UZMI BONUS: Vraćamo 10 %

Mozzart nagrađuje svoje lojalne igrače povratom od 10% svakog petka. Proveri svoj nalog jer te možda čeka sjajno bonus iznenađenje! Uz Lucky Friday imaš priliku da osvojiš dodatne bonuse igrajući Mozzart Lucky Super 6.

Svake nedelje obračunski period počinje u petak u 00.01 i traje do četvrtka u 23.59. To ti pruža sedam dana punih uzbuđenja i šanse za velike dobitke.

Automatski učestvuješ ako tokom obračunskog perioda imaš više od 500 RSD gubitka na tiketima Mozzart Lucky Super 6, uplaćenim sopstvenim novcem. Tiketi uplaćeni Freebetom ili vaučerima neće biti uzeti u obzir.

Ukoliko ispuniš ove uslove vraćamo ti 10% vrednosti gubitka u obliku Freebeta, do maksimalnih 5.000 RSD. Freebet se dodeljuje svakog petka do 12 časova, počevši od 12. jula 2024.

Gubitak u odnosu na koji se obračunava Lucky Friday bonus se računa kao razlika ukupne uplate i isplate na igri Mozzart Lucky Super 6 u svakom pojedinačnom obračunskom periodu.

Tiketi uplaćeni Freebetom, HMB-om ili vaučerima neće biti uzeti u obzir.

Da bi iskoristio Freebet iz ove promocije, moraš biti verifikovan igrač.

Freebet dodeljen putem ove kampanje će ti biti vidljiv na nalogu i raspoloživ za uplatu tiketa nakon što najpre iskoristiš Freebet dodeljen u prethodnim kampanjama.

Potencijalna isplata na tiketima uplaćenim Freebet sredstvima se umanjuje za iznos uloženih sredstava i dobitak isplaćuje na keš račun igrača.

Ne propusti priliku da se pridružiš akciji Lucky Friday i osvojiš dodatne nagrade svakog petka uz Mozzart Lucky Super 6.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.