TIKET ZA VEČE: (četvrtak 15.08.2024)

tiket dana

Četvrtak veče nam donosi veoma interesantnu ponudu za klađenje, pošto su na programu revanš mečevi trećeg kola Liga Evrope i Lige konferencija, međutim, ovaj dan nam donosi i početak novog izdanja španske La Lige.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Servet – Braga – 2 @ 2.20 u Mozzartbet

Servet je prošle sezone igrao na veoma visokom nivou, što je ovom timu donelo i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, gde je ovaj tim prošlog četvrtka uspeo da odoli na gostovanju kod Brage, koja ima daleko više iskustva kada su evropski mečevi u pitanju. Taj duel je završen bez pogodaka, a treba reći da je i švajcarsko prvenstvo uveliko u toku i trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Cirih. Ipak, u prošlom kolu je Servet doživeo pravu blamažu na svom stadionu pošto je poražen od Bazela, a taj duel je završen sa neverovatnih 0:6.
Braga je godinama unazad redovna u evropskim takmičenjima, uz konstataciju da je ovaj tim prošle sezone nastupao u Ligi šampiona. Ovog puta će klub sa Kamenoloma morati da se izbori i za Ligu Evrope, a to neće biti nimalo lak zadatak, pošto je portugalskom predstavniku neophodan trijumf na gostovanju kod Serveta, nakon 0:0 u prvom meču.
Prošlog vikenda je krenula i portugalska Primeira, a u prvom kolu je Braga nažalost samo remizirala na svom stadionu protiv Estrelje, u meču u kom je domaćin bio izraziti favorit.
Na prvi pogled, i kao što smo to već pomenuli na samom startu ovog teksta, portugalski predstavnik ima daleko više iskustva u evropskim mečevima, i mišljenja smo da će upravo to biti i presudna stvar kada je ovaj revanš u pitanju, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Borac Banja Luka – Klaksvik – 1&2+ @ 1.98 u Mozzartbet

Pre svega, analizu ovog meča možemo započeti sa konstatacijom da je ovo istorijski meč za domaćina, koji bi vrlo lako mogao da dođe do premijernog plasmana u grupnu fazu evropskih takmičenja. Naime, ukoliko eliminiše Klaksvik, što naravno neće biti nimalo lak zadatak, tim iz Banja Luke bi izborio plej-of za ulazak u Ligu Evrope, a samim tim i direktan plasman u grupnu fazu Lige konferencija, što bi bio istorijski uspeh. Nažalost, u prvom duelu na Farskim Ostrvima, Klaksvik je slavio sa 2:1, a zaista se stiče utisak da je domaćin mogao i do ubedljivijeg trijumfa. Predstavnik Bosne i Hercegovine je odigrao jedan katastrofalan meč u kome nije uputio niti jedan udarac u okvir gola rivala. Bilo kako bilo, pošto nema pravila gola u gostima, 2:1 je i te kako aktivan rezultat, i za očekivati je da šampion Bosne i Hercegovine od prvog minuta krene ofanzivno ka golu Farana.
Sa druge strane, Klaksvik se takođe nalazi pred istorijskim uspehom, a sve što je potrebno je da predstavnik Farskih Ostrva izdrži na gostovanju kod Borca, što će biti izuzetno težak zadatak.
Inače, u ovom trentku se ova ekipa nalazi na trećem mestu u prvenstvu, uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Vikingur, ali su svakako trenutno u prvom planu kvalifikacije za Ligu Evrope.
U velikoj meri smo ubeđeni da fudbaleri Borca mogu do trijumfa, i to uz makar dva postignuta pogotka, pa vam hrabro savetujemo da okušate sreću sa igrom 1&2+ uz kvotu 1.98 u Mozzartu.

Betis – Đirona – GG3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas danas analizirali u večernjem tiketu nam stiže sa stadiona Benito Viljamarin gde će snage u prvom kolu La Lige odmeriti Betis i Đirona.
Betis je prošlu sezonu završio na sedmom mestu na tabeli što je ovom timu donelo plasman u Ligu konferencije, i svakako da primarni cilj nije ostvaren, pošto je on bio naravno Liga Evrope. Bilo kako bilo i ovog puta Zeleni imaju potpuno iste ciljeve, a klub je u međuvremenu pojačao Rikardo Rodrigez, i pojačao levu stranu, koja je po mnogim mišljenjima prošle sezone bila i najslabiji deo tima Andalužana.
U goste Betisu stiže Đirona, koja je imala spektakularnu sezonu, a najbolji pokazatelj za to je i direktan plasman u Ligu šampiona, i to po prvi put. Naravno, roster Katalonaca je pretrpeo ozbiljne promene u letnjem prelaznom roku pošto nije bilo realno da se sačuva tim koji je igrao fantastično u prošlom izdanju La Lige, ali bilo je i pojačanja. Tu pre svih mislimo na pomalo zaboravljenog van de Beka, ali ne treba izostaviti ni Gila, ali ni Romeua, koji je stigao na pozajmicu iz Barselone.
Ono što je prošle sezone bilo i te kako karakteristično za tim Đirone su mečevi sa velikim brojem pogodaka, a kako je na klupi ovog tima i pored dosta interesovanja ostao Mičel, sigurno je da će to ponovo biti veoma karakteristično za ovu ekipu.
Kada se na sve to doda da Betis igra sjajno na svom terenu, ne ostaje nam ništa drugo nego da vam toplo preporučimo da se opredelite za igru GG3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.