Tiket dana (petak, 06.09.2024)

Nastavlja se Liga nacija u Evropi a u toku su kvalifikacije i na ostalim kontinentima. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Belgija – Izrael – 1,3+ @ 1.76 u King

Belgijanci su doživeli još jedno razočaranje na velikom takmičenju ovog leta. Za razliku od Mundijala u Kataru u Nemačkoj su prošli grupu na EURU ali su zastali već u osmini finala izgubivši od Francuske minimalnim rezultatom. Igre su bile još lošije od rezultata i u četiri odigrana meča pobedili su samo Rumuniju a to je bila i jedina utakmica na kojoj su dali golove, na ostale tri nisu uspevali da nađu put do protivničke mreže. Na startu A divizije Lige nacija trebalo bi da imaju najlakši posao. U goste im dolazi selekcija Izraela koja je apsolutni autsajder u konkurenciji Crvenih đavola, Francuske i Italije. Svaki osvojeni bod za Izraelce u ovoj grupi biće ogroman uspeh, posebno zbog činjenice da će mečeve u kojima su domaćini igrati na neutralnom terenu. Inače Izrael nije bio u Nemačkoj, igrali su baraž ali ih je još u polufinalu izbacio Island. Belgija ne bi sebi smela da dozvoli bilo kakvo iznenađenje na startu i sumnjamo da je tako nešto uopšte i moguće. Naš predlog je pobeda domaćina uz bar tri gola ukupno na utakmici. Za 1,3+ kvota je 1.76 u kladionici King.

Island – Crna Gora – T12+ @ 2.25 u King

Ribari su daleko od onih dana kada su igrali na dva vezana velika takmičenja, prvo na EURU u Francuskoj a onda i na Mundijalu u Rusiji, a u to vreme bili su i u najjačoj diviziji Lige nacija. Zlatni dani islandskog fudbala su, za sada, okončani, ali se ova selekcija i dalje solidno drži i ne verujemo da će u skorijoj budućnosti ponovo služiti za gol razliku, kao što je to bilo nekad. Sada u B diviziji, u grupi su, pored Crnogoraca, još i Turska i Vels i prvi utisak je da se radi o jednoj izjednačenoj skupini timova podjednakog kvaliteta. Turska jeste jedina igrala u Nemačkoj, i to dosta dobro, pa njima dajemo blagu prednost u borbi za plasman u A diviziju. Crna Gora kreće u novi pokušaj da prvi put ode na neko veliko takmičenje, ovog puta pod komandom Roberta Prosinečkog. U junu su odigrali dva prijateljska meča protiv rivala koji su se spremali za Evropsko prvenstvo i oba izgubili, prvo protiv belgije na strani a onda i Gruzije u Podgorici. Sastav Sokolova je nekako sve slabiji, oni najbolji, mislimo na Jovetića i Savića, već su u godinama, a mladi još uvek ne mogu kvalitetom da popune praznine. Dosta zavisi i od starta Lige nacija, od ovog meča, kao i duela sa Velsom u Podgorici kroz tri dana. Naš predlog za ovaj meč su golovi i verujemo da će Islanđani bar dva puta pogoditi mrežu Crne Gore. Za T12+ kvota je 2.25 u kladionici King.

Tenerife – Santander – GG @ 1.86 u King

U španskoj Segundi na programu je 4. kolo. Premijerni meč igra se na Tenerifama koje dočekuju odlični Rasing na startu prvenstva. Posle tri kola samo Ueska ima maksimalan učinak a tim iz Santandera je u grupi ekipa sa jednom pobedom i dva remija. Takav skor ima čak 6 timova ali Rasing ima najbolju gol razliku i zato je trenutno na 4. mestu. U prošlom prvenstvu ”zelenima” je za malo izmakao plasman u plej-of, imali su isti broj bodova kao i šestoplasirani Ovijedo ali i lošiji međusobni skor od njih. Zanimljivo je da je Rasing najefikasniji tim Segunde posle prva tri kola sa 7 postignutih golova dok je lider Ueska postigao jedan manje. Na prva dva meča, u remijima sa Almerijom i Eibarom na svom terenu davali su po dva gola ali su tri puta pogađali mrežu Ovijeda na strani prošle sedmice. Jako težak raspored imao je Rasing i skor je sasvim dobar. Za Ostrvljane se to ne može reći. Oni su osvojili samo jedan bod i to u prošlom kolu protiv Kadiza. Startovali su sa dva poraza od Eldensea i Almerije. Domaćin ima imperativ trijumfa i to može biti šansa za rasterećene goste. Svakako da bi golova trebalo da bude. Očekujemo bar po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.86 u kladionici King.

Longford – Brej – 2 @ 1.77 u King

Druga liga Republike Irske se bliži kraju i već je jasno da je novi-stari član elite ekipa Kork Sitija. Bivši šampion još uvek nije i matematički obezbedio promociju ali će to, pre ili kasnije, učiniti. Bije se bitka za opstanak ali i za plasman u plej-of preko koga će jođ jedan tim potražiti svoje mesto u Premijer ligi ove zemlje. U doigravanje će timovi od 2. do 5. mesta a Brej bi trebalo dabude među njima. Trenutno su na 4. mestu i od šestoplasiranog Fin Harpsa imaju 7 bodova više na sedam kola pre kraja regularnog dela prvenstva. U poslednjih pet kola imaju samo jedan poraz ali i četiri pobede čime su se učvrstili u zoni plej-ofa. Seriju trijumfa morali bi da nastave u Longfordu pošto je domaći istoimeni tim u poslednjih 6 utakmica osvojio samo jedan bod i sada se nalazi na poslednjem mestu sa 18 bodova. Jedina nada za Longford da ostane drugoligaš je da sustigne ekipu Keri koja ima 4 boda više s obzirom da su svi ostali van dometa. U prva tri okršaja ovih ekipa u aktuelnom prvenstvu po jedan trijumf Breja i Longforda i jedan remi. Zanimljivo nijedna pobeda domaće ekipe. Neće ni sada slaviti domaćin a kvota za dvojku je 1.77 u kladionici King.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici King iznosi 13.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.