Tiket dana (nedelja, 15.09.2024)

Danas na programu dosta zanimljivih mečeva širom Evrope, a svakako da se najviše ističe onaj između Totenhema i Arsenala koji je posebno analiziran u našoj rubrici “Derbi dana”. U dnevnom tiketu smo za vas analizirali mečeve iz Španije, Francuske, Srbije i Turske. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Đirona – Barselona – 2&3+ @ 2.35 u SuperBet

Mnogim zaljubljenicima u fudbal Đirona je prirasla srcu prethodne sezone. Igrali su lepršav i dopadljiv fudbal kakav svi žele da gledaju i u kakvom svi uživaju. Sjajni rezultati su krunisani plasmanom u Ligu šampiona i navijači ovog simpatičnog kluba će imati priliku da svoj klub gledaju protiv najjačih ekipa Evrope. U novoj sezoni igraju veoma dobro, a nakon 4 odigrana kola su ostvarili trijumfe protiv Osasune (4:0) i Sevilje (0:2), remi protiv Betisa (1:1) i poraz od Atletiko Madrida (3:0). Barselona je jedini tim koji je nakon 4 odigrana kola ostvario maksimalan učinak. Hansi Flik je odmah počeo da rekonstruiše tim i ostavlja lični pečat, pa Katalonci za sada izgledaju sjajno. Sa 13 postignutih golova imaju najefikasniji napad, a redom su trijumfovali protiv Valensije, Atletik Bilbaa i Rajo Valjekana sa po 2:1, a potom i protiv Valjadolida sa ubjedljivih 7:0. Mišljenja smo da će Barsa nastaviti svoj pobjednički niz i shodno tome predlažemo kombinaciju 2&3+ po kvoti 2.35 u SuperBet kladionici.

Strazbur – Anže – 1 @ 1.65 u SuperBet

Strazbur opravdano slovi za razvojni tim i filijalu Čelsija, a treba napomenuti da je ovo ujedno i najmlađa ekipa u Ligi 1. Igraju veoma atraktivan fudbal sa velikim brojem postignutih ali i primljenih golova, a uvodna 3 meča to i potvrđuju. Najprije su u prvom kolu remizirali sa Monpeljeom (1:1), da bi potom trijumfovali protiv Rena (3:1) i nakon velike drame poraženi su na gostovanju protiv Liona sa 4:3. Anže je po povratku u elitni rang Francuske pokazao veoma malo, pa nakon 3 odigrana kola nemaju nijedan osvojen bod. Poraze su bilježili protiv Lensa (0:1), Lila (2:0) i Nice (1:4). Jedan od glavnih kandidata su za ispadanje i povratak u Ligu 2, a teško da će ove sezone van svog stadiona osvojiti mnogo bodova. Upravo ovo nas je navelo da prednost damo domaćinu koji je mnogo više pokazao na startu sezone, pa predlažemo jedinicu po kvoti 1.65 u SuperBet kladionici.

OFK Beograd- Partizan – GG @ 1.75 u SuperBet

Godine tavorenja po nižim ligama i srozavanje kluba na najniže grane od njegovog postanka su čini se prošlost. Nova uprava je uspijela da konsoliduje klub i da ga posle mnogo vremena vrati u elitu. OFK je od nekadašnjeg velikog rivaliteta sa vječitim rivalima, sada uspostavio određenu vrstu saradnje sa Crvenom zvezdom koja je veliki broj svojih talentovanih igrača poslala upravo u ovaj klub na kaljenje. Nakon 7 odigranih kola ostvarili su 4 trijumfa, 1 remi i 2 poraza, te se sa 13 osvojenih bodova nalaze na visokoj 4. poziciji. Partizan je nakon dobrog starta počeo da posustaje i eliminacija iz Evrope je zaista nešto što je uzdrmalo velikana iz Humske. Otišao je Saldanja i sa sobom odnio veliki broj golova u nogama, a upravo je efikasnost najveća boljka Stanojevićevog Partizana. Pored toga ni odbrana crno-bijelih nije na nivou, iako su do sada jedina ekipa koja nije primila gol u domaćem šampionatu. Na poslednja 2 duela upisali su remijem protiv IMT-a i Vojvodine (0:0), a u duelu dva stara rivala očekujemo da pršti na sve strane. Naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.75 u SuperBet kladionici.

Kasimpaša – Fenerbahče – 2&3+ @ 1.90 u SuperBet

Kasimpaša je prethodnu sezonu okončala na visokoj 5. poziciji, ali je plasman u Evropu izostao. Uprkos tome u klubu mogu biti zadovoljni sjajnim izdanjima, te će u novoj sezoni pokušati da naprave iskorak. Na startu su poraženi na domaćem terenu od Konjaspora sa 2:3, da bi potom upisali remije protiv Hataja i Adane. Prvi trijumf u novoj sezoni ostvarili su u poslednjem kolu kada su u gostima savladali Rize (0:1). Fenerbahče je prethodne sezone u samom finišu sezone posustao i nije uspio da donese toliko željenu titulu svojim navijačima. Murinjo je došao da to promjeni i pojačanja koja su stigla ljetos su svakako garant uspijeha. Eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona je kod navijača izazvala malo razočarenje ali sada će sigurno imati veće šanse da u Ligi Evrope doguraju veoma daleko. Sa Murinjom na klupi je sve moguće, a uvodna 4 kola su im donijela 3 trijumfa i 1 remi. Bolji su bili od Adane, Rizea i Alanje, a jedini remi su upisali na gostovanju kod Goztepea (2:2). Mišljenja smo da će gosti ovde doći do novog trijumfa i da će ovo biti jedan efikasan meč. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1.90 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u SuperBet kladionici iznosi 12.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.