TIKET ZA VEČE (nedelja, 25.08.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko jako zanimljivih duela, a za vas smo ovog puta pripremili po jedan duel iz italijanskog, francuskog, portugalskog ali i brazilskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama
.

Roma – Empoli – 1&2+ @ 1.75 u Superbet

Prvi duel iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz Serije A, tačnije iz prestonice Italije, gde će fudbaleri Rome ugostiti Empoli. Roma je dobrano promenila tim u odnosu na prošlu sezonu, ali su ambicije i dalje iste, a to je naravno plasman u Ligu šampiona. Proteklih dana se dosta pisalo o potencijalnom odlasku Paula Dibale u Saudijsku Arabiju, i ako je u jednom trenutku praktično sve bilo utanačeno, argentinski reprezentativac je ipak odlučio da ostane u Rimu, čime je postao miljenik navijača Vučice, pošto je danas zaista retkost da fudbaleri odbijaju basnoslovne ponude iz Arabije, pogotovu onakvu kakvu je imao Dibala.
U prvom kolu novog izdanja Serije A, Rimljani su remizirali na teškom gostovanju kod Kaljarija, a taj duel je završen rezultatom 0:0, pa je sigurno da puleni De Rosija mogu i moraju dosta bolje.
Empoli će za primarni cilj kao i prošle sezone sasvim sigurno imati opstanak u društvu najboljih, međutim, to ovog puta neće biti nimalo lak zadatak. U prvom kolu šampionata tim iz Toskane je odigrao jedan solidan meč na svom stadionu protiv Monce, koji je na kraju završen bez pogodaka.
Glavni problem Empolija u prošloj sezoni su bile partije na strani, i to je jedan od razloga zašto smatramo da je Roma baš veliki favorit na ovom duelu, a u utisak je i da bi morali da vidimo dva ili više gola, pa vam preporučujemo da se fokusirate na igru 1&2+ uz kvotu 1.75 u kladionici Superbet.

Marsej – Rems – 1&3+ @ 2.10 u Superbet

Ako se po jutru dan poznaje, mogla bi ovo da bude veoma lepa sezona za fudbalere Marseja. Pre svega, utisak je da je ovaj klub doneo najbolju moguću odluku angažovanjem sjajnog De Zerbija. U prvom kolu je tim sa Velodroma odigrao spektakularan meč na gostovanju kod Bresta, koje je prošle sezone izborio Ligu šampiona, i slavio sa više nego ubedljivih 1:5, a nećemo preterati ako kažemo da je taj trijumf mogao da bude i ubedljiviji. Možda je i veliki plus za Marsej to što ovog puta ova ekipa neće imati obaveza u evropskim takmičenjima, jer je tim sa Velodroma prošlu sezonu završio tek na osmom mestu na tabeli i nije izborio plasman u Evropu, što će ovog puta naravno biti glavni cilj, mada deluje da Marsej može daleko više od toga.
Rems je u prvom kolu novog izdanja elitnog ranga francuskog fudbala poražen na svom stadionu od Lila, i na prvi pogled se čini da će ovaj tim ovog puta imati daleko više problema da sačuva prvoligaški status, nego što je to bio slučaj ranijih sezona, a sve to ima veze i sa odlaskom trenera, Vil Stila, koji je prešao u Lans, sa kojim blista na startu sezone.
Očekuje nas ovde sasvim sigurno goleada, ali i po svemu sudeći pobeda domaće ekipe, pa savetujemo da se oprobate sa igrom 1&3+ uz kvotu 2.10 u Superbetu.

Braga – Moreirense – 1 @ 1.60 u Superbet

Braga je prošle sezone propustila priliku da drugu godinu zaredom dođe do pozicije broj tri u Primeiri, pošto je klub sa Kamenoloma u poslednjem kolu pred svojim navijačima u direktnom duelu za treće mesto poražen od Porta. Bilo kako bilo, godinama unazad Braga dolazi do plasmana u evropska takmičenja, a to se naravno očekuje i ovog puta, uz konstataciju da je portugalski predstavnik u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope na svom stadionu savladao Rapid sa 2:1. U prošlom kolu portugalskog šampionata ovaj tim je slavio na nimalo lakom gostovanju kod nekadašnjeg šampiona Boaviste, i to sa minimalnim rezultatom, što svakako dosta znači na psihološkom planu Braginih fudbalera, pogotovu nakon remija u prvom kolu na domaćem terenu protiv Estrelje.
Sa druge strane, Moreirense je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata, pošto je ova simpatična ekipa u prva dva kola ostvarila isto toliko trijumfa i trenutno ima maksimalnih šest osvojenih bodova. U prošlom kolu je ova ekipa savladala Aruku na svom stadionu sa 3:1, međutim, zaista previše bi bilo kada bi Moreirense odigrao dobro i na strani kod favorizovane Brage, zbog čega hrabro savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.60 u kladionici Superbet.

Sao Paulo – Vitorija – 1 @ 1.57 u Superbet

Za kraj, poslednji meč koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za nedelju nam stiže iz Brazila, gde će Sao Paulo ugostiti Vitoriju. Sao Paulo generalno igra veoma dobro ove sezone, a pre samo nekoliko dana je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u četvrtfinale Kopa Libertadores, i to pošto je savladan urugvajski Nasional sa 2:0. Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se tim sa Morumbija nalazi na šestom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata i donosi plasman u Kopa Libertadores, a u prošlom kolu je Sao Paulo u velikom gradskom derbiju poražen na gostovanju kod Palmeirasa, kada je bilo 2:1.
Vitorija je trenutno stacionirana na sedamnaestom mestu na tabeli, što je inače i poslednje mesto koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, a svakako da to i jeste primarni cilj prošlosezonskog drugoligaša. Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko remija, ali i jedan poraz, uz napomenu da je Vitorija u prošlom kolu remizirala na svom stadionu protiv Kruzeira, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.
Kada se podvuče crta, utisak je ipak da je Sao Paulo veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da se opredelite za jedinicu, a sve to uz kvotu 1.57 u Superbetu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Superbet iznosi 9.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.