Tiket dana (sreda, 18.09.2024)

Drugi dan grupne faze Lige šampiona je pred nama, a pored toga na programu su veoma zanimljive utakmice u kupovima širom Evrope. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa i da su shodno tome podložne promjenama.

Seltik – Slovan Bratislava – 1&2+ @ 1.55 u King

Sačuvao je Seltik okosnicu tima iz prethodne sezone i sada je iskorak u Evropi obaveza za Rodžersove izabranike. U nacionalnom šampionatu su pred kraj prethodne sezone uspijeli da preotmu prvu poziciju od ljutog rivala Rendžersa i dođu nadomak izjednačenja po broju titula. Igraju sjajan fudbal i prosto ih je milina gledati, a imaće privilegiju da u prvom kolu na otvaranju Lige šampiona igraju pred svojim navijačima. Slovan je uspio po prvi put da se plasira u Ligu šampiona i sada će na startu imati težak zadatak da na vrućem gostovanju osvoje i prve bodove. Kvalifikacije su započeli od 1. kola, a nacionalni šampionat Slovačke je počeo još krajem jula, pa su do sada odigrali dosta veći broj utakmica od Seltika. Za vikend su slavili na gostovanju protiv Dunajske Strede rezultatom 1:2. Ovde prednost dajemo domaćinu koji u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit, a naš prijedlog je igra 1&2+ po kvoti 1.55 u King kladionici.

Brajton – Vulvs – GG3+ @ 2.05 u King

Ozvaničenjem Rajlijevog dolaska iz Seltika, Danac je postao sedmi igrač kojeg je Brajton kupio ovog ljeta, a probijena je suma od 200.000.000 evra ljetnjih izdataka što Brajton profiliše kao drugog najvećeg trošadžiju ovog ljeta, odmah posle Čelsija (241.000.000). Promjena trenera ali i pojačavanje redova ispostavili su se kao pogodak, pošto na startu sezone Galebovi igraju sjajan fudbal. Trijumfe su upisali protiv Evertona (0:3), Mančester Junajteda (2:1) i remije protiv Arsenala (1:1) i Ipsviča (0:0). U prethodnoj rundi kupa Brajton je eliminisao Kravli Taun sa 4:0, te će sada na domaćem terenu juriti plasman u osminu finala. Vulverhempton nije na najbolji način otvorio novu sezonu i za sada su trijumf upisali sam u prethodnoj rundi kupa eliminišući Barnli sa 2:0. Za vikend su na domaćem terenu poraženi od Njukasla sa 2:1 i što prije će morati da se razdrmaju ukoliko ne žele da zapadnu u donji dio tabele. I jedan i druga ekipa forsiraju ofanzivan fudbal sa brzom tranzicijom, te shodno tome očekujemo dosta golova. Naš prijedlog je igra GG3+ po kvoti 2.05 u King kladionici.

Ajaks – Fortuna Sitard – 1&3+ @ 1.85 u King

Katastrofalni rezultati Ajaksa u prethodnoj sezoni su u jednom trenutku naslućivali na najgore, a podizanje forme na proljeće je ipak osiguralo igranje u Evropi. Ajaks je kroz kvalifikacije uspio da osigura Ligu Evrope, a na startu nove sezone u Erediviziji odigrali su svega 2 meča, pa se ova utakmica igra u okviru zaostalog meča 2. kola. U prvom kolu trijumfovali su protiv Herevena sa 1:0, da bi potom ostvarili poraz na gostovanju protiv NAC Brede rezultatom 2:1. Poslednju zvaničnu utakmicu su odigrali upravo u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope i to krajem avgusta. Fortuna je za razliku od Ajaksa odigrala 4 utakmice i za sada su ostvarili 2 trijumfa (protiv Eglsa i Almerije) i 2 poraza (protiv Njimenga i Brede). Oba prošlosezonska duela ove dvije ekipe završena su bez pobjednika, a u ovoj utakmici očekujemo da domaćin ipak ostvari trijumf uz minimum 3 gola na utakmici. Naš prijedlog je igra 1&3+ po kvoti 1.85 u King kladionici.

Sparta Prag – Salzburg – 1X&GG @ 2.10 u King

Naime, Sparta iz Praga se vraća u Ligu šampiona prvi put još od 2005. godine. Pobjedili su Malme u dvomeču, a tokom žrijeba su to znali kako da obilježe. Naime, objavili su kultni video klip legendarnog mistera Bina koji je nenadano dobio kartu za prvu klasu u avionu, a kada je saznao da će u elitu, odlučio je da se ismjevam onima koji ostaju iza njega. U nacionalnom šampionatu su nakon 7 odigranih kola ostvarili 6 trijumfa i 1 remi, te sa 19 osvojenih bodova dijele prvo mjesto na tabeli sa gradskim rivalom Slavijom. Zanimljivo je da su poslednji zvaničan meč odigrali još 31. avgusta, te su imali čak 2 ipo sedmice da se pripreme za ovaj meč. Salzburg je sa druge strane nakon mnogo godina ostao bez titule u Austriji i ovog ljeta su morali kroz kvalifikacije da osigraju mjesto u eliti. To su uspijeli savladavši Dinamo iz Kijeva i sada će imati priliku da se dokažu protiv najboljih. Nakon 3 uvodna trijumfa u nacionalnom šampionatu, a u poslednjem kolu su poraženi na gostovanju protiv Rapida sa 3:2. I oni su prije 2 ipo sedmice odigrali poslednji zvaničan meč i vjerujemo da će na ovom meču postići makar jedan gol. Mišljenja smo da domaćin neće biti poražen na ovom meču, te predlažemo kombinaciju 1X&GG po kvoti 2.10 u King kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u King kladionici iznosi 12.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.