Tiket dana (nedelja, 22.09.2024)

Dnevni tiket u poslednje vrijeme vrlo često ostane neprolazan za samo jedan gol. Danas je na programu veliki broj utakmica i pokušaćemo upravo na kraju nedelje da popravimo statistiku. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Bajer Leverkuzen – Volfsburg – 1&4+ @ 2.55 u PrimoBet

Aktuelni šampion Njemačke je prethodne sezone titulu osvojio bez poraza, a nakon 3 odigrana kola u novoj sezoni su već upisali jedan. To u neku ruku možda i jeste bolje, pošto je određeni pritisak spao sa ekipe. Međutim već odavno je jasno da ova ekipa igra ogroman potencijal i da su spremni na nove velike podvige pod vođstvom Ćabija Alonsa. Ove nedelje su u okviru 1. kola Lige šampiona ubjedljivo savladali Fejnord u sred Roterdama (0:4) uz prikazanu izvanrednu igru svih igrača. Napadački izgledaju veoma moćno i čini se da svakom mogu da postignu koliko god golova požele. U dosadašnja 3 kola Bundeslige svim protivnicima su postigli makar 2 gola, a svaki meč je okončan sa minimum 4 gola. Volfsburg je nakon 3 odigrana kola ostvario poraze od Bajerna i Ajntrahta, i trijumf protiv Kila, a treba naglasiti da su u svakom meču igrali veoma ofanzivno i da su postizali golove. Mišljenja smo da će Leverkuzen trijumfovati na domaćem terenu i da ćemo još jednom gledati pravu rapsodiju na terenu. Naš prijedlog je kombinacija 1&4+ po kvoti 2.55 u PrimoBet kladionici.

Viljareal – Barselona – GG3+ @ 1.65 u PrimoBet

Žuta podmornica fantastično otvorila novu sezonu i izgleda da su ove sezone riješeni da se uključe u borbu za TOP 4. Prošle sezone su krenuli veoma loše i tek nakon Nove godine su uspostavili kontinuitet rezultata koji im je donio 8. mjesto na kraju sezone. Nakon 5 uvodnih kola ostvarili su 3 trijumfa i 2 remija, te se trenutno nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova. Redom su slavili protiv Sevilje (1:2), Selte (4:3) i potom Majorke u poslednjem kolu (1:2). Remije su ostvarili protiv Valensije (1:1) i Atletiko Madrida (2:2). Ovi rezultati govore kakav fudbal potenciraju, pa i ne čudi da su protiv svake ekipe i primali i postizali gol. Barselona pod Hansi Flikom izgleda zaista sjajno i trenutno su na maksimalnom učinku u La Ligi, pošto su do sada savladali Valensiju, Atletik Bilbao, Rajo Valjekano, Valjadolid i Đironu. Prvi poraz u aktuelnoj sezoni su doživjeli na startu Lige šampiona na gostovanju protiv Monaka (1:2). Ove dvije ekipe odigrale su prethodne sezone nevjerovatne međusobne mečeve, u prvom meču je Barselona slavila sa 3:4, da bi potom Viljareal uzvratio i u sred Barselone slavio sa velikih 3:5. Mišljenja smo da će i ove nedelje biti viđen jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.65 u PrimoBet kladionici.

Vintertur – Jang Bojs – 2&3+ @ 2.30 u PrimoBet

Aktuelni šampion Švajcarske je na katastrofalan način otvorio novu sezonu i po mnogima nisu favoriti za odbranu trona u Švajcarskoj. Nakon 6 odigranih kola osvojili su svega 3 boda i trenutno se nalaze na poslednjem mjestu na tabeli, kao jedini tim bez trijumfa u novoj sezoni. Jang Bojs će igrati na kartu brzine. Ne manjka mu kvaliteta po bokovima. Ebrima Koli, Žoel Monteiro, Alan Virdžinijus… Plus Silvere Ganvula, koji bi trebalo da počne naprijed, a tu je i Mešak Elija. Osjetio je Galatasaraj u kvalifikacijama za Ligu šampiona koliko je švajcarski klub neugodan, osjetila je prethodne sezone i Crvena zvezda u Ligi šampiona. Klub iz Berna je na startu novog formata takmičenja ubjedljivo poražen od Aston Vile na svom terenu, pa će sada morati da se vade protiv znatno slabijeg Vintertura. Domaći tim je osvoji svega jednog bod više od aktuelnog šampiona i nalaze se na pretposlednjem mjestu na tabeli. Prethodnih godina Jang Bojs je vrlo lako izlazio na kraj sa njima, a na poslednjih 5 međusobnih duela svaki put su slavili uz makar 3 gola na meču. Mišljenja smo da je vrijeme za prvi trijumf Bojsa i shodno tome predlažemo kombinaciju 2&3+ po kvoti 2.30 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u PrimoBet kladionici iznosi 9.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.