Tiket dana (ponedeljak, 16.09.2024)

Zanimljiv sportski vikend je iza nas, a početak nove sedmice obilježiće mečevi iz Danske, Švedske i Italije. Mi smo se danas opredijelili za golove, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa i shodno tome su podložne promjenama.

Lacio – Verona – 3+ @ 2.05 u PrimoBet

Nebeskoplavi iz Rima su u novu sezonu ušli bez nosilaca igre iz prethodne sezone. Otišli su Ćiro Imobile i Luis Alberto, dva igrača koja su donosila mnogo radosti navijačima prethodnih godina. Stigao je i novi trener i za sada se čini da ovaj tim tek treba da se pronađe. U uvodna 3 kola su ostvarili trijumf nad Venecijom (3:1), potom poraz od Udineze (2:1) i remi protiv Milana na Olimpiku (2:2). Forsiraju ofanzivan stil igre i na svakom meču su do sada primili i postigli makar po gol. Verona je do prije desetak godina uvijek bila tim koji kada se nađe u elitnom društvu odmah dobija status prvog kandidata za ispadanje. Međutim sada je situacija drugačija, klub se stabilizovao i čini se da ni ove sezone neće imati problema u borbi za opstanak. U uvodna 3 kola su ostvarili 2 trijumfa i 1 poraz. Bolji su bili od Napolija sa ubjedljivih 3:0, a potom i na vrućem gostovanju protiv Đenove (0:2). Jedini poraz su ostvarili protiv favorizovanog Juventusa (0:3). I jedna i druga ekipa igraju ofanzivno na početku sezone i zbog toga i na ovom meču očekujemo golove. Naš prijedlog je igra 3+ po kvoti 2.05 u PrimoBet kladionici.

Hamarbi – Norčeping – 1&3+ @ 2.20 u PrimoBet

Ekipa koja se prethodnih sezona prsa u prsa bori za titulu sa najvećim konkurentima i kojoj ta titula uvijek nekako izmakne. Ove sezone su dugo biti konkurentni Malmeu ali su ipak ostali na 10 poena zaostatka nakon 21. odigranog kola. Sa 39 osvojenih bodova nalaze se na 2. mjestu na tabeli, ostvarivši 12 trijumfa, 3 remija i 6 poraza u ovoj sezoni. U poslednjih 5 mečeva su ostvarili 3 trijumfa i 2 remija, a poslednje kolo donijelo je trijumf protiv Geteborga (0:1). Norčeping ove sezone ne liči na ekipu koja je poslednjih sezona redovno bila u vrhu tabele i vodila borbu za izlazak u Evropu. Trenutno se nalaze na 11. mjestu na tabeli sa 24 osvojena boda, što je svega 3 boda više od opasne zone. U poslednje vrijeme igraju u veoma slaboj formi, pa su tako u nizu od 3 meča bez trijumfa (1 remi i 2 poraza). Sa 45 primljenih golova Norčeping ima najgoru odbranu u čitavoj ligi, a uz efikasan meč očekujemo i pobjedu domaćina. Kombinacija 1&3+ plaća se kvotom 2.20 u PrimoBet kladionici.

Nordsjeland – Randers – 1X&3-6 @ 2.15 u PrimoBet

Ne baš sjajan start sezone za tim iz Faruma koji se prethodnih nekoliko godina profilisao kao jedan od glavnih rasadnika talenata po Evropi. Mnogo novca se slilo u ovaj mali klub prethodnih godina i stalni odlazak najboljih igrača vrlo često zna da se odrazi na rezultate. Nakon 7 odigranih kola ostvarili su 3 trijumfa i po 2 remija i poraza, te se trenutno nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova. Igraju veoma promjenljivo i na njihova 3 poslednja meča u prosijeku pada čak 5 golova. Randers je na istom učinku i zahvaljujući boljoj gol razlici nalazi se iznad Nordsjelanda. Imali su katastrofalnu seriju loših rezultata, međutim ona je prekinuta u poslednjem kolu trijumfom na domaćem terenu protiv Alborga (1:0). Randers zanimljivo nije slavio na poslednjih 8 susreta protiv ove ekipe, a mišljenja smo da će taj negativan niz da se nastavi i večeras. Naš prijedlog je kombinacija 1X&3-6 po kvoti 2.15 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u PrimoBet kladionici iznosi 9.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.