Tiket dana (utorak, 10.09.2024)

Još danas pratimo Ligu nacija i kvalifikacije na ostalim kontinentima a sledeći susret je zakazan za polovinu oktobra. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja predloga.

Mađarska – Bosna i Hercegovina – 3+ @ 2.00 u SuperBet

Obe selekcije doživele su neprijatne poraze na startu takmičenja u Ligi nacija. Naravno da to što je Mađarska izgubila u Nemačkoj a Bosanci u Holandiji nije senzacija, ali su obe reprezentacije primile po pet ”komada” od svojih rivala. Zmajevi su makar dva puta pogodili mrežu Lala dok ”laka konjica” nije uspela ni da zapreti Pancerima. U međusobnom duelu i Mađarska i Bosna i Hercegovina imaju imperativ osvajanja bodova. Sva je prilika da će jedna od ove dve selekcije morati da se spusti jedan stepenik u ovom takmičenju i u narednom izdanju Lige nacija da igra u B diviziji. Nije ni to smak sveta, veliki uspeh i za jedne i za druge da su se uopšte našli u ovakvom društvu, pogotovo za Zmajeve koji nisu igrali na velikom takmičenju od Mundijala u Brazilu. Mađari su postali stalni učesnici Evropskih prvenstava ali su u Nemačkoj završili takmičenje već posle grupne faze uz dva poraza i samo jednu pobedu, i to nad Škotskom u poslednjem kolu, golom u poslednjim trenucima. Dugo se ove dve reprezentacije nisu sastajale a Bosna nikad nije pobedila Mađarsku. probajte golove, biće otvorena igra i za 3+ se dobija kvota 2.00 u kladionici SuperBet.

Republika Irska – Grčka – 1x,0-2 @ 2.05 u SuperBet

Irci su imali ogromnu želju ali ne i dovoljan kvalitet da pobede Engleze u prvom kolu. Svakako da je to bio meč čiji značaj prevazilazi samo sportski aspekt ali kao da je taj motiv okovao noge domaćim fudbalerima i oni su lako položili oružje pred Gordim Albionom. Golove su, da sve bude teže po Irsku, postigli nekadašnji reprezentativci ove zemlje Deklan Rajs i Džek Griliš. Moraju ”deteline” što pre da zaborave taj meč ako planiraju da se vrate u igru pobedom nad Grcima. Heleni su odlično startovali, odavno Grčka nije neko takmičnje otvorila pobedom od 3:0 a upravo se to desilo u meču sa Finskom na Karaiskakiju u Pireju. Već u kvalifikacijama za Nemačku videlo se da su Grci mnogo ozbiljniji tim nego što su to bili tokom prethodnog perioda ali do plasmana u konkurenciji Francuske i Holandije, nisu mogli. Zato su sada motivisani da urade nešto značajno u čemu će ih, najverovatnije, sprečiti činjenica da su u grupi sa Engleskom. U Dablinu je uvek malo golova, pa ih ni sada neće biti mnogo a ne verujemo ni u poraz domaćina. za 1x,0-2 kvota je 2.05 u kladionici SuperBet.

Albanija – Gruzija – 0-2 @ 1.65 u SuperBet

Najveće iznenađenje u prvom kolu, reklo bi se, napravili su Albanci pobedom nad Ukrajinom. Slavili su kao gosti mada je meč igran na neutralnom terenu u Češkoj. Možda je dobra igra Albanije za nekog iznenađenje ali za pasionirane pratioce reprezentativnih takmičenja sigurno nije. Igrali su U Nemačkoj na EURU, bili su sasvim solidni u ”grupi smrti” sa Španijom, Italijom i Hrvatskom, ali do prolaza nisu mogli. Tim je sastavljen od iskusnih internacionalaca i nikome neće biti lako s njima. Ovo je jedna od izjednačenijih grupa, sve četiri selekcije su igrale na Evropskom prvenstvu i sve imaju, rekli bismo, podjednake šanse za njeno osvajanje. Sada su u prednosti Albanija i Gruzija s obzirom da su pobedile u prvom kolu, a selekcija koja slavi u međusobnom duelu uzela bi odličan zalet za završetak takmičenja. Gruzija je samo nastavila tamo gde je stala u Nemačkoj, pobedili su lako u Tbilisiju Češku i idu u Tiranu po novi uspeh. Očekuje nas važan meč i ne verujemo da ćemo se nagledati golova. za 0-2 gola kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Severna Makedonija – Jermenija – 1 @ 2.05 u SuperBet

Makedonci mogu biti samo relativno zadovoljni ishodom meča na Farskim Ostrvima. U Toršavnu su osvojili bod a verujemo da su se nadali celom plenu. Ipak, nisu Farani više selekcija protiv koje možete unapred upisati bodove i čak su prvi i poveli. Oba gola na utakmici pala su sa bele tačke ali daleko od toga da prilika, i to onih stoprocentnih, nije bilo na obe strane. Mnogo zadovoljniji startom mogu biti Jermeni koji su Letonce dobili sa 4:1 u Jerevanu. Baltička selekcija ne spada u evropski krem ali kome se danas može uopšte dati četiri gola na meču. Čini nam se da je ovo derbi grupe i da pobednika, odnosno reprezentaciju koja će napredovati do B divizije, treba tražiti između ove dve selekcije. Zato ovaj meč ima dodatnu težinu, posebno za Makedonce koji nisu pobedili već na sedam uzastopnih utakmica. Ono što hrabri je to što igraju bolje na svom terenu i u Skoplju nisu slavili ni Italijani ni Englezi u kvalifikacijama za EURO. Jermeni su u dobrom momentumu ali na strani, ako po pravilu, gube. Tako je bilo u poslednjih pet mečeva pa verujemo da će i u šestom. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 13.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.