Tiket dana (petak, 13.09.2024)

Dočekali smo kraj reprezentativne pauze a samim tim i povratak najjačih fudbalskih liga. Ponuda ovog petka je veoma raznovrsna i potrudili smo se da za vas analiziramo najzanimljivije mečeve. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Betis – Leganjes – 1 @ 1.75 u MaxBet

Ekipa sa magičnog Benito Viljamarina je u novu sezonu ušla sa željom da ponovo osigura Evropu i što duže ostane konkurentna u borbi za potencijalni plasman među 4 najbolje ekipe. U uvodna tri kola ostvarili su 2 remija i 1 poraz. Prvo su podijelili bodove sa Đironom, a potom sa Alavesom, da bi potom u poslednjem kolu poklekli na Santijago Bernabeu. Leganjes se ponovo vratio u Primeru i od njih se ove sezone očekuje više od gole borbe za opstanak. U toku ove reprezentativne pauze pojačali su se dolaskom Sebastijana Alera koji svojim iskustvom i kvalitetnom sigurno može mnogo doprinijeti. U isto vrijeme stigao je i iskusni defanzivac Matija Nastasić, da još više učvrsti odbranu. Oni su do sada ostvarili po jedan trijumf, remi i poraz. Prednost u ovom meču dajemo domaćinu, a čini se da je nakon tri odigrana meča došlo vrijeme za prvu pobjedu Betisa, pa vam savjetujemo da odigrate jedinicu za koju je u MaxBet kladionici ponuđena kvota 1.80.

Sent Etjen – Lil – X2&GG @ 2.15 u MaxBet

Posle godina tavorenja u drugoj ligi Francuske i plesanju po ivici ambisa, jedan od najtrofejnijih klubova u Francuskoj se ponovo vratio u elitu. Sent Etjen je do prije par godina bio tim sa najviše osvojenih titula u Francuskoj, međutim zlatna vremena su odavno iza ovog simpatičnog kluba. Čini se da se nisu baš najbolje snašli po povratku u Ligu 1, pošto su trenutno poslednjeplasirana ekipa i jedini tim koji u uvodna 3 kola nije postigao nijedan gol. Redom su nizali poraze od Monaka, Avra i Bresta u poslednjem kolu. Lil je poslednjih godina ozbiljan takmac u borbi za vodeće pozicije, a čini se da će tako biti i ove sezone. Osigurali su plasman u Ligu šampiona i sigurno je da će biti jedan od glavnih kandidata za TOP 4 i u ovoj sezoni. U uvodna 3 kola su ostvarili 2 trijumfa (2:0 protiv Remsa i Anžea) i poraz u poslednjem kolu protiv PSŽ-a od 1:3. Gosti su svakako favoriti u ovoj utakmici ali smo mišljenja da je vrijeme za prvi gol Sent Etjena, pa vam shodno tome predlažemo kombinaciju X2&GG po kvoti 2.15 u MaxBet kladionici.

Dinamo – Hajduk – GG @ 1.85 u MaxBet

Prolazio je Dinamo kroz turbulentan period u poslednjih par godina ali je ipak uspio da održi primat u nacionalnom šampionatu. Prošle sezone su vodili veliku bitku sa Rijekom i na kraju su na veoma ubjedljiv način došli do duple krune. Kroz kvalifikacije su na realtivno lak način obezbijedili učešće u Ligi šampiona i čini se da ove sezone izgledaju dosta moćnije nego prethodne. Hajduk je i ove godine ambiciozno najavio napad na titulu, stigli su Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Đenaro Gatuzo je sjeo na užarenu klupu kluba iz Splita ali čini se da ponovo nije to to. Rana eliminacija iz Evrope je vrlo brzo ugasila nadu svima, a nedavni odlazak Perišića iz kluba je samo povrdio da nešto ne funkcioniše. U uvodnih 5 kola ostvarili su 3 trijumfa i 2 remija, pa trenutno zaostaju “samo” 2 boda za vodećim Dinamom. Sve protivnike su do sada savladali sa samo jednim golom razlike, a treba napomenuti da su samo jednom uspijeli da sačuvaju mrežu ove sezone. Nesumnjivo da kvalitet posjeduju i jedni i drugi, a mi ovde očekujemo zanimljiv derbi i golove na obje strane. Naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Auroka – Sporting – 2&3+ @ 1.60 u MaxBet

Auroka je ekipa koju je prošle sezone bilo jednostavno milina gledati. Igrali su veoma atraktivan fudbal i na njihovim mečevima je u prosijeko padalo skoro po 4 gola, a pored svega rezultati su bili sjajni. Prethodnu sezonu su okončali na 7. mjestu i dugo vremena su se borili za izlazak u Evropu. Međutim ove sezone je priča sasvim drugačija, u uvodna četiri kola ostvarili su čak 3 poraza i svega 1 trijumf, uz samo 2 postignuta gola. Sporting je prethodne sezone na ubjedljiv način osvojio šampionski tron, sa čak 10 bodova više od ljutog rivala Benfike. Postigli su čak 96 golova i time oborili mnoge rekorde u Portugalskom šampionatu. Ove sezone su ponovo glavni favoriti za šampionski tron, a novu sezonu su započeli maksimalnim učinkom (4 trijumfa u 4 kola). Već sada su postigli čak 16 golova (4 po meču) i primili svega 2. Mišljenja smo da će u ovom meču lako izaći na kraj sa domaćom ekipom, svakako očekujemo goleadu i predlažemo kombinaciju 2&3+ po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MaxBet kladionici iznosi 11.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.