Tiket dana (sreda, 11.09.2024)

Pred nama je u kladioničarskom smislu jedan veoma siromašan dan, pošto se tek ponegdje u Evropi igra fudbal vrijedan spomena. Uprkos svemu mi smo za vas sastavili tradicionalni dnevni tiket sa parovima iz nižih liga Njemačke. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja ovog tiketa i da su shodno tome podložne promjenama.

Lokomotiva Lajpcig – Zvikau – 4+ @ 2.50 u SuperBet

Sedmo kolo Regionalne lige Njemačke (4. rang takmičenja) donosi nam duel između trenutno drugoplasirane ekipe Lokomtive iz Lajpciga i četrnaestoplasiranog Zvikaua. Domaći sastav je prethodnu sezonu okončao na 10. mjestu na tabeli sa 43 osvojena boda, dok su gosti sa 2 boda manje završili na 12. poziciji. Lokomotiva je u novu sezonu ušla na veoma dobar način i do sada su nisu ostvarili nijedan poraz, uz 4 ostvarena trijumfa i 2 remija. Imaju najbolju odbranu u čitavoj ligi sa samo 2 primljena gola u dosadašnjih 6 kola. Zvikau sa druge strane ima jednu od najgorih odbrana u ligi sa 14 primljenih golova, što govori da po utakmici u prosijeku primaju po 2 gola. Ekipa Lokomotive je u prošlom kolu slavila u gostima protiv drugog tima Herte sa 0:6, dok je Zvikau na domaćem terenu poražen od Altglienkea sa 0:3, što dovoljno govori u kakvim formama se nalaze ove dvije ekipe. Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč i shodno tome predlažemo igru 4+ po kvoti 2.50 u SuperBet kladionici.

Altglienik – Jena – X2&3-6 @ 2.35 u SuperBet

I ovaj meč biće odigran u okviru Regionalne lige Njemačke, a u njemu se sastaju jedanaestoplasirani Altlienik i prvoplasirana ekipa Jene. Domaći sastav je prethodnu sezonu okončao na 6. mjestu sa 53 osvojena boda, dok je Jena sa istim brojem bodova i zbog gore gol razlike završila na 7. poziciji. Ove sezone su uloge ipak obrnute, pošto je Jena ubjedljivo najbolji tim u novoj seozni sa svih 6 pobjeda do sada. Sa 22 postignuta gola imaju najbolji napad u čitavoj ligi i svaki od protivnika je do sada muke mučio sa ovom ekipom. Altglienik je seriju od 2 uzastopna poraza prekinuo u poslednjem kolu kada je trijumfovao na gostovanju protiv Zvikaua sa ubjedljivih 0:3. Gosti ovde danas zasigurno dolaze po bodove, a efikasan meč je nešto što svakako očekujemo i u sudaru ove dvije ekipe. Naš prijedlog je da pokušate sa kombinacijom X2&3-6 po kvoti 2.35 u SuperBet kladionici.

Plauen – Meuselvic – GG @ 1.56 u SuperBet

Kao što smo i naglasili u uvodu, danas smo se posvetili utakmicama Regionalne lige Njemačke, pa je tako i poslednji susret na tiketu iz iste lige. U ovom duelu snage će odmjeriti dvije ekipe koje su na veoma loš način otvorile novu sezonu. Domaći Plauen je sa 4 osvojena boda na poslednjem mjestu na tabeli, dok je gostujući Meuselvic na 15. mjestu sa samo bodom više. I jedna i druga ekipa imaju veoma lošu odbranu, pa sa 14 primljenih golova spadaju u najlošije odbrane u čitavoj ligi. Plauen je u nizu od 3 uzastopna poraza, dok je Meuselvic u prošlom kolu prekinuo loš niz i upisao prvu pobjedu u sezoni, savladavši Čemnicer sa 1:0. Oba tima vape za pobjedom i sigurno je da ćemo ovde gledati jedan veoma zanimljiv meč, sa prilikama na obje strane. Naš prijedlog je da pokušate sa igrom GG po kvoti 1.56 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u SuperBet kladionici iznosi 9.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.