Tiket dana tenis (ponedeljak, 02.09.2024)

Poslednji grend slem je uveliko odmakao i već sada je jasno da ćemo dobiti novog šampiona. Novak Đoković je eliminisan, kao i Karlos Alkaraz, pa je sada glavni favorit prvi reket svijeta – Janik Siner. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Nuno Borges – Danil Medvedev – H2 (granica 7.5) @ 1.85 u PrimoBet

Portugalac Nuno Borges je trenutno 34. teniser na svijetu i u osminu finala US opena se plasirao bez mnogo muke. U prvom kolu je savladao Argentinca Koriju sa 3:0, potom Kokinakisa sa 3:0 i u poslednjem kolu Menšika sa 3:2 i dosta borbe. Danil je sa druge strane savladao Lajovića u četiri seta (1:3), a potom Marošana i Kobolija sa po 3:0. Jasno je da Rus u ovaj meč ulazi kao veliki favorit i sve sem ubjedljivog trijumfa bi bilo iznenađenje. Njihovi jedini međusobni susreti su odigrani upravo ove godine, prvi na Australijan openu kada je Danil trijumfovao sa 3:1, a potom i nedavno na turniru u Njemačkoj kada je Danil bio bolji sa 2:0. Danas očekujemo maksimalno fokusiranog Danila jer sada imam priliku da napadne čak i titulu posle ispadanja prvih favorita za osvajanje. Naš prijedlog je igra H2 (granica 7.5) po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Džek Drejper – Tomas Mahač – 1s-v (granica 10.5) @ 3.20 u PrimoBet

Osmina finala donosi nam jedan veoma zanimljiv duel između trenutno 25. i 39. tenisera na svijetu. Mladi Drejper je favorit u meču protiv nešto starijeg Češkog tenisera koji je u uvodna 3 kola izbacio zaista ozbiljne tenisere sa turnira. Džek je eliminisao Žanga posle 2 odigrana seta (predaja), potom Dijaž Akoštu i Van De Žanšulpa sa po 3:0 u setovima. Mahač je u prvom kolu eliminisao Fonjinija, potom Sebastijana Kordu i na kraju Gofana i to sve sa po 3:0 u setovima. Ova dva tenisera su se do sada 3 puta susrela i to po jednom u poslednje 3 godine. Njihov poslednji duel je odigran na turniru u Švajcarskoj (maj), kada je Mahač trijumfovao sa 2:0 u setovima. Zanimljivo je da mladi Drejper još nema pobjedu protiv Čeha, pa smo mišljenja da će današnji meč biti veoma neizvjestan. Naš prijedlog je da hrabro pokušate sa igrom 1s-v (granica 10.5) (prvi set više gemova) po kvoti 3.20 u PrimoBet kladionici.

Karolina Voznjiajcki – Beatriz Hadad – 1 @ 1.85 u PrimoBet

Nekada prva teniserka svijeta Karolina Voznjijacki je trenutno tek 71. reket svijeta u ženskoj konkurenciji i pored svega toga kao blagi favorit ulazi u meč osmine finala protiv Brazilke Beatriz Hadad. Danska teniserka je u prvom kolu eliminisala Hibino, potom Zarazuu i potom Ponšet sve sa po 2:0 u setovima. Hadad je u prvom kolu nakon dosta borbe savladala Jermensku teniserku Avanešjan sa 2:1 u setovima, a potom Soribes i Kalinskaju sa po 2:0. Zanimljivo je da se ove dvije teniserke do sad nijednom nisu sastale. Karolina je prethodno nastupala na turniru u Sinsinatiju, dok je Beatriz nakon ispadanja u prvom kolu Sinsinatija odigrala i turnir u Klivlendu u kom je dogurala do polufinala. Ipak mišljenja smo da će danas iskustvo presuditi i shodno tome predlažemo vam jedinicu po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u PrimoBet kladionici iznosi 10.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.