Tiket dana (subota, 14.09.2024)

Najkvalitetnije lige su ponovo na programu ovog vikenda i vjerujemo da ste se svi uželjeli kvalitetnog klupskog fudbala. Za vas smo izdvojili mečeve iz Francuske, Engleske, Holandije i Norveške. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Okser – Monako – 2 @ 1.85 u PrimoBet

Ekipa Oksera je prethodne sezone uspijela da osigura direktan plasman i povratak u Ligu 1, a po povratku u elitu istakli su da žele više od gole borbe za opstanak. Već na startu šampionata ostvarili su trijumf protiv Nice na svom stadionu rezultatom 2:1, da bi potom upisali 2 uzastopna poraza. U drugom kolu su poraženi na gostvanju protiv Nanta sa 2:0, da bi potom upisali poraz protiv Avra sa 3:1. Monako je posle par godina osigurao direktan plasman u Ligu šampiona, a snage će odmjeriti i sa Crvenom zvezdom. U nacionalnom šampionatu su dobro počeli i mnogi ističu da bi mogli da se umiješaju u borbu za titulu, iako ti pomalo izgleda nerealno. U prvom kolu su na domaćem terenu savladali Sent Etjen sa 1:0, da bi potom na vrućem gostovanju protiv Liona slavili sa 0:2. U poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu remizirali su sa Lensom (1:1) i sada kao favoriti idu na gostovanju Okseru. Mišljenja smo da je Monako kvalitetnija ekipa i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Sautempton – Mančester Junajted – 2&3+ @ 2.35 u PrimoBet

Klub sa Sent Džejmsis Parka je uspio ekspresno da se vrati u Premijer ligu i sigurno je da će dati sve od sebe da tamo ostanu i naredne sezone. Međutim start sezone nimalo ne obećava i zajedno sa Evertonom predstavljaju ekipu koja nije osvojila nijedan bod u uvodna 3 kola. U prva dva kola su minimalnim rezultatima poraženi prvo od Njukasla , a potom i od Notingem Foresta na svom terenu. Poslednje kolo donijelo je prvi pogodak u novoj sezoni ali i novi poraz i to protiv Brentforda (3:1). Crveni đavoli su slobodno možemo reći loše otvorili novu sezonu, pošto su nakon uvodnog trijumfa protiv Fulama (u poslednjim momentima meča dali gol) upisali 2 uzastopna poraza. Prvo su poklekli na gostovanju Brajtonu (2:1), da bi potom doživjeli pravi potop u derbiju protiv Liverpula na Old Trafordu (0:3). Ten Hag je ostao na klupi ali se čini da stvari ne funkcionišu najbolje i da pomaka u igri nema, a pojačanja koja je želio su stigla u klub. Ovo je utakmica u kojoj Mančester jednostavno mora krenuti ofanzivno od starta, pa vam predlažemo da hrabro pokušate sa kombinacijom 2&3+ po kvoti 2.35 u PrimoBet kladionici.

Groningen – Fejnord – 2&3+ @ 1.95 u PrimoBet

Uspio je Groningen da se vrati u elitu, iako je u jednom momentu igranja druge lige sve izgledalo da se klub dugo neće oporaviti od ispadanja iz Eredivizije. Klub je ponovo stao na zelenu granu, što potvrđuju i sami rezultati na početku nove sezone. U četiri odigrane utakmice ostvarili su 2 trijumfa i 2 remija, pa se trenutno nalaze na 4. mjestu na tabeli u društvu veoma kvalitetnih timova. Bili su bolji od Brede (4:1) i Valvajka (1:2), dok su bodove podijelili sa AZ Alkmarom (0:0) i Almereom (1:1). Fejnord nije uspio prethodne sezone odbraniti šampionski tron i čini se da će ove godine još teže moći do trofeja. Ekipa velikim dijelom jeste ostala na okupu ali očigledno da je među nekim igračima došlo do zasićenja. Oni su do sada odigrali 3 utakmice ali su ostvarili samo 1 trijumf uz još 2 remija. Bolji su bili od Cvolea sa 1:5, a bodove su podijelili sa gradskim rivalom Spartom (1:1) i Viljemom (1:1). Zanimljivo je da je Fejnord na svakom meču primio po gol, što povrđuje da odbrana još uvijek nije dovoljno zategnuta. Ipak mišljenja smo da su gosti dosta kvalitetnija ekipa i da će uz očekivano goleadu trijumfovati na ovoj utakmici. Naš prijedlog je kombinacija 2&3+ po kvoti 1.95 u PrimoBet kladionici.

Viking – KFUM Oslo – 3+ @ 1.65 u PrimoBet

Norveško prvenstvo je uveliko u toku i do kraja je ostalo da se odigra svega 9 kola. Bode Glimt je po svemu sudeći otišao na nedostižnih 13 poena i borba za titulu je vrlo vjerovatno okončana. Međutim borba za drugu poziciju koja garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona za narednu sezonu je čini se nikad zanimljivija. Viking trenutno drži tu 2. poziciju sa 37 osvojenih bodova, sa svega bodom više od trećeplasiranog Brana ali i utakmicom više na svom kontu. Ova ekipa sa veoma zanimljivim imenom je upisala svega 4 poraza do sada, a na njihovih 5 poslednjih mečeva u prosijeku padaju čak 4 gola! KFUM je po ulasku u elitu ostavio sasvim dobar utisak i do kraja će imati priliku da se bora za izlazak u Evropu. Daleko su od opasne zone i u poslednjih 5 mečeva imaju svega 1 poraz. Na njihovim mečevima ne pada veliki broj golova, ali smo mišljenja da će uslijed rasterećenosti gosti krenuti nešto ofanzivnije. Naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 1.65 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u PrimoBet kladionici iznosi 13.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.