Tiket dana (subota, 28.09.2024)

Tiket dana

Neverovatna ponuda je pred nama za ovu subotu. Najveći problem je kako izbeći potencijalne ”mine” a sigurni smo da će ih biti u velikom broju. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Volfsburg – Štutgart – GG3+ @ 1.77 u Primobet

Dovoljno je letimično paciti poged na rezultate ove dve ekipe i pretpostaviti da nam sleduje goleada u gradu poznatom po proizvodnji automobila. Volfsburg nije najbolje otvorio sezonu ali imaju Vukovi i malo opravdanje u paklenom rasporedu na startu jer su u črva četiri kola već igrali i sa Bajenom i sa Leverkuzenom. Uopšte nisu bili loši u tim duelima i izgubili su ih u samom finiši, protiv Farmaceuta tek u sudijskoj nadoknadi. Jedini trijumf ostvarili su u meču sa sa Holštajnom u Kilu i već su pod pritiskom osvajanja bodova. Rival je opet jako težak, aktuelni viceđampion Štutgart i tim koji je, i pored brojnih odlazaka letos, opet u samom vrhu tabele a u prošlom kolu je deklasirao Borusiju iz Dortmunda sa čak 5:1. Švabe su opet izuzetno efikasne dale su 12 golova u prva četiri kola a jedino su u premijernom porazu od Frajburga dali manje o tri gola na nekom meču. Poseduju gosti sjajan kontranapad i verujemo da će to demonstrirati i u Volfsburgu. S druge strane i Vukovi znaju da daju golove pa je naš predlog igra GG3+ sa kvotom 1.77 u kladionici Primobet.

Vulverhempton – Liverpul – 2,3+ @ 1.71 u Primobet

Sve smo ubeđeniji da je meč sa Šumarima iz Notingema bio samo slab dan LIverpula i da se takav neće skoro ponoviti. Na ruku je Redsima išao prošlonedeljni remi Sitija i Arsenala pa su ponovo na samo bod zaostatka za vodećim Građanima. Pored četiri ubedljive pobede u Premijer ligi tim Arne Slota je bio vrlo siguran na startu Lige šampiona na San Siru gde je pobedio Milan ali i u EFL kupu u kome je pre nekoliko dana porazio Vest Hem sa čak 5:1. Ponovo je Liverpul mašina za golove i smatramo da se Vulverhemptonu ne piše ništa dobro. Vukovi su imali dosta zahtevan raspored na startu pa i ne čudi previše to što na kontu imaju samo jedan bod iz pet utakmica i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli. Nikada se, od kad je ustanovljena Premijer liga, nije dogodilo da čak 6 timova nema pobedu posle 5 odigranih kola, a evo to je sada slučaj. To govori o raslojavanju u ligi, oni najjači su još jači i ove slabije ekipe sve teže uspevaju da se suprotstave. Teško će i Vulvsi napakostiti Liverpulu a uz dvojku, koja je jako niska, dodajemo i bar tri gola na meču. Za 2,3+ kvota je 1.71 u kladionici Primobet.

Real Sosijedad – Valensija – 1 @ 1.91 u Primobet

Čudom ne možemo da se načudimo da je Sosijedad izgubio sve tri prvenstvene utakmice na svojoj Anoeti! Ajde, poraz od Reala se može podvesti pod očekivan, ali neuspehe u duelima sa Rajo Valjekanom i Alavesom niko nije mogao da pretpostavi. Na sreću uspeli su, donekle, na strani da poprave učinak i sakupili su 5 bodova, tek da nisu na začelju tabele. Da li se forma popravlja ne znamo, ali su baskijci uzeli bod u Nici na startu Lige Evrope , a pre toga i u Valjadolidu u La Ligi. Problem je efikasnost, to nije ništa novo, a gol na Azurnoj obali došao je nakon četiri vezane utakmice bez postignutog pogotka. Samo tri su dali fudbaleri Sosijedada u prvih 7 kola i protiv Valensije moraju da poprave taj učinak. Slepi miševi igraju još jednu slabu sezonu, i oni su slavili samo jednom u prvih 7 rundi, ali su mnogo bolji na svojoj Mestalji nego na strani. U gostima je Valensija odigrala tri utakmice i sve tri izgubila, od Selte, Blibaa i Atletiko Madrida. Novi poraz mogu da očekuju na Anoeti u San Sebastijanu jer ne možemo da zamislimo scebnario u kome Sosijedad gubi i četvrti put pred svojim navijačima uzastopno. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.91.

Rapid – LASK – 1 @ 1.81 u Primobet

Dobili smo izuzetno uzbudljivo takmičenje u austrijskoj Bundesligi i prve četiri ekipe su stale u samo bod razlike. Sigurno bi im se pridružio i Salcburg koji ima dve utakmice zaostatka. To je liga koja okušlja sve više navijača, Redbulovci više nisu dominantni i šampionsku titulu je prošle sezone preuzeo Šturm. Trenutni lider na tabeli je bečki Rapid koji je u prošlom kolu slavio u gradkom derbiju protiv Austrije a kroz nekoliko dana startuje u ligaškom delu Lige konferencija. Verujemo da je Bečlijama važnije da osvoje titulu u domaćem prvenstvu i da im je svaki bod veoma važan. U goste im dolazi LASK, još jedan tim koji igra u Ligi konferencija i u četvrtak čeka Đurgarden iz Švedske na startu ovog takmičenja. Ekipa iz Linca je loše startvala, ima samo 6 bodova iz 7 kola i zaostaje osam za vodećim Rapidom. Sada je primat u gradu preuzeo Linc koji je u vrhu tabele. Rapid je favorit u duelu sa LASK-om i očekujemo njegov trijumf u prestonici Austrije. Za jedinicu se u Primobet kladionici dobija koeficijent koji iznosi 1.81.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Primobet iznosi 10.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.