RUŠIMO ČUVENI MIT: Od danas je PETAK 13. tvoj SREĆAN DAN!

U Meridianu ne postoje baksuzni dani! Registruj se DANAS, uplati depozit i osvoji do 120.000 DINARA BONUSA.

Ceo život slušate priče o nekim mitovima koji su duboko ukorenjeni kroz istoriju. Da li zastanete kada vam crna mačka pređe put? Verujete li da ćete dobiti novac kada vas zasvrbi levi dlan? Da li je i vama petak 13. baksuzan dan?

E pa, od danas uz Meridian razaramo čuveni mit. Ukoliko se danas REGISTRUJETE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE pretvaramo petak 13. u vaš srećan dan.

Odmah nakon REGISTRACIJE osvajate 6.000 FREEBETA koje možete iskoristiti za slotove i sportsko klađenje. 10 dana za redom će vam biti uplaćivano po 300 poklon spinova na slot igri Zombie Apocalypse.

Verifikacijom naloga ćete otključati i drugi deo bonusa u iznosu od 3.000 DINARA koji vam stoji na raspolaganju za sportsko klađenje.

Ali, najbolja stvar dolazi čim uplatite prvi depozit ukoliko bude u iznosu od 500 ili više dinara. Tada osvajate 100% SLOT BONUSA.

Veći depozit donosi veći bonus, a maksimalan iznos koji na ovaj način možete osvojiti je 120.000 DINARA.

Da biste otključali bonus sredstva potrebno je da ostvarite dvostruko veći obrt u odnosu na visinu prvog depozita. Uplaćeni bonus možete iskoristiti na slotovima iz sekcije “bonus igre” koji se nalaze na sajtu meridianbet.rs.

Ove godine Meridian pretvara petak 13. u vaš SREĆAN DAN!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.