TIKET ZA VEČE (utorak, 10.09.2024)

tiket dana

Utorak veče nam donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali tri susreta kvalifikacija za Mundijal koji će za dve godine biti odigran u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Čile – Bolivija – GG @ 2.30 u Mozzartbet

Čile za primarni cilj ima sasvim sigurno plasman na Mundijal, pogotovu što ova selekcija nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvu u Kataru, ali ni na ono pre toga koje je održano u Rusiji.
U ovom trenutku se Čileanci nalaze na devetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Paragvaj, a upravo to sedmo mesto je i poslednje koje na kraju donosi baraž za odlazak na najveću fudbalsku smotru. Na poslednjih pet mečeva u kvalifikacijama ova selekcija je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je Čile izgubio na gostovanju kod Argentine, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Bolivija godinama unazad slovi za jednog od najnezgodnijih domaćina pošto ova reprezentacija svoje mečeve igra na visokoj nadmorskoj visini. Naravno, i ovog puta je Bolivija jedan od autsajdera u ovim kvalifikacijama, međutim, ukoliko ova selekcija u kontinuitetu igra kao što je to bio slučaj na prošlom meču, samo nebo je granica. Naime, Bolivija je u prošlom kolu na svom stadionu deklasirala selekciju Venecuele, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:0. Tim trijumfom se Bolivija uključila u borbu za plasman na Mundijal, pošto ova reprezentacija trenutno ima isti broj bodova kao i sedmoplasirani Paragvaj.
Čile je favorit na svom terenu, i svakako da će ova ekipa ići na sva tri boda, a kako Bolivija koja je ponavljamo u prošlom kolu odigrala odličan meč ovde nema šta da izgubi, smatramo da je idealno da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.30.

Ekvador – Peru – 1&2+ @ 1.73 u Mozzartbet

Pre svega, treba pomenuti da je Ekvador u ove kvalifikacije ušao sa tri boda minusa, i da nije bilo toga sada bi se ova selekcija nalazila na sjajnom četvrtom mestu na tabeli, ovako, Ekvadorcima predstoji velika borba za odlazak na Mundijal, pošto se trenutko ova selekcija nalazi na šestoj poziciji, uz samo bod viška u odnosu na sedmoplasirani Paragvaj. Do sada je jedno od prijatnijih iznenađenja prošlog Mundijala odigralo sedam mečeva u kvalifikacijama i ostvarilo tri trijumfa, dva remija i isto toliko poraza.
Inače, u prošlom kolu je Ekvador tesno poražen na gostovanju kod Brazila, a taj susret je završen minimalnim trijumfom domaćina.
Peru je nažalost reprezentacija koja je do sada ubedljivo najmanje pokazala u ovim kvalifikacijama, a trenutno se ova selekcija nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, i zaista teško je očekivati da se Peruanci ozbiljnije uključe u borbu za odlazak na Svetsko prvenstvo.
Do sada je ova selekcija odigrala sedam mečeva i još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu je Peru tri puta remizirao uz četiri poraza, dok je u prošlom kolu ova selekcija remizirala protiv Kolumbije, a taj duel je završen rezultatom 1:1, i po mnogim mišljenjima je to bila i najbolja partija ove selekcije.
Sve ovo nam govori da je Ekvador zaista veliki favorit na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate igru 1&2+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.73.

Paragvaj – Brazil – 2-2 @ 2.40 u Mozzartbet

Poslednji suret koji smo za vas ovog puta analizirali u večernjem tiketu nam dolazi iz Asunsiona, gde će snage odmeriti selekcije Paragvaja i Brazila.
Paragvaj trenutno drži pomenuto sedmo mesto koje na kraju kvalifikacija donosi baraž meč za odlazak na Mundijal, i sigurno je da bi svi bili i prezadovoljni kada bi ova reprezentacija to mesto zauzela i na kraju kvalifikacija, međutim, veliko je pitanje koliko je to realno. Do sada je nekadašnji četvrtfinalista Mundijala odigrao sedam mečeva u kvalifikacijama i ostvario samo jedan trijumf, tri remija i isto toliko poraza. U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli uspeo da sačuva svoju mrežu na veoma teškom gostovanju kod Urugvaja, a taj susret je završen bez pogodaka, što je ako uzmemo u obzir da su Urugvajci ne tako davno savladali Argentinu, ali i Brazil, veliki uspeh.
Brazilci se do sada blago rečeno nisu proslavili u ovim kvalifikacijama, a trenutno se nekadašnji svetski šampion nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova. Naravno, plasman na Mundijal se ne sme i neće dovesti u pitanje, a u prošlom kolu su Karioke nakon tri vezana poraza u kvalifikacijama ostvarile veoma važan trijumf na svom stadionu protiv nimalo naivnog Ekvadora, a taj meč je završen rezultatom 1:0. Čovek odluke ovog puta bio je Rodrigo, od koga se uz Vinisijusa i ovog puta najviše očekuje.
Brazilci nemaju pravo na kiks, a za očekivati je da ova selekcija od prvog minuta krene ofanzivno ka golu Paragvaja, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 2-2 uz kvotu 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.