Tiket dana (subota, 24.08.2024)

Maksimalna ponuda je pred nama. Krenule su sve lige i prava je šteta što će se prvenstva uskoro, na kratko, prekinuti zbog početka Lige nacija. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Hofenhajm – Holštajn Kil – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Jeste tek prvo kolo u nemačkoj Bundelsigi ali je ovo za Holštajn istorijiski trenutak. Napokon će tim iz Kila zaigrati u elitnom razredu nemačkog fudbala od rušenja Zida. Imao je Holštajn nekoliko puta šansu da preskoči taj najveći stepenik, nije uspevao da prođe u baražu, ali su ovog proleća napravili i taj korak i direktno se plasirali u najjači rang. Prvu utakmicu igraće u Sinshajmu sa, sada već, starosedeocem Hofenhajmom. Pod vođstvtvo trenera Pelegrina Materaca Hof je igrao odlično prošle sezone i izborio se za Ligu Evrope. Na njihovim mečevima padalo je dosta golova a mogu da budu ponosni na pobede nad Bajernom, Šturgartom i Dortmundom, timovima koji su nemački predstavnici u Ligi šampiona. Kil je imao fantastičnu seriju na kreju prošlog prvenstva u Cvajti, u poslednjih deset kola imali su 8 pobeda i po jedan poraz i remi. U DFB kupu su pobedili Ahen u gostima sa 3:2 dok je Hof tek posle penala slavio u Vircburgu. Pokušajte s golovima a mi verujemo da će ih biti na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Fulam – Lester – T12+ @ 1.80 u Mozzartbet

Svidelo nam se izdanje Fulama na Old Trafordu na prvenstvenoj premijeri u novoj sezoni najjačeg engleskog ranga. Kolibari su na kraju ostali praznih šaka, jer je u 85. minutu novajlija Junajteda, Holanđanin Cirkze, pogodio mrežu sjajnog Lenoa. Ipak, mogli su da prođu mnogo bolje, igra iz drugih 45 minuta obećava i sigurno je da trener Marko Silva nema mnogo šta da zameri svojim izabranicima. Prvi gost u novoj sezoni na Krejven Kotidžu biće povratnik u elitu Lester. Lisice su uspele da se izdignu iznad svih problema, sa kojima se susreću timovi koji ispadnu u Čempionšip, i da se vrate posle samo jedne sezone. Velika je to stvar i sumnjamo da će u skorije vreme Lester ponovo doći u situaciju da strahuje za svoj status. Sezonu su otvorili remijem sa Totemhenom na svom King Paueru, poraza ih je spasio pogodak legendarnog centarfora Džejmija Vardija, poslednjeg Mohikanca iz one šampionske sezone. Trebaće Lesteru još vremena za adaptaciju i to bi Fulam mogao da iskoritisti. Naš predlog je domaćin daje dva gola sa kvotom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Šturm – Altah – GG3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Ekipa iz Graca uspela je da prekine decenijsku dominaciju Salcburga u austrijskoj Bundesligi i ponesu titulu šampiona u prethodnoj sezoni. To im je omogućilo da se igraju grupnu fazu Lige šampiona i nisu imali takmičarskih obaveza tokom leta. Ipak, start Bundeslige nije bio po planu, već na premijer izgubili su od odličnog Rapida u Beču, a u naredna dva kola slavili su protiv Hartberga i Klagenfurta sa po 2:0. Ni u tim trijumfima nisu prikazali igru dostojnu šampiona i rekli bismo da je Šturm sada nešto lošiji nego prošle godine. Prodali su neke važne igrače, novajlije se još nisu adaptirale a vreme prolazi. U Grac dolazi solidni Altah, ekipa koja je takođe startovala porazom a onda vezala dve pobede. Oni su izgubili na svom terenu u prvom kolu od Tirola ali su zato pobedili LASK u Lincu i Volfsberger na svom terenu. Na prethodnih šest međusobnih mečeva Altah nije pobedio Šturm i samo je jednom uspeo da osvoji bod. Ponovo je favorit Šturm ali verujemo da Altah može makar do gola. Zato predlažemo GG3+ sa kvotom 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Vesterlo – Leven – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

Posle tri sjajna izdanja i pobeda nad Serkl Brižom, Mehelenom i Rojal Unionom, uz čak 11 postignutih golova, doša je i ”crni petak” za Vesterlo. Doduše bila je to nedelja u kojoj su izgubili od Genta sa 4:1. Tri od četiri rivala na početku Župiler lige bili su im učesnici evropskih kupova, pa je 9 bodova sasvim zadovoljavajući rezultat za tim koji nije imao dobru prethodnu sezonu. Vesterlo je prvo mesto prepustio Anderlehtu ali su i dalje na visokom drugom mestu sa samo bodom zaostatka za velikanom iz Brisela. Gol su dali i u Gentu ali su primili čak četiri. Dobro je startova i Leven, oni su tim koji je, pored lidera Anderlehta i novajlije Dendera, jedini bez poraza u prva četiri kola. Leven je tri puta odigrao nerešeno a pobedio Gent na svom terenu. Jedini su uspeli da uzmu bod u Briselu protiv Anderlehta. Smatramo da je poraz u Gentu bio dobar za Vesterlo da spoznaju svoje mane i da sada mogu da krenu u novu seriju pobeda. Predlažemo jedinicu sa kvotom 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 14.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.