MERIDIANBET APLIKACIJA DONOSI REVOLUCIJU: Bonus na gubitne tikete + do sada neviđene opcije za sigurne dobitke!

Instaliraj aplikaciju i pokreni zabavu!

Meridianbet je lansirao novi sajt i aplikaciju za sve uređaje, koji ti nude potpuno novi doživaljaj online klađenja i garanciju za vrhunski užitak.

Uz to, lansirane su nove pogodnosti koje će oduševiti sve ljubitelje klađenja, a sada brzo i efikasno možete istražiti novu ponudu ove kladionice.

Šta je to novo što vas očekuje na Meridianbet aplikaciji?

AUTOMATSKI CASH OUT:

Nova funkcija automatskog Cash Out-a omogućava ti da postaviš svoje granice i preuzmeš kontrolu nad klađenjem. Odredi iznos na kojem želiš da povučeš svoj dobitak, a kada tvoj dobitak dostigne taj iznos, isplata će se automatski obraditi – bez potrebe da pratiš meč do poslednjeg trenutka. Zašto odabrati automatski Cash Out? Automatski Cash Out je savršen za one koji žele maksimalnu kontrolu nad svojim sredstvima i minimalan rizik. Bilo da voliš da igraš na sigurno ili da se igraš sa kvotama, ova opcija ti omogućava da donosiš strateške odluke na vreme, sve to uz brzinu i preciznost koje donosi novi sajt.

BET BUILDER:

Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre! Minimalan broj sekcija u ovom slučaju je dva i važi za sistemske tikete.

BET BOOST:

Ovo je najnovija opcija na meridianbet.rs koja donosi pravu revoluciju u svet klađenja! Šta je novo?

Betboost: Specijalne betbuilder kombinacije sa povećanim kvotama u odnosu na regularnu ponudu. Savršeno za one koji žele da povecaju svoje dobitke!

Single Boost: Ekskluzivne pojedinačne selekcije sa povećanim kvotama, koje donose dodatnu vrednost vašim opkladama.

Dakle, za sve one koji žele da klađenje podignu na viši nivo – tu je bet boost opcija koja donosi nešto potpuno novo i spektakularno!

I ne samo to – uz Meridianbet aplikaciju vaši tiketi su u sigurnim “rukama”, jer čak i ako ne prođu – na dobitku ste, jer svaki tiket koji je odigran preko aplikacije i dobije status “gubitan” garantuje povraćaj uloga od 5%!

Dakle, sa Meridianom ste uvek na dobitku. Pa, i ako do sada niste postali član Meridiana – pravo je vreme da to uradite i to u samo nekoliko klikova.

Instalirajte aplikaciju, kreirajte i verifikujte nalog i stiže spektakularan bonus dobrodošlice od 6.000 freebet-a!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.