dana završava se treće kolo kvalifikacija za evropske kupove i ostaje nam samo još plej-of faza. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja predloga.

PAOK – Malme – 1 @ 1.83 u Primobet

Solunci u do sad odigranim utakmicama nisu pokazali da su spremni za Ligu šampiona. Oni jesu prvaci Grčke ali ta liga već neko vreme nema direktan prolaz u grupnu fazu elitnog takmičenja. Morao je PAOK da startuje već u drugom kolu, dosta su se mučili sa Borcem iz Banja Luke, najboljim timom Bosne i Hercegovine a u prvom meču trećeg kola uspeli su da ostanu neporaženi u Malmeu. Bio je to vrlo zanimljiv meč sa dva vođstva Šveđana i dva poravnanja PAOK-a. Svakako da su Grci zadovoljniji rezultatom jer su bili lošiji rival a nemaju šta da nadoknađuju na svojoj Tumbi pred svojim ”ludim” navijačima. Malme je imao problema da dođe i do trećeg kola, pamti se poraz na Farskim Ostrvima od Klaksvika, pa ne vidimo način da neporažen napusti Tumbu. Predlog je jedinica a za pobedu PAOK-a dobija se koeficijent 1.83 u kladionici Primobet.

Rendžers – Dinamo Kijev – GG @ 1.66 u Primobet

Niko nije stekao prednost nakon prvih 90 minuta dvomeča između vicešampiona Ukrajine i Škotske. Miljenici sreće bili su Policajci koji su izjednačili u četvrtom minutu nadoknade i sada imaju odličnih 1:1 pred revanš na svom Hempden parku. Međutim, nije Rendžers dobro započeo sezonu. U prva dva kola su uzeli 4 boda ali to svakako ne zadovoljava ambicije jednog od dva škotska velikana. Već na startu su remizirali sa Hartsom u Edinburgu a prošle sedmice su jedva pobedili i madervel na svom terenu. S druge strane Dinamo je ovo već drugi rival u kvalifikacijama, protiv Partizana su bili više nego ubedljivi i postigli čak 9 golova u dve utakmice ali sa tvrdim Škotima to neće ići tako lako. Bili su Ukrajinci bolji u prvom meču koji je igran u Poljskoj i njima to što će gostovati ne predstavlja neki veliki problem. Napad je bolji deo Dinama i za ovaj meč je najlogičnije igrati na golove. Verujemo da će biti ponovo barem po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.66 u kladionici Primobet.

Tvente – Salcburg – T12+ @ 1.99 u Primobet

Holanđani su se spasili i poslednji čas u Mocartovom gradu. Vodio je Salcburg sa 2:0 protiv Tventea sve do sudijske nadoknade posle dva gola Danca Kjergarda ali je u 91. minutu Vlap postigao gol velike nade. Prošla sezona bila je odlična za Tvente, zauzeli su treću poziciju na tabeli i izborili se za kvalifikacije za Ligu šampiona i niko ništa ne bi imao protiv da se sve to ponovi i u sezoni koja je upravo započela. U prvom kolu je Tvente bio na iskušenju u Nijmegenu ali je na kraju slavio sa 2:1 i napravio sjajnu uvertiru pred ovaj, možda, i meč sezone. Bikovi su svake godine po malo slabiji i na kraju su ostali bez titule u austrijskoj Bundesligi posle decenije vladavine. Prvi cilj je povratak šampionskog pehara ali i ulazak u evropsku elitu se podrazumeva. Nešto nam ne uliva poverenje odbrana Salcburga na početku sezone i očekujemo da Tvente postigne bar dva gola. E sad, da li će to biti dovoljno za prolaz, ostaje da vidimo. Za T12+ kvota u kladionici Primobet iznosi 1.99.

Ferencvaroš – Mitjiland – GG @ 1.74 u Primobet

Lep kapital stekao je danski prvak posle prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pobedio je Mitjiland u svom Herningu mađarskog šampiona Ferencvaroš sa 2:0 i protim imao i neiskorišćen jedanaesterac. To pomalo iznenađuje kada se vidi da su Mađari uglavnom imali loptu u svom posedu ali su bili totalno neefikasni. To su malo poravili za vikend kada su u drugom kolu OTP lige savladali DVTK na strani sa 2:0 i tako posle prva dva kola imaju maksimalan broj bodova i još uvek su bez primljenog gola. Mitjiland je ranije počeo sezonu, odigrali su već četiri kola u Super ligi Danske i imaju po dva remija i pobede. Oni su do titule stigli posle jednog neverovatnog raspleta u poslednjem kolu prethodne sezone i sada pokušavaju da taj uspeh naplate plasmanom u Ligu šampiona. Šanse Danaca su svakako veće a Mađari nemaju šta da čekaju i moraju napasti od prvog minuta. Naš predlog su golovi i očekujemo da vidimo makar po jedan u obe mreže. Kvota za GG je 1.74 u kladionici Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Primobet iznosi 10.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.