TIKET ZA VEČE (petak, 06.09.2024)

tiket dana

Petak veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih duela, a za vas smo ovog puta analizirali tri meča iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će za dve godine biti odigrano u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Urugvaj – Paragvaj – 1-1 @ 2.45 u Mozzartbet

Urugvaj igra fenomenalno na početku kvalifikacija, i trenutno se ova selekcija nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Argentinu i na prvi pogled plasman na Svetsko prvenstvo zaista ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Do sada je ova selekcija odigrala šest mečeva i ostvarila četiri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz. Ono što posebno može da obraduje sve navijače ove selekcije je podatak da su Urusi na tri poslednja meča u kvalifikacijama ostvarili isto toliko trijumfa, a tu računamo i veliku pobedu na strani kod svetskog šampiona Argentine, kada je bilo 0:2. U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli slavio na svom stadionu protiv Bolivije, kada je bilo 3:0.
Što se tiče Paragvaja, ova selekcija je trenutno stacionirana na sedmom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u plej-of za odlazak na Mundijal. Do sada je Paragvaj osvojio samo pet bodova, i to pošto je ova reprezentacija ostvarila samo jedan trijumf, dva remija i čak tri poraza. U prošlom kolu je Paragvaj poražen na domaćem terenu od Kolumbije, kada je bilo 0:1.
Sva je prilika da je domaća selekcija veliki favorit na ovom duelu, i utisak je da će nekadašnji svetski šampion od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Paragvaja, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.45.

Brazil – Ekvador – 1X&GG @ 2.25 u Mozzartbet

Brazil nas do sada nimalo nije impresionirao u ovim kvalifikacijama, iako naravno plasman ove selekcije ne bi smeo da se dovede u pitanje. Naime, trenutno se ova reprezentacija nalazi na katastrofalnom šestom mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, što je za dva više od Paragvaja, koji se nalazi na poslednjem mestu koje donosi plasman na Mundijal, ruku na srce kroz baraž.
Poražavajuće deluje podatak da je Brazil na tri poslednja meča u kvalifikacijama doživeo isto toliko poraza, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu kada su Karioke izgubile na svom stadionu od Argentine, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Ekvador slovi za jednog od favorita u ovim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti održano za dve godine u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama, a u ovom trenutku se ova selekcija nalazi na petom mestu na tabeli uz osam osvojenih bodova, ali uz napomenu da su Ekvadorcima oduzeta tri boda zbog lažiranja državljanstva Bajrana Kastilja. U prošlom kolu je ova selekcija slavila na svom stadionu protiv Čilea, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Na pomolu je jedan veoma interesantan meč, uz konstataciju da je Brazil zbog situacije u kojoj se nalazi veliki favorit, ali smo mišljenja da je najmanje što Ekvador može da uradi na ovom meču, je da postigne pogodak, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 1X&GG, a sve to uz kvotu 2.25 u kladionici Mozzartbet.

Peru – Kolumbija – G2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali u večernjem tiketu nam stiže iz Lime, gde će selekcija Perua ugostiti Kolumbiju. Peru se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i do sada je ova reprezentacija osvojila samo dva boda, pa je evidentno da će Peruanci jako teško moći da se uključe u borbu za plasman na Svetsko prvenstvo, što i jeste bio primarni cilj. Do sada je ova selekcija odigrala šest mečeva u ovim kvalifikacijama za Mundijal i doživela čak četiri poraza uz dva remija, od čega se jedan desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Venecuele kada je bilo 1:1.
Kolumbija je pre svega igrala dosta dobro na prvenstvu Južne Amerike, a što se tiče kvalifikacija, u ovom trenutku se Hames Rodrigez i drugari stacionirani na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Argentinu, pa se plasman na Mundijal sasvim sigurno neće dovesti u pitanje. Ono što je veoma zanimljivo je da je Kolumbija do sada jedina neporažena selekcija u ovim kvalifikacijama, pošto je ovaj tim na šest odigranih mečeva ostvario tri trijumfa i isto toliko remija.
Inače, u prošlom kolu je Kolumbija slavila na veoma teškom gostovanju kod Paragvaja, a taj duel je završen pobedom gostujuće ekipe od 0:1.
Bez previše razmišljanja, gosti su veliki favoriti i na ovom meču kod Perua, koji ruku na srce nema šta da izgubi, pa se čini da je sigurnija varijanta od već viđene dvojke, ta da gosti postignu dva ili više pogotka na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom G2+ uz kvotu 2.05 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.