Tiket dana (četvrtak, 12.09.2024)

Još danas je pred nama siromašna kladioničarska ponuda, ali smo i mimo toga pripremili i analizirali dnevni tiket. U današnjem tiketu našli su se mečevi iz Finske, Engleske i Rumunije. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Harogejt – Donkaster – X2&GG @ 2.15 u MozzartBet

Ekipa Harogejta je prethodnu sezonu okončala na 13. mjestu na tabeli sa 63 osvojena boda, dok je Donkaster sezonu okončao na 5. mjestu na tabeli i kroz plejof nisu uspijeli da se izbore plasman u treći rang takmičenja. Domaći su u novu sezonu ušli veoma slabo, pa su nakon 5 odigranih mečeva ostvarili 1 trijumfa, 1 remi i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 20. mjestu na tabeli sa svega 4 osvojena boda. Donkaster je sa druge strane na sjajan način otvorio novu sezonu i trenutno se nalaze na 1. mjestu na tabeli sa 4 ostvarena trijumfa i samo jednim porazom. Trenutno su u nizu od 3 uzastopna trijumfa od kojih je poslednji bio protiv Gilindžema sa 1:0. Harogejt na domaćem terenu igra znatno bolje već sezonama unazad i mišljenja smo da će uspijeti da postignu makar gol svom protivniku. Naš prijedlog je da pokušate sa kombinacijom X2&GG po kvoti 2.15 u MozzartBet kladionici.

TPS Turku – JIPPO – GG3+ @ 2.20 u MozzartBet

Dvadeset treće kolo druge lige Finske donosi nam duel između TPS Turkua i JIPPO-a. Riječ je o dvije veoma kvalitetne ekipe koje će se do kraja boriti za plasman u veći rang naredne sezone. Domaći sastav je nakon 22 odigrana kola ostvario 11 trijumfa, 5 remija i 6 poraza, te se trenutno nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova. Gosti su do sada ostvarili 12 trijumfa, 4 remija i 6 poraza, te sa 40 osvojenih bodova zauzimaju 3. mjesto na tabeli. Formi i jednih i drugih je veoma promjenljiva u poslednje vrijeme ali su efikasni mečevi nešto što preferiraju. Domaći sastav je u poslednjem kolu poražen na svom terenu, dok su gosti prekinuli niz od 3 uzastopna poraza i upisali trijumf na domaćem terenu protiv KTP-a rezultatom 3:2. Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč i shodno tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 2.20 u MozzartBet kladionici.

Krajova 1948 – Unirea – 1&2-4 @ 1.83 u MozzartBet

Kao i mnogi klubovi u našem komšiluku, tako je i Univerzitatea iz Krajove dobila svog blizanca. Klubovi kao što je CSKA iz Sofije, Steaua iz Bukurešta već par godina imaju klubove blizance, koji koriste maltene iste simbole kluba. Tako je iz Univerzitatea iz Krajove dobila klub koji su osnovali navijači i koji se takmiči u drugoj ligi Rumunije. U novu sezonu su ušli na solidan način, pošto su nakon 5 odigranih kola ostvarili 2 trijumfa, 2 remija i 1 poraz, te su trenutno na 8. mjestu na tabeli sa 8 osvojenih bodova. Nakon 2 uzastopna trijumfa su ostvarili 2 uzastopna remija, od kojih je poslednji bio protiv Steaue u meču bez golova. Unirea je sa druge strane na veoma loš način ušla u novu sezonu i trenutno su na skoru od 2 poraza i 2 remija. U poslednjem kolu su remizirali protiv Selimbara u meču bez golova, a treba napomenuti da su jedina ekipa koja do sada nije postigla nijedan gol. Mišljenja smo da će domaćin slaviti u ovom meču i shodno tome predlažemo kombinaciju 1&2-4 po kvoti 1.83 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 8.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.