NABILDUJ KVOTU I DOŽIVI NOVO ISKUSTVO KLAĐENJA: Testiraj Bet builder opciju i veži više igara u okviru jednog meča!

Doživi potpuno novo iskustvo klađenja!

Iako je Meridianbet platforma za klađenje odavno prepoznata kao jedinstvena i omiljena među ljubiteljima online klađenja, ova kladionica ne prestaje da oduševljava i uvodi novine koje su i te kako značajne i za nove i za stare korisnike.

Pre samo nekoliko nedelja imali smo priliku da prisustvujemo pravoj revoluciji u svetu online klađenja, Meridianbet je lansirao novi sajt i aplikacije, a to je sa sobom donelo i brojne druge opcije koje pružaju dodatan užitak i još veće dobitke.

ZA NOVE KORISNIKE STIŽE POKLON – 6.000 FREEBET – REGISTRUJ SE

Jedna od novina jeste nova opcija prilikom Bet builder – opcija koja omogućava igračima da povežu više igara unutar jednog meča, a da zauzvrat dobiju jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre.

Šta to znači?

BET BUILDER omogućava korisnicima da sastave savršen tiket kombinovanjem različitih selekcija u okviru jednog meča. Bilo da želite da se kladite na konačan ishod, broj golova, ili tačan rezultat – sada sve to možete povezati na jednom tiketu i dobiti posebnu, jedinstvenu kvotu.

Ova funkcija je savršena za one koji žele da unovče svoje znanje i precizno predviđanje, dajući im potpunu kontrolu nad svojim tiketom.

ZA NOVE KORISNIKE STIŽE POKLON – 6.000 FREEBET – REGISTRUJ SE

Pravila:

•    Minimalan broj selekcija je 2

•    BET BUILDER važi za sistemske tikete

•     Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom

•    Ukoliko jedna izabrana stavka u okviru Bet Builder promocije bude rezultovana kvotom 1, cela Bet Builder opklada će biti obrađena po kvoti 1, u skladu sa opštim pravilima

Bet builder je idealan način da svoje klađenje podignete na viši nivo i uživate u čarima koje vam donosi Meridianbet.

Doživite novo iskustvo klađenja!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.