TIKET ZA VEČE (subota, 14.09.2024)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz engleskog, italijanskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsetnik da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Bornmut – Čelsi – 2&GG @ 3.25 u Mozzartbet

Utisak je da ekipa Bornmuta iz sezone u sezonu igra sve bolje, a velike zasluge za to ima i trener ove ekipe Andoni Iraola, koji radi sjajan posao na klupi ovog tima. Veoma dobro Bornmut igra i na startu novog izdanja elitnog ranga engleskog fudbala, pošto na tri odigrana meča ovaj tim ne zna za poraz i trenutno se nalazi na osmom mestu na tabeli.
U prošlom kolu su puleni Iraole odigrali jedan nestvaran meč i uspeli da savladaju ekipu Evertona sa 2:3, iako su Karamele sve do 87. minuta susreta vodile sa 2:0, ali onda su gosti za samo devet minuta postigli tri gola, a čovek odluke bio je Sinistera koji je postigao pobedonosni pogodak u šestom minutu sudijske nadoknade.
Čelsi je i u ovu sezonu ušao sa najvišim mogućim ciljevima, mada je veliko pitanje koliko je to realno, pošto Plavci poslednje dve sezone imaju ozbiljnih problema u Premijer ligi. U ovom trenutku se puleni Enca Mareske nalaze na jedanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom stadionu protiv Kristal Palasa, kada je bilo 1:1. Ipak, pre toga su Plavci odigrali veoma dobar meč na strani kod Vulverhemptona, koji je demoliran sa 2:6.
Jedno je sigurno, ovaj duel će nam doneti dosta pogodaka, a prednost ovog puta dajemo Plavcima, koji kako sada stvari stoje na startu sezone igraju daleko bolje na strani nego na svom terenu, pa preporučujemo igru 2&GG, uz kvotu 3.25 u Mozzartu.

Milan – Venecija – 1-1&I2+ @ 3.30 u Mozzartbet

Mnoge je tokom leta iznenadila odluka čelnih ljudi Milana da dugogodišnjeg trenera Stefana Piolija na klupi nasledi Paulo Fonseka, i sva je prilika da su svi imali pravo. Rosoneri igraju veoma loše na startu novog izdanja Serije A, a na tri odigrana meča nekadašnji šampion Evrope još uvek ne zna za trijumf što je ravno katastrofi. U prvom kolu se Milan provukao na domaćem terenu protiv Torina, koji je sve do finiša susreta vodio sa dva gola razlike, ali je onda domaćin u veoma kratkom vremenskom intervalu postigao dva pogotka i stigao do boda. U drugom kolu je Parma savladala i nadigrala Milan, kada je bilo 2:1, a nećemo preterati ako kažemo da je tim sa Enio Tardinija mogao i do daleko ubedljivijeg trijumfa na tom duelu. Najzad, u prošlom kolu su Rosoneri remizirali na gostovanju kod Lacija, a taj susret na Olimpiku je završen rezultatom 2:2.
Venecija slovi za jednog od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, a sve što smo do sada uspeli da vidimo od ovog tima je remi na teškom gostovanju kod Fiorentine kada nije bilo pogodaka. U prošlom kolu je ekipa iz grada na vodi doživela poraz na domaćem terenu od Torina, koji blista na startu nove sezone, a na tom duelu su Bikovi slavili sa 0:1. Inače, na startu šampionata je ova ekipa poražena i kod Lacija, kada je bilo 3:1, iako su gosti prvi došli do prednosti na tom duelu.
Previše bi bilo kada Milan ne bi slavio ni na ovom duelu, čak smo mišljenja da će Rosoneri od prvog minuta krenuti silovito ka golu Venecije, pa vam hrabro savetujemo da se oprobate sa kombinacijom igara 1-1&I2+ uz sjajnu kvotu 3.30 u Mozzartu.

Benfika – Santa Klara – 3+ @ 1.60 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas u večernjem tiketu za subotu analizirali nam stiže iz portugalske Primeire, konkretno iz Lisabona, gde će Benfika ugostiti Santa Klaru.
Orlovi su katastrofalno započeli ovu sezonu, a cenu loših rezultata platio je trener Rodžer Šmit. Novi trener je u međuvremenu postao Bruno Laž, pred kojim će biti dobrano težak zadatak.
Nakon četiri odigrana kola tim iz prestonice Portugala se nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sporting, koji je za sada maksimalan.
Odmah na startu je Benfika kiksnula u gostima kod Famalikaa, kada je bilo 2:0, da bi nakon toga Orlovi vezali dva trijumfa i to prvo protiv Kasa Pije, a onda i protiv Estrelje, oba puta na svom stadionu. Kada su svi pomislili da stvari idu na bolje, Benfika je samo remizirala u gostima protiv Moreirensea, kada je bilo 1:1, i to nakon postignutog pogotka u poslednjim trenucima susreta, sa bele tačke.
Sa druge strane, Santa Klara igra sjajno na startu ovogodišnjeg izdanja Primeire, o čemu najbolje svedoči i trenutno peto mesto na tabeli sa devet osvojenih bodova, što je za tri poena manje od vodećeg Sportinga. Na četiri odigrana meča ova simpatična ekipa je ostvarila čak tri trijumfa, uz samo jedan poraz i to od Porta kada je bilo 0:2. U prošlom kolu je Santa Klara savladala AVS na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Ništa više nije sigurno kada je Benfika u pitanju, mada se očekuje da fudbaleri ove ekipe pokažu karakter nakon dolaska novog trenera. Ipak, smatramo da je daleko sigurnija varijanta igra na golove, odnosno 3+, koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 17.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.