Tiket dana tenis (utorak, 27.08.2024)

Danas je na programu veliki broj mečeva na US openu, poslednjem grend slem turniru u ovoj sezoni. Odavno turnir u Njujorku nije započeo sa ovolikom dozom neizvjesnosti i veoma teško je procijeniti ko je istinski favorit za podizanje trofeja. Titulu brani Novako Đoković koji se nešto ranije danas plasirao u drugo kolo turnira. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Dušan Lajović – Danil Medvedev – UG+ (granica 30.5) @ 1.95 u SuperBet

Danil Medvedev je poznat kao jedan od najboljih svjetskih tenisera na tvrdoj podlozi, ali sezonu nije dobro započeo. Aktuelni finalista US opena i trenutni broj 5 na ATP listi je u nizu od 3 uzastopna poraza. Poznato je da Danil svoju formu uglavnom podiže na tvrdoj podlozi, ali trenutno izgleda da Dušan Lajovic u prvom kolu neće predstavljati nimalo lak zadatak. Dušan Lajović nije neko ko briljira na betonskoj podlozi, ali itekako može napraviti problem, a Medvedev je to već osjetio na svojoj koži. Uspješniji je Duci od njega u međusobnom duelu, a važno je reći da je jednu od dvije pobjede teniser iz Srbije upisao upravo na tvrdoj podlozi. Naš prijedlog je da pokušate sa igrom UG+ (granica 30.5) po kvoti 1.95 u SuperBet kladionici.

Matija Belući – Stanislas Vavrinka – 2 @ 2.95 u SuperBet

Sa tri uzastopna poraza Sten Vavrinka stiže u Njujork u pokušaju da prikaže što bolju partiju u prvom kolu u kom će se sastati sa 101. igračem svijeta – Matijom Belućijem. Poslednji meč Vavrinka je odigrao na Olimpijskim igrama kada je eliminisan već u prvom kolu od Popirina sa 2:0 u setovima. Statisika kaže da na poslednji 10 mečeva na tvrdoj podlozi ima samo 2 trijumfa, međutim mišljenja smo da će u ovom meču biti ravnopravan protivnik mladom Italijanu. Belući je kroz kvalifikacije izborio učešće na US openu, savladavši 3 igrača sa po 2:0 u setovima. Sigurno je da motivisan ulazi u 1. kolo, međutim neće imati nimalo lak zadatak iako je favorit u ovom okršaju. Biće ovo prvi susret ova dva tenisera, a mi ćemo pokušati sa iznenađenjem i pobjedom Vavrinke po kvoti 2.95 u SuperBet kladionici.

De Minor – Markos Điron – UG+ (granica 35.5) @ 1.70 u SuperBet

De Minor je od učešća na Vimblodu odigrao samo jedan meč i to u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu. Nije poznato u kakvom stanju je došao u Njujork, ali je sigurno da se neće predati bez borbe u meču u kom sa druge strane ima tenisera koji ga je dobio na poslednja dva meča. Điron je u prvom kolu Sinsinatija poražen od Baeza sa 2:1 u setovima i imao je sasvim dovoljno vremena da se spremi za turnir u Njujorku. Očekujemo meč sa puno trčanja na obje strane i predviđamo da se neće sve završiti u 3 seta. Poslednji put su se ova dva tenisera srela u Sofiji prije skoro 3 godine i biće zanimljivo uporediti njihov napred u odnosu na taj period. Naš prijedlog je da pokušate sa igrom UG+ (granica 35.5) po kvoti 1.70 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u SuperBet kladionici iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.