TIKET ZA VEČE (nedelja, 15.09.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih duela, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan susret iz italijanskog, francuskog i španskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Lans – Lion – X2 @ 2.01 u Mozzartbet

Lans je prošle sezone došao do sedme pozicije na tabeli i obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, ali je tamo francuski predstavnik nažalost eliminisan od Panatinaikosa, pa nekadašnjeg šampiona Francuske ove sezone nažalost nećemo gledati u Evropi. Podsećamo vas da je ova ekipa prošle sezone nastupala u Ligi šampiona, pošto je prethodno Lans završio na drugom mestu na tabeli Lige 1.
U međuvremenu je novi trener ovog kluba postao Vil Stil, koji slovi za jednog od najtalentovanijih trenera današnjice, a primarni cilj će sasvim sigurno biti plasman u neko od evropskih takmičenja, što na prvi pogled neće biti nimalo lak zadatak.
Do sada je Lans odigrao tri meča u Ligi 1 i ostvario dva trijumfa uz jedan remi, što je trenutno dovoljno za sjajno četvrto mesto na tabeli. Nakon uvodna dva trijumfa, ova ekipa je u prošlom kolu remizirala na teškom gostovanju kod Monaka, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Lion takođe ima evropske ambicije ove sezone, a jedan od najtrofejnijih francuskih klubova je na tri odigrana susreta ostvario samo jedan trijumf, uz dva poraza. U prva dva kola je ova ekipa poražena od Rena u gostima i Monaka na domaćem terenu, a u prošlom kolu je Lion na svom stadionu u jednom spektakularnom susretu savladao Strazbur, a taj duel je završen rezultatom 4:3, iako su gosti u jednom trenutku vodili i sa 1:3.
Vrlo je moguće da nas i večeras očekuje jedan veoma efikasan duel, a mišljenja smo da će Lion uspeti da odoli na ovom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.01.

Monca – Inter – G2+ @ 1.50 u Mozzartbet

Monca prethodne dve sezone, od kojih je ona prva bila debitantska u društvu najboljih, nisu imali problema oko opstanka u eliti, a jedan od najzaslužnijih ljudi za to bio je trener Rafaele Paladino, koji je u međuvremenu prešao u Fiorentinu, ali se tamo za sada nije proslavio.
Nakon tri odigrana kola izabranici legendarnog Alesandra Neste se nalaze na petnaestom mestu na tabeli i to sa dva osvojena boda, što znači da Monca još uvek ne zna za trijumf. Ruku na srce, ova simpatična ekipa u prošlom kolu nije imala ni sreće, pošto je na gostovanju kod Fiorentine sve do šestog minuta sudijske nadoknade vodila sa 1:2, ali je onda Robin Gosens postigao pogodak i doneo bod Violi. Pre toga je Monca poražena na svom stadionu od Đenove, dok je u prvom kolu ova ekipa remizirala u gostima kod Empolija, kada nije bilo pogodaka.
Inter je bez mnogo razmišljanja ponovo glavni kandidat za Skudeto, pošto su Neroazuri sačuvali gotovo kompletnu ekipu iz prošle sezone, a na sve to je ovaj klub doveo i Taremija i Zelinskog, pa se čini da je tim iz Milana još jači nego prošle sezone. Nakon kiksa u prvom kolu na gostovanju kod Đenove, kada je bilo 2:2, ova ekipa je vezala dva sigurna trijumfa, i to oba na svom terenu. Prva žrtva je bila ekipa Lećea, koja je savladana sa 2:0, a u prošlom kolu je Inter odigrao jednu od najboljih partija u poslednjih nekoliko godina, pošto je Atalanta savladana sa 4:0, i vrlo lako se moglo desiti da taj trijumf Neroazura bude i ubedljiviji.
Inter je veliki favorit na ovom duelu, i za očekivati je da gosti postignu makar dva pogotka, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom G2+ uz kvotu 1.50 u Mozzartu.

Atletiko Madrid – Valensija – 4+ @ 3.15 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za nedelju se igra na prelepom Vanda Metropolitanu gde će fudbaleri Atletiko Madrida ugostiti Valensiju.
Savršen prelazni rok je iza Jorgandžija, koji su doveli vrhunskih fudbalera poput Alvareza, Galagera, Serlota i Le Normana, a sve u nameri da ovaj klub ponovo dođe do šampionske titule, što će svakako biti pakleno težak zadatak, pošto je utisak da Barselona i Real Madrid odavno nisu bili ovako jaki.
Nisu se Madriđani do sada proslavili, pošto je ekipa iz prestonice Španije na četiri odigrana susreta ostvario dva trijumfa, ali i dva remija, od čega je sasvim sigurno navijačima ovog tima posebno zasmetao meč bez golova na domaćem terenu protiv Espanjola, koji je jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang. U prošlom kolu su puleni Čola Simeonea slavili na teškom gsotovanju kod Atletik Bilbaa, rezultatom 0:1, a jedini pogodak delo je Koreje u drugom minutu sudijske nadoknade.
Valensija nikako poslednjih godina da zaigra onako kako se to i očekuje od ovog kluba, a dosta dugo popularne “slepe miševe” nismo gledali u evropskim takmičenjima. I na startu nove sezone Valensija ima dosta problema, a do sada je ovaj tim doživeo čak tri poraza, uz samo jedan remi, i trenutno se nekadašnji šampion Španije nalazi na poslednjem mestu na tabeli. U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Viljareala, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz konstataciju da je domaćin bio bliži trijumfu, ali ponovo se ispostavilo da Valensija ima ogromnih problema u završnici akcija.
Domaćin je veliki favorit na ovom duelu, a vrlo lako se može dogoditi da prisustvujemo pravoj goleadi, pa hrabro preporučujemo igru 4+ uz fantastičnu kvotu 3.15 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.