TIKET DANA (ponedeljak, 23.09.2024)

Tiket dana

U ponedeljak je dosta slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, a ovog puta smo za vas u dnevnom tiketu analizirali po jedan duel iz italijanskog, španskog i portugalskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Atalanta – Komo – 4+ @ 2.55 u Mozzartbet

Prvi meč iz dnevnog tiketa za ponedeljak nam stiže iz italijanske Serije A, gde će Atalanta na svom terenu pokušati da savlada Komo. Naravno, prošla sezona je za tim iz Bergama bila najuspešnija još od osnivanja, a ostaće zapisano da je Boginja naanela prvi poraz Leverkuzenu u sezoni o ostavila ovaj tim bez trofeja u Ligi Evrope, a ujedno je i italijanski predstavnik osvojio svoj prvi evropski trofej.
Ovo puta Atalanta želi da se upusti u borbu za Skudeto, međutim, veliko je pitanje koliko je to realno. Na startu sezonu puleni Đanpjera Gasperinija igraju promenljivo, a na četiri odigrana susreta tim iz Bergama je ostvario dva trijumfa i dva poraza, uz konstataciju da će se ovaj tim ukoliko pobedi Komo popeti na sjajno treće mesto na tabeli i prići prvoplasiranom Torinu na samo dva boda zaostatka.
Primarni cilj Koma će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a do sada su puleni Ceska Fabregasa odigrali četiri meča i dva puta remizirali uz dva poraza. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa u jednom sjajnom meču remizirala na svom stadionu protiv Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 2:2, uz napomenu da je u jednom trenutku Komo imao i dva gola prednosti.
Atalanta je svakako veliki favorit na ovom duelu, a u velikoj meri smo ubeđeni da će nam ovaj susret doneti dosta pogodaka pa vam savetujemo da okušate sreću sa igrom 4+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.55.

Betis – Majorka – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Betis nije na dobar način započeo ovogodišnje izdanje elitnog ranga španskog fudbala, međutim, kako vreme prolazi tako i Andaluažani pružaju sve bolje partije. Prvo je ova ekipa u četvrtom kolu slavila na svom stadionu protiv Leganesa, da bi Zeleni drugi uzastopni trijumf u šampionatu ostvarili protiv Hetafea, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz konstataciju da je Betis do trijumfa stigao dosta lakše nego što to rezultat pokazuje. Trenutno su Andalužani stacionirani na sredini tabele, tačnije na desetom mestu, uz isti broj bodova kao i Majorka, koja im dolazi u goste u ovom kolu.
Tim sa Balearskih ostrva će za primarni cilj bez ikakve sumnje imati opstanak u društvu najboljh, a ako se po jutru dan poznaje, deluje zaista da oko toga ne bi smelo da bude većih problema. Na pet dosadašnjih susreta u šampionatu fudbaleri Majorke su ostvarili dva trijumfa, doživeli dva poraza i jednom je bilo nerešeno. Inače, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala dobar meč na svom stadionu protiv favorizovanog Sosijedada, a taj duel je završen sa minimalnim rezultatom. Pre toga je tim sa Baleara poražen na svom stadionu od nimalo naivnog Viljareala, sa 1:2.
Betis retko greši na svom stadionu, što je i glavni razlog zašto ovoj ekipi dajemo prednost na ovom duelu protiv Majorke, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Boavista – Benfika – 2-2 @ 1.77 u Mozzartbet

Poslednji duel iz dnevnog tiketa za ponedeljak nam stiže iz Portugala, tačnije iz Primeire gde će koplja ukrstiti Boavista i Benfika. Boavista se u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi opstanak u Primeiri, a sigurno je da nekadašnji šampion Portugala može i mora dosta bolje.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli remizirao u gostima kod Estrelje, kada je bilo 2:2, a pre toga je Boavista na svom stadionu odigrala meč bez pogodaka protiv Eštorila.
Benfika je očajno startovala u prvenstvu, a cenu loših rezultata platio je trener Rodžer Šmit koga je nasledio Bruno Laž, i kako sada stvari stoje utisak je da je to bio pravi posao. U prošlom kolu Primeire je bez većih problema savladana ekipa Santa Klare sa ubedljivih 4:1, a ono što je u ovom trenutku još važnje je pobeda na gostovanju kod Crvene zvezde, u okviru prvog kola novog formata Lige šampiona, a taj susret na stadionu “Rajko Mitić” je završen pobedom portugalskog tima od 2:1, zbog čega fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju gostuju kod Boaviste, koju će napasti od prvog minuta, pa vam savetujemo da okušate sreću sa prelazom 2-2 uz kvotu 1.77 u Mozzartu.

Ukupna kvota na dnevnom tiketu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.