Tiket dana (petak, 27.09.2024)

Tiket dana

Petak je samo uvod u prebogat fudbalski vikend. Ovo je predlog našeg tiketa. Kvote su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Milan – Leće – 1,2+ @ 1.58 u Mozzartbet

Rosoneri su bili sjajni u Derbiju della Madonnina i pobedom nad Interom udahnuli novu nadu navijačima a spasili kožu i treneru Fonsei. Bilo je već izvesno da će Urugvajac morati da ode, već se tražio naslednik, ali za sada još nema promene. To ne znači da prvi naredni poraz neće Fonseku učiniti bivšim, a na igračima je da pobedama spreče takav scenario. Na San Siro dolazi Leće. Južnjaci su na dva prethodna gostovanja Milanu izgubili, primili su 5 a nisu dali nijedan gol. U ovom prvenstvu Leće je sakupio 5 bodova iz isto toliko kola a jedini trijumf ostvarili su u meču sa Kaljarijem na svom Via del mare stadionu. Uvertira za ovaj meč bila je loša, Leće je u Kupu Italije poraženo od drugoligaša Sasuola i završilo nastup u najmasovnijem takmičenju. Milan mora da pobeđuje u seriji i popravi loš start mada od vodećeg Torina imaju samo tri boda manje. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina a za 1,2+ kvota je 1.58 u kladionici Mozzartbet.

Valjadolid – Majorka – x2,0-2 @ 1.80 u Mozzartbet

Valjadolid se vratio u La Ligu posle samo jedne sezone u Segundi ali bi lako mogao da se vrati među drugoligaše ako nastavi sa ovakvim igrama i serijom bez pobede. Istina, jednu pobedu imaju ali su nju ostvarili na prvenstvenoj premijeri protiv Espanjola na svom terenu. Od tada su vezali šest mečeva bez trijumfa sa samo dva osvojena boda. Loša vest je da im u ovom kolu dolazi Majorka koja igra kao preporođena na startu šampionata. Ostrvaljani su već sakupili 11 bodova a iza sebe imaju dve vezane pobede protiv ozbiljnih rivala. Prvo su na Balearima pobedili Real Sosijedad a onda i Betis na Benito Viljamarinu, podsećamo da su obe ekipe predstavnici Španije u Evropi. Odavno se nije desilo da Majorka ima dve uzastopne pobede i u gostima, pre Betisa pobedili su i Leganes na strani pa je jasno koliko će težak zadatak Valjadolida biti. Uz sve to domaćin je dao samo tri gola u 7 utakmica i prvi izbor je igra na mali broj golova koju kombinujemo sa duplom šansom na goste. za x2,0-2 kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Plimut – Luton – 0-2 @ 2.19 u Mozzartbet

Šeširdžije su videle kako je u Premijer ligi i shvatile da još uvek nisu spremne za takvu konkurenciju. Imao je Luton svojih dobrih moemnata u eliti ali je i to bilo nedovoljno da se duže zadrže u društvu najboljih. Ovo je ona mučna povratnička sezona u Čempionšip i mnogi klubovi umeju potpuno da potonu i odmah ispadnu i iz druge lige. Kako je počelo, mislili smo da će se to dogoditi i Lutonu, u prva četiri kola osvojili su samo jedan bod i već se našli na dnu tabele. Ipak, uhvatili su vazduh i vezali dva veoma važna trijumfa. prvo su savladali Milvol u malom gradskom derbiju a onda slavili i prvi put pred svojim navijačima i to na oproštaju od legendarnog Kenivort Rouda, s obzirom da Luton planira gradnju novog stadiona sa duplo većim kapacitetom. Plimut ima samo jedan cilj u ovoj sezoni a to je opstanak u Čempionšipu. Tim iz čuvene luke na jugu zemlje je prošle sezone jedva preživeo i to samo zahvaljujući jednom bodu više od Birmingema koji je morao u Ligu 1. Nisu ni sada dobro startovali, imaju 5 bodova iz sedam utakmica a jedinu pobedu imaju protiv odličnog Sanderlenda pred svojima navijačima. Možda je ovde remi najrealniji a nama se čini da neće biti mnogo golova. Kvota za 0-2 gola je odlična i u kladionici Mozzartbet iznosi 2.19.

Šelburn – Slajgo – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

Finiš sezone u Republici Irskoj dobija dramatične razmere. I pored poraza od Galveja u prošlom kolu Šelburn je ostao lider sa tri boda više od Deri Sitija i četiri od aktuelnog prvaka Šamroka, koji ima i meč više od vodećeg dvojca. Jedna od ove tri ekipe biti prvak, pošto sumnjamo da će Galvej i Slajgo uspeti da nadoknade 9 bodova minusa. Upravo su Slajgo Roversi gosti Šelburna u ovom kolu. Jako je interesantan podatak da je Slajgo dobio dva prethodna dula sa Šelburnom u ovom prvenstvu a da je samo prvo odmeravanje snaga pripalo lideru. Dakle, radi se o nezgodnom rivali za Šelburn i neće im biti alko i pored podatka da je Slajgo izgubio pet od poslednjih šest gostovanja. Na dva posledja su baš podbacili, od Drogede su izgubili 7:0 a od Šamroka sa 4:0. Sve nam deluje kao da je Slajgo zadovoljan osiguranim opstankom i da nemaju neku veliku ambciju da se bore za Evropu. Zato nam pobeda Šelburna izgleda kao realna jer bi u suprotnom mogli da ostanu bez titule i pored toga što su na prvom mestu proveli gotovo čitavu sezonu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.