Neviđeni bonusi u Meridianu: Stižu nagrade za svaki depozit!

Registruj se u Meridianu, deponuj i osvoji najbolji bonus na prvi depozit na Balkanu!

Meridian je još jednom pripremio senzacionalno iznenađenje za novajlije. Bilo da volite slot igre ili uživate uz sportsko klađenje podjednako ćete biti oduševljeni spektaklom koji vas očekuje čim se REGISTRUJETE!

Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 6.000 FREEBETA koje možete iskoristiti za slotove i sportske tikete.

Ipak, pravo iznenađenje vas očekuje nakon UPLATE PRVOG DEPOZITA. Uplatite 500 ili više DINARA na svoj korisnički nalog i osvojićete 100% BONUSA ZA SPORT i 100% BONUSA ZA SLOT.

Ukoliko uplata drugog depozita bude u roku od 72 SATA nakon REGISTRACIJE i ako uplatite 1.000 ili više DINARA na vaš nalog, osvajate bonus u identičnim procentima kao i prilikom prve uplate.

Identičan BONUS vas čeka i prilikom treće uplate, ako ona bude u roku od 96 sati nakon REGISTRACIJE. Treći depozit treba da bude u iznosu od 1.500 DINARA ili više od toga.

Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA! Polovina vam je na raspolaganju za slot igre, dok drugu polovinu možete iskoristiti za sportsko klađenje.

Najbolji provod ove jeseni vas čeka ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.