Spektakularna borba širom Evrope: Kladi se na TOP LIGE i i osvoji fantastične bonuse u Meridianu!

Iskoristi najveće kvote u Meridianu i kladi se na top lige!

Top lige su se vratile na velika vrata – u toku su Premijer liga, Bundesliga, LaLiga, Liga 1 i Serija A.

Kada se radi o Premijer ligi, titulu će braniti Mančester siti, koji je u neizvesnoj trci uspeo da prvi protrči kroz cilj ispred Arsenala, a i u ovoj sezoni će imati iste rivale u borbi za trofej. Tobdžije, Liverpul, Čelsi i Mančester junajted će probati da svrgnu Građane sa trona.

Gotovo tri meseca prošlo je od završetka Primere, a sada je počela nova još jača sezona španskog fudbala… Letnja pauza bila je izuzetno berićetna za reprezentacije Crvene furije u gotovo svim kategorijama, pa je tako osvojen EURO za seniore, kao i za omladince, a kao šlag na tortu došao je pehar Olimpijskih igara, gde je Španija u velikom finalu  savladala Francusku. Nema sumnje da nas u Španiji čeka fantastična sezona. Favorit za titulu? Nema sumnje da je to Real Madrid, aktuelni španski i evropski šampion, koji se ovoga leta pojačao kao retko kada pre.

Titulu u Francuskoj brani Pari Sen Žermen koji je u maju treći put uzastopno prošao prvi kroz cilj. Sveci su osvojili rekordnu 12. titulu prvaka države, po čemu su preskočili Sent Etjen sa 10, Olimpik iz Marseja sa devet, Monako i Nant sa osam, te Olimpik Lion sa sedam šampionskih pehara. Klub sa nekadašnjeg Žerlana dominirao je u prvoj deceniji 21. veka, posle čega je primat preuzeo PSŽ. Ipak, velikan iz prestonice kada je ostajao bez titule to je bilo na četvrtu godinu. Lil je bio najbolji 2021, Monako 2017. godine, a to su timovi, uz imenjake iz Liona i Marseja, od kojih se očekuje i u predstojećoj sezoni da budu glavni takmaci aktuelnom šampionu.

Ne smemo zaboraviti ni Bundesligu, ni Seriju A, a u to ime – donosimo vam nekoliko predloga za online klađenje, jer ovakav vikend ne može proći bez tiketa!

Sportska kladionica Meridian je za početak nove sezone lansirala novi sajt i aplikacije, koji odnose potpuno revoluciju u svetu online klađenja!

Nikad brže i jednostavnije, potpuno sigurno i – bogato! Možete testirati nove opcije, sjajne promocije, najveće kvote i vrhunske bonuse koji prosto padaju sa neba!

Instalirajte novu Meridianbet aplikaciju, preuzmite bonus dobrodošlice i prepišite tiket:

Lion – Monako 2.50  2.65,

Udineze – Lacio 3.30  2.40,

Inter – Leće 1.20 14,

Borusija Dortmund – Ajntraht 1.73 4.40,

Vulvsi – Čelsi 4.30  1.70,

Alaves – Betis 2.40  3.20,

Kompletnu ponudu za online klađenje pogledajte OVDE, a pre toga – preuzmite 6.000 freebet-a i uplovite u novu online avanturu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.