UPLATI KARTICOM I OSVOJI 100 POKLON SPINOVA – BEZ USLOVA!

Iskoristi Happy Hour period u Meridianu i pretvori utorak i četvrtak u svoje srećne dane!

Predstavljamo vam promociju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim – Meridian utorak i četvrtak pretvara u vaše srećne dane. Ukoliko uplatite prvi dnevni depozit u periodu od 10 do 15 časova očekuju vas sjajni bonusi i nove prilike da pojačate svoj užitak!

Deponujte 1.000 ili više dinara u naznačenom periodu i možete osvojiti 100 POKLON SPINOVA. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da uplaćena sredstva izvrtite tokom HAPPY HOUR perioda na slot/live dealer/poker ponudi.

Spinovi će vam biti uplaćeni na super popularnoj slot igri LEPRECHAUN WISH provajdera Expanse Studios. Stoga, ne čekajte, ulogujte se na svoj korisnički nalog i uživajte u najboljoj zabavi u regionu.

A, ukoliko još uvek nemate korisnički nalog na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, još uvek nije kasno da se REGISTRUJETE i preuzmete POKLON SPINOVE.

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-A! Dobijate 3.000 besplatnih spinova i to bez uslova, kao i 3.000 dinara za sportsko kladjenje!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.