Tiket dana (sreda, 21.08.2024)

Večeras se igraju preostale utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona i to će biti centralni događaji za kladioce. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u momentu njegovog sastavljanja.

Mitjiland – Slovan – 1,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Koliko su fudbaleri Mitjilanda imali sreće na kraju prošle sezone u danskoj Super ligi, toliko je imaju i ovog leta sa rivalima u kvalifikacijama za elitno takmičenje. Prvi protivnik bio im je šampion Andore a u prošloj rundi ukrstili su koplja sa mađarskim Ferencvarošom, koji jeste dobar tim ali mogli su i gore da prođu. Za Ligu šampiona bore se sa slovačkim Slovanom i teško je da su mogli da imaju bolji žreb tokom leta. Verovatno ni Slovan nije nezadovoljan jer su oni bili u slabijem šeširu i svakako su mogli i gore da prođu. Do plej-ofa Slovan je eliminisao makedonsku Strugu, slovenačko Celje i kiparski APOEL. Dug put ali ne tako trnovit. Što se domaćih šampionata tiče Mitjiland je u petak stigao do pobede nad Lingbijem golom u sedmom minutu nadoknade, a Slovan je golom u 91. pobedio Košice. To nam govori da su fokusirani na ovaj meč, sigurno najznačajniji u ovoj sezoni, naravno uz revanš u Bratislavi sledeće sedmice. Slovan je bez poraza ovog leta, igrao je nerešeno samo u Celju i Nikoziji ali mu sledi prvi neuspeh u Herningu. Predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za 1,2+ kvota je 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Dinamo Kijev – Salcburg – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Ukrajinci guraju ka Ligi šampiona i pored činjenice da rivale ne mogu ugostiti u Kijevu već su podstanari u poljskom Lublinu. Protiv Partizana vicešampion Ukrajine nije imao nikakvih problema, crno-bele su pobedili ukupnim rezultatom 9:2, dok su u sledećem kolu imali mnogo teži ispeit protiv škotskog Rendžersa. Na kraju su pali i Policajci i pored toga što je prvi meč u Lublinu okončan rezultatom 1:1. Izdržao je Dinamo nalete Rendžersa koji je kasnije ostao sa igračem manje i onda rutinirao domaćina sa dva gola. Meč sezone igraju sa austrijskim Salcburgom, timom koji je ostao bez titule u Bundesligi posle decenije vladavine. Bikovi su izgubili trku od Šturma i sada moraju u kvalifikacije, dok će prvak direktno u Ligu šampiona. Paradoks je u tom što je baš Salcburg obezbedio koeficijent za austrijsku ligu zbog koga prvak ima direktan ulazak u grunu fazu. Salcburg je prošao dvomeč sa Tventeom, posle 2:1 u Mocartovom gradu u Enšedeu je bilo 3:3 ali je Salcburg imao veliku prednost od samog starta i neke posebne dramatike nije bilo. Golova će biti i u Lublinu a za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Odenze – Fredericija – 1,2+ @ 1.62 u Mozzartbet

Odenze i Fredericija su dva najbolja tima u danskoj rugoj ligi, sudeći po rezultatima u prvih pet kola ovog takmičenja. To se posebno odnosi na ekipu Odenzea, koja se, ni nama nije jasno kako, obrela u ovom društvu. U prvih pet utakmica Odenze je ostvario svih pet pobeda, a već su tri puta gostovali. Povratak u Super ligu je apsolutni prioritet i sve je podređeno tom cilju. Fredericija je odlično startovala, imaju četiri pobede i jedan poraz, a i njima je krajnji cilj ulazak u elitu, samo što to želi bar još pet, šest timova u ovoj konkurenciji. Fredericija je dva puta gostovala u prvih pet kola, slavili su samo u Horsensu na premijeri a jedini poraz doživeli su u Koldingu. Svakako da je Odenze favorit, posebno kada igra na svom terenu, a tako će biti i protiv Fredericije. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Termalica B.B. – Plock – GG3+ @ 1.87 u Mozzartbet

Tek u petom kolu poljske Divizije 1 ekipa Termalice prvi put nije pobedila. Slonovi, kako glasi nadimak ovog kluba, slavili su u prva četiri kola protiv Varte, Čobrija, Odre i Pogona, uz fantastičnu gol razliku od 12 datih i samo jednom primiljenom golu. Međutim, prošlog vikenda nisu uspeli da na svom terenu pobede ekipu Ruhu, tim koji je proletos ispao iz elite pa je meč okončan rezultatom 1.1. Novi derbi je pred Termalicom u vanrednom kolu. U goste im dolazi ekipa Visle iz Plocka, tima koji je takođe bio prvoligaš do pre dve sezone. I Plock je odlično startovao, samo što su oni remizirali na premijeri a onda su vezali četiri pobede. Gledajući rivale moža je Plock imao nešto lakši raspored na startu prvenstva ali pravi odnos snaga između dve dobre ekipe videćemo u njihovom međusobnom okršaju. Pored ova dva tima bez poraza je u prvih pet kola bila još samo Lecna koja je takođe imala skoro od 4 pobede i jedanog remija. Što se derbija tiče Termalica je vrlo efikasna ali je Plock tim sa čvrstom odbranom. Po nama biće golova na obe strane a za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 12.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.