MEČ DANA: Las Palmas – Real Madrid: Kraljevski klub putuje na daleke Kanare po bodove!

Las Palmas će u okviru 3. kola La Lige dočekati ekipu Real Madrida. Klub sa Kanara je nakon 2 odigrana meča ostvario remi i poraz, dok je kraljevski klub nakon remija na Majorci u prvom kolu, za vikend trijumfovao protiv Valjadolida. Utakmica je na programu od 21 čas i 30 minuta.

Las Palmas: Opstanak glavni cilj!

Furiozno je ekipa Las Palmasa ušla u prethodnu sezonu i činilo se u jednom momentu da mogu i do Evrope. Međutim slobodan pad u drugom dijelu sezone donio je strijepnju među navijače sa Kanarskih ostrva, jer je doveden i opstanak u pitanje. Međutim na kraju se sve dobro zavrišlo i Palmas je izborio učešće u eliti i za ovu sezonu.
Ciljevi su ove godine jasni i dobro je da je klub svijestan da još uvijek nije spreman za neki iskorak ka gornjem dijelu tabele.
Sudbina je htjela da odmah u prvom kolu igraju protiv svog bivšeg trenera koji sada predvodi ekipu Sevilje.
Režirali su nam goleadu igrači ove dvije ekipe u 1. kolu, a jasno je da čekaju Havijera Garsiju Pimijentu pune ruke posla, jer ova Sevilja ne izgleda doraslo da uradi nešto značajno. Izgledala je mlitavo i nesigurno, zbog čega i ne čudi što je dva puta ispuštala prednost pa se Las Palmas lijepo častio bodom za koji ne može da se kaže da je bio unaprijed upisan u tefter.
U drugom kolu Las Palmas je gostovao novom članu Primere – ekipi Leganjesa. Tu su ostali kratki za makar jedan bod, a inače, prštalo je na sve strane u ovom okršaju. Gosti sa Kanara imali su čak deset šuteva ka golu od čega pet u okvir.
Sada ih očekuje jako težak posao protiv prvaka Evrope koji ih je prošle sezone oba puta savladao u La Ligi.

Real Madrid: Bitno je uhvatiti pobjednički ritam!

Real Madrid je u drugom kolu slavio prvu pobjedu u La ligi ove sezone. Nije bilo blistavo, nije bilo spektakularno – falio je debitantski pogodak Kilijana Embapea na premijeri pred krcatim Santijago Bernabeuom – ali nakon remija protiv Maljorke na startu šampionata, prvaku Evrope najvažnije je bilo da uzme tri boda. Što je uz ozbiljne muke u prvom poluvremenu ipak uspio.
Valjadolid se pokazao kao veoma organizovana ekipa, s jasnom idejom kako se treba braniti od Bijelog uragana, i sve je to sasvim fino ‘ferceralo’ više od 45 minuta. Luis Peres je mučio Vinisijusa, Kilijan Embape upadao u zamke, često bivao odsiječen, Arda Guler nije uspijevao mnogo toga da iskreira.
Sve se okrenulo nakon slobodnog udarca u 50. minutu susreta, kada je Fede Valverde uz pomoć jednog igrača gostiju pogodio za 1:0, nakon čega je laknulo i Karlu Ančelotiju i njegovim momcima.
Tako rasterećeni, Kraljevići su polako ali sugurno počeli da pritiskaju papučicu gasa. Samopouzdanje je raslo, Valjadolid počeo da gubi onu početnu defanzivnu formu i bilo je jasno da neće moći da se odupre i spasi poraza.
Bernabeu se dizao na noge kada god bi Embape primio loptu, na bilo kom dijelu terena. Napravio je Francuz nekoliko atraktivnih poteza, no gol nije uspio da postigne. Najbliži je bio pri rezultatu 1:0, kada je pokušao pretom – Karl Hejn ostao je ukopan u mjestu i lopta ga je praktično pogodila.
Podsjetimo, Madriđani su igrali bez Džuda Belingema, prošle sezone najvažnijeg igrača – zbog povrede. Osjetilo se to u kreaciji, međutim Ančeloti je riješio problem, a Braim Dijas pokazao da bi mogao da bude adut iz rukava ove godine.
Pa kad se sve to posloži kako treba… Možete misliti kako će Real izgledati. Svi ovi detaljčići samo su blagi nagovještaj. Daleko su Madriđani još od prave napadačke uigranosti, a kamoli od punog potencijala.

Naš prijedlog:

Real kao veliki favorit stiže na Kanare, a kvota na trijumf gostiju iznosi 1.42 u PrimoBet kladionici. Trijumf domaćina plaća se kvotom 8.10, dok je za neriješen ishod ponuđena kvota 5.34.

Mišljenja smo da gosti stižu na ovo gostovanje sa velikom željom za nova 3 boda, veliki su favoriti i mišljenja smo da će tu ulogu i opravdati. Naš prijedlog je da pokušate sa kombinacijom 2&2+ po kvoti 1.61 u PrimoBet kladionici. Igra 2/2 po kvoti 1.95 se takođe čini veoma primamljivo, pošto smo mišljenja da će Real od starta krenuti svom snagom. Za vas koji jurite nešto veće kvote predlažemo da pokušate sa igrom “Penal na meču – DA” po kvoti 2.85 takođe u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.