STARTUJ FUDBALSKU SEZONU UZ 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT!

Za sve nove korisnike

Nova fudbalska sezona donosi uzbuđenje, a meridianbet.rs ti pruža priliku da udvostručiš svoju šansu za dobitak! Iskoristi 100% bonusa na prvi depozit i započni svoju avanturu na našem potpuno novom sajtu. Kladjenje uzivo sada je još bolje, jer aplikacija i sajt su potpuno osveženi!

Kako do bonusa?

–         Registruj se na meridianbet.rs.

–         Deponuj najmanje 500 dinara kao svoj prvi depozit.

–         Igraj – ulog na celokupnoj ponudi mora biti 2x veći od uplaćenog prvog depozita.

–         Osvoji bonus – aktiviraj svoj bonus i uživaj u igrama sa 100% više sredstava! Slotovi su spremni i baš tebe čekaju!

Promocija važi sedam dana od registracije, a bonus možeš iskoristiti na sve slot igre. Minimalni depozit je 500 dinara, a maksimalni bonus možeš ostvariti do iznosa od 120.000 dinara. Bonus se uplaćuje istog dana ili najkasnije do 10h narednog dana.

Pridruži se Meridianbet-u i kreni u novu sezonu sa 100% više sredstava!

Još uvek nemate nalog na meridianbet.rs? Sada je pravo vreme da se registrujete jer vas očekuje i bonus dobrodošlice od 6.000 freebet-a (3.000 dinara za sportsko kladjenje i 3.000 besplatnih spinova).

NOVO: Meridianbet je lansirao potpuno novi sajt, dizajniran da ti pruži najbrže i najefikasnije iskustvo klađenja. Uz moderni izgled i intuitivnu navigaciju, sada možeš sa lakoćom da koristiš sve napredne funkcionalnosti koje ti nudimo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.