Tiket za veče (subota, 17.08.2024)

tiket dana

Sada je već ponuda i za večenje mečeve ozbiljna i možemo izabrati nekoliko zanimljivih. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Milan – Torino – 1 @ 1.60 u SuperBet

Rosoneri su prošlu sezonu završili na drugom mestu i to bi bio sasvim pristojana rezultat da prvak nije postao gradski rival Inter, i to sa 19 bodova više. Zato ova nezvanična vicešampiona titula ne znači ništa navijačima Milana i oni u novo prvenstvo kreću s ambicijom da zbace najvećeg rivala s trona. U prelaznom roku dovedena su trojica igrača za dosta novca, Strahinja Pavlović iz Salcburga, Emerson iz Totenhema i Morata iz Atletika. Torino je još jedno prvenstvo okončao u seridini tabele, bili su 9. a prvih osam su izborili evropsku vizu. Granata nije pobedila na San Siru skoro četiri decenije, a u prethodnih pet sezona su poraženi. Izgubiće i sada a za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.60.

Monako – Sent Etjen – 1,2+ @ 1.67 u SuperBet

Već u prvom kolu francuske LIge 1 povratnik u elitu ima gostovanje u Kneževini. Sent Etjen je dve godine proveo u Ligi 2 i proletos je posle plej-ofa izborio povratak. Bila je to čudna sezona za Zelene ali je najvažnije da su ponovo tu gde jedan slavni klub i treba da bude. Monako je bio odličan prošle sezone i zauzeo drugo mesto u prvenstvu što mu donosi igranje u Ligi šampiona bez kvalifikacija koje su za njih uglavnom bile neuspešne do sada. Imali su nekoliko odličnih izdanja u pripremnom periodu a u ”generalci” su pobedili Barselonu sa 3:0. Došlo je par zanimljivih fudbalera, uglavnom iz Francuske i Belgije. Sent Etjen nije imao novca za razbacivanje i odvoliji su po par miliona za Miladinovića, Boaćjea i Davitašvilija. Monako bi morao da krene pobedom a verujemo i u bar dve lopte u mreži Sent Etjena. Za 1,2+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.67.

Valensija – Barselona – GG3+ @ 2.20 u SuperBet

Teško će Katalonci smeniti Real sa vrha tabele ako nastave da igraju kao što su to radili u meču sa Monakom u generalnoj probi. Barsa ima novog trenera, to je nemački stručanjak Hansi Flik, bivši trener Bajerna i selektor Pancera, a njemu će ipak trebati vremena da se navikne na Primeru. Prvo kolo donosi jedan klasik, Valensija na Mestalji dočekuje Barselonu, mada Slepi miševi nisu više na onim visokim granama na kojima su nekad bili. Barselona je izgubila u Valensiji samo jednom u poslednjih 17 godina, računajući i La Ligu i Kup Kralja, i svakako da želi ceo plen na startu sezone. Želi ga i domaćin koji će imati odličnu podršku sa tribina i mi očekujemo dosta golova u jednom od derbija kola. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.20 u kladionici SuperBet.

Mehelen – Anderleht – 2 @ 2.10 u SuperBet

Posle tri odigrana kola u Župiler ligi domaćin je još bez pobede a gost bez poraza. Nije Anderleht blistao na startu sezone, pogotovo na svom terenu, na kom su Sent Trojden pobedili golom u sudijskoj nadoknadi a protiv Levena igrali 1:1. Jedino su na gostovanju u Antverpenu bili pravi, mada su se i tu mučili do desetak minuta pre kraja. Mehelen je imao bađ težak raspored na startu, uzeli su po bod kod Klub Briža i Standarda u Liježu a poraženi su pred svojim navijačima od odličnog Vesterloa, trenutnog lidera u belgijskom prvenstvu. Neće biti lako velikanu iz Brisela na ovom gostovanju ali smatramo da je Anderleht bolji bar za gol i da će odneti sva tri boda. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.10 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 12.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.