Najava i analiza: Bundesliga, 4. kolo: Bajern ne bi da kvari sjajan skor, Borusiji teško u Štutgartu, Lever pred domaćim navijači ne greši!

Ovog vikenda je pred nama 4. kolo Bundeslige, a uzbuđenja i golova na ovim utakmicama skoro nikada ne nedostaje. Kolo pred nama donosi nam duele Štutgarta i Borusije, Bajera i Volfsburga, Verdera i Bajerna, ali i mnoge druge veoma interesante duele. Duel između Bohuma i Kila donijeće jednoj od ekipa i prve bodove u novoj sezoni, dok će Senkt Pauli svoje prve bodove juriti protiv Lajpciga na domaćem terenu. Hajdenhajm koji se visoko kotira nakon 3 odigrana kola, na svom terenu ugostiće nezgodni Frajburg koji i pored promjene trenera igra sjajan fudbal na startu sezone. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja analize.

Augzburg – Majnc – GG @ 1.60 u MozzartBet

Meč koji će otvoriti novo kolo biće duel dva standardna člana Bundeslige. Augzburg je nakon 3 odigrana kola ostvario prvo remi protiv Verdera (2:2), da bi potom upisali i prvi poraz od Hajdenhajma (4:0). U poslednjem kolu ostvarili su trijumf protiv novajlije Senkt Paulija rezultatom 3:1, te se trenutno nalaze na 11. mjestu na tabeli. Majnc je prethodnih sezona znao da se dobro pomuči u borbi za opstanak, ali čini se da ovih sezona ima većih kandidata za relegaciju od njih. Na startu sezone su vezali 2 uzastopna remija (protiv Union Berlina i Štutgarta), da bi u poslednjem kolu upisali prvi poraz u sezoni protiv ekipe Verdera. Obje ekipe su sezonu otvorile na veoma efikasan način, a odbrana kao i godinama unazad nije utegnuta. U prošlosti su vrlo često igrali međusobne mečeve koji su obilovali golovima, pa smo mišljenja da će se ta tradicija nastaviti. Naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

Bohum – Kil – 1 @ 2.05 u King

Bohum je po ulasku u Bundesligu odavao utisak ekipe koja će se vrlo brzo vratiti u drugoligaško društvo. Međutim iz sezone u sezonu su ostavljali sve bolji utisak i na koncu te igre uspijevali su da obezbijede opstanak među najboljima. Start nove sezone nije nimalo obećavajući, pošto su nakon 3 odigrana kola upisali sva 3 poraza i trenutno se nalaze na 16. mjestu samo zahvaljujući boljoj gol razlici od novajlija. Od njih su bolji bili Lajpcig, Menhengladbah i Frajburg kom su jedino uspijeli da postignu jedan gol. Holštan Kil je na opšte iznenađenje svih uspio da se izbori za plasman u Bundesligu. Ekipa koja dolazi iz grada koji je poznat najviše po rukometu, nije još uvijek uspijela da osvoji svoje prve bodove u eliti. Redom je Kil poraze redao protiv Hofenhajma, Volfsburga i Bajerna. Sa 11 primljenih golova za sada imaju najgoru odbranu u ligi i mišljenja smo da će teško do prvih bodova i na ovom gostovanju. Naš prijedlog je jedinica po kvoti 2.05 u King kladionici.

Union Berlin – Hofenhajm – 1X&0-3 @ 2.00 u MaxBet

Nevjerovatno turbulentnu sezonu imao je Union Berlin prošle godine i malo je falilo da skupo plate plasman u Ligu šampiona. Ekipa jednostavno nije bila spremna na igranje u teškom ritmu, a dolazak Nenada Bjelice ispostavio se kao spasonosan. Ove sezone neće igrati u Evropi i svakako da je cilj što ranije osigurati opstanak u Bundesligi. Na startu nove sezone su upisali dobre rezultate, remizirali su protiv Majnca i Lajpciga, dok su prvi trijumf u sezoni ostvarili protiv Senk Paulija. Hofenhajm je uprkos svim ulaganjima ponovo krenuo razočaravajuće, imaju kvalitetan tim ali na početku novog iznadanja ne pružaju dobre rezultate. Nakon uvodnog trijumfa protiv Kila (3:2), upisali su 2 vezana poraz – od Ajntrahta i Leverkuzena. Union sa jedne strane nije ljubitelj brze igre i ofanzivnog fudbala, te se njihova igra više bazira na odbrani. Hofenhajm sa druge strane potencira brz fudbal i biće zanimljivo vidjeti sudar ove dvije filozofije. Naš prijedlog je kombinacija 1X&0-3 po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Ajntraht Frankfurt – Menhengladbah – GG3+ @ 1.80 u SuperBet

Ekipa Ajntrahta iz Frankfurta je u poslednjih 7 godina izrasla u veoma ozbiljnu ekipu, koja svake sezone završava u gornjem dijelu tabele, a igranje Evrope je postala obaveza. Od tima koji se redovno borio za opstanak, do ekipe koja više o tome i ne pomišlja. Nakon uvodnog poraza od Borusije u Dortmundu (2:0), Ajntraht je upisao 2 vezana trijumfa (protiv Hofenhajma i Volfsburga) te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli. Menhengladbah sa druge strane nema kontinuitet rezultata i iz sezone u sezonu završavaju čas u gornjem čas u donjem dijelu tabele. Nakon poraza od Leverkuzena na startu sezone (2:3), upisali su trijumf na gostovanju protiv Bohuma (0:2), da bi potom u poslednjem kolu upisali poraz na domaćem terenu od Štutgarta (1:3). Efikasni mečevi sa puno golova su nešto što karateriše igru ova dva tima, a naš prijedlog je igra GG3+ po kvoti 1.80 u SuperBet kladionici.

Hajdenhajm – Frajburg – GG @ 1.68 u PrimoBet

Prebrodio je Hajdenhajm prethodne sezone ono najteže – uspio je da opstane u eliti nakon debitantskog plasmana među najbolje klubove Njemačke. Da stvar bude još bolja uspijeli su da izbore istorijski plasman u Evropu, pa će ove jeseni navijači ovog simpatičnog kluba svoje ljubimce pratiti i u Ligi konferencija. Sa 2 uzastopna trijumfa su ostvorili novu sezonu, a bolji su bili od Senkt Paulija i Augzburga, dok su prvi poraz u sezoni upisali u poslednjem kolu na gostovanju protiv Borusije u Dortmundu (4:2). I ove sezone je glavni cilj samo opstanak među najboljima, a po svemu sudeći većih problema u toj borbi neće imati. Frajburg je promjenio trenera i dosta svojih standardnih igrača ali za sada izgledaju veoma dobro. Trijumf nad Štutgartom i Bohumom, te tijesan poraz protiv furioznog Bajerna zaista obećavaju. Hajdenhajm na domaćem terenu igra zaista veoma brzo i ofanzivno, pa smo tokom prethodne sezone mogli da gledamo dosta atraktivnih mečeva u njihovoj režiji. Mišljenja smo da će tako biti i na ovom meču, pa predlažemo igru GG po kvoti 1.68 u PrimoBet kladionici.

Verder – Bajern – 2&3+ @ 1.63 u MozzartBet

Klub iz Bremena je prethodnih sezona dosta posrtao i nekoliko puta su bili na samoj ivici opstanka u Bundesligi, međutim uspijeli su da se sačuvaju i čini se da se malo stabilizuju. U uvodna 3 kola još uvijek ne znaju za poraz, pošto su nakon 2 uzastopna trijumfa protiv Augzburga i Borusije Dortmund, upisali i trijumf na gostovanju protiv Majnca sa 1:2. Bajern izgleda zaista moćno i odlučno na prvih nekoliko utakmica, kako u Bundesligi tako i u Ligi šampiona. Jedini su tim u Njemačkoj koji je maksimalan po ulasku u novo kolo, a s obzirom u kakvoj napadačkoj formi se nalaze vjerujemo da će tako ostati i nakon ovog meča. Ove sedmice su potpuno deklasirali Dinamo iz Zagreba na otvaranju nove Lige šampiona, postigavši čak 9 golova, čime su oborili rekord za najubjedljivi trijumf ikada u ovom takmičenju. Nevjerovatno zvuči podatak da su na poslednja 2 meča postigli čak 15 golova!? Ovde ne vidimo ništa drugo nego ubjedljiv trijumf Bavaraca, pa vam predlažemo kombinaciju 2&3+ po kvoti 1.63 u MozzartBet kladionici.

Senkt Pauli – Lajpcig – 3+ @ 1.55 u King

Neće Senkt Pauli imati nimalo lak zadatak da izbori opstanak u Bundesligi, a rezultati na startu sezone to samo mogu i da potvrde. Ovaj, slobodno možemo reći, popularni klub je do sada još uvijek bez bodova. Bolji od njih su bili Hajdenhajm, Union Berlin i Augzburg, ali zaista moramo naglasiti da su pružili sasvim dobar otpor. U goste im ovog vikenda dolazi Lajpcig koji slovi za jedan od najkvalitetnijih timova u ligi, a osvojenih 7 bodova na samom startu sezone to i pokazuju. Gosti su trijumfe ostvarili protiv Bohuma i aktuelnog šampiona Bajer Leverkuzena, dok su u poslednjem kolu remizirali protiv Union Berlina u meču bez golova. Imao je Lajpcig težak meč u Ligi šampiona ove sedmice u Madridu, gdje su poraženi od Atletika rezultatom 2:1. Neće biti nimalo lako domaćinu da svoje prve bodove osvoji upravo protiv njih, ali sigurno je da će prštati na sve strane. Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.55 u King kladionici.

Bajer Leverkuzen – Volfsburg – GG @ 1.57 u MaxBet

Aktuelni šampion Njemačke je prethodne sezone titulu osvojio bez poraza, a nakon 3 odigrana kola u novoj sezoni su već upisali jedan. To u neku ruku možda i jeste bolje, pošto je određeni pritisak spao sa ekipa. U četvrtak su igrali i meč u Roterdamu protiv Fejnorda i to u okviru Lige šampiona, trijumfovali su sa ubjedljivih 0:4 – koliko je bilo već na poluvremenu. Na tom meču Leverkuzen je pokazao da prošla sezone nije bila slučajnost i da su izrasli u jednu zaista ozbiljnu ekipu, ali i to da će ove sezone biti veoma ozbiljan konkurent Bajernu. Volfsburg je nakon 3 odigrana kola ostvario poraze od Bajerna i Ajntrahta, i trijumf protiv Kila, a treba naglasiti da su u svakom meču igrali veoma ofanzivno i da su postizali golove. Golovi su nešto što svakako očekujemo, a mišljenja smo da će ih biti na obje strane. Naš prijedlog je shodno tome igra GG po kvoti 1.57 u MaxBet kladionici.

Štutgart – Borusija Dortmund – PIK X @ 1.77 u SuperBet

Zvezdin rival u Ligi šampiona je ostao bez svog najbolje napadača ali i igrača iz prethodne sezone, međutim i dalje izgledaju veoma ubojito u napadu i nijednoj ekipi sa njima neće biti nimalo lako. Nakon poraza od Frajburga u prvom kolu Bundeslige (3:1), upisali su remi protiv Majnca (3:3) i trijumf protiv Menhengladbaha (1:3). U prvom kolu ligaškog dijela Lige šampiona su gostovali aktuelnom šampionu Evrope – Realu. Ostavili su zaista sjajan utisak i broj stvorenih šansi na Santijago Bernabeu je za svako poštovanje. Milioneri iz Dortmunda su na dobar način otvorili sezonu, kako u nacionalnom šampionatu tako i u Ligi šampiona. Trijumf su ostvarili protiv Ajntrahta i Hajdenhajma na domaćem terenu, dok su remi izvojevali na gostovanju kod Bremena. Slavlje na gostovanju protiv Klub Briža na startu Lige šampiona je svakako rezultat za svako poštovanje, čime je talenat ove ekipe još jednom potvrđen. Ovde očekujemo jedan meč pun borbe i neizvjesnosti, pa vam predlažemo igru PIK X po kvoti 1.77 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.