Tiket dana (nedelja, 29.09.2024)

Tiket dana

Još jedan dan prebogat sportskim događajima je pred nama, posebno kada se radi o fudbalu. Ovo smo mi izabrali kao predloge. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Ipsvič – Aston Vila – T22+ @ 1.81 u King

Ipsvič je jedan od šest timova koji nema pobedu nakon prvih 5 kola u engleskoj Premijer ligi. To se prvi put dogodilo u Engleskoj da toliko ekipa ne zna za pobedu nakon pet odigranih rundi. Neko će možda pobediti u ovoj pesto ali je to teško očekivati za Traktor Bojse. Njima na Portman Roud dolazi Aston Vila, učesnik Lige šampiona i tim koji ima četiri pobede i jedan poraz u dosadašnjem toku prvenstva. Vila je posebno dobro igrala na strani ovog leta, u Engleskoj je dobila sva tri meča rezultatom 2:1, protiv Vest Hema i Lestera u prvenstvu i Vajkomba u EFL kupu, dok su u Ligi šampiona sa 3:0 pobedili Jang Bojse u Bernu. Novajlija u eliti je imao paklen raspored na startu, prvo su igrali s Liverpulom a onda sa Sitijem. Nakon ta dva poraza usledila su tri vezana remija, pa se ne može reći da su katastrofalno startovali. Verujemo da će oba tima igrati na pobedu i da ćemo videti dosta golova. Realnije je da gosti daju barem dva. Za T22+ kvota je 1.81 u kladionici King.

Roma – Venecija – 1,2+ @ 1.61 u King

Možda je onim pravim navijačima Rome teško pao odlazak Danijela De Rosi, ali kada Roma nema pobedu u prva četiri kola novog prvenstva promena je neminovna. Stigao je Ivan Jurić a stigla je i pobeda. Prošle sedmice pao je odlični Udineze na Olimpiku i to sa 3:0. Minuti su nedostajali da Rimljani otvore Ligu Evrope pobedom nad sjajnim Atletikom iz Bilbaoa, Baskijci su izjednačili u 85. minutu i ostavili Vučicu bez startnog trijumfa u drugom po jačini evropskom takmičenju. Priliku za drugu vezanu pobedu u Seriji A Roma ima u meču sa Venecijom, trećem uzastopnom na Olimpiku u osam dana. Gosti su povratnici u elitu, prvu pobedu zabeležili su u prošlom kolu kada su na svom terenu savladali Đenovu, a pre toga imali su samo jedan osvojen bod i to na gostovanju u Firenci gde su sa odigrali bez golova sa Fiorentinom. Čini nams e da je Roma u naletu i ne bi smela da propusti šansu da osvoji tri boda u ovom meču sa ne baš ubedljivom Venecijom. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina a za 1,2+ kvota je 1.61 u kladionici King.

Holštajn Kil – Ajntraht – 2,2+ @ 2.16 u King

Debitant u Bundesligi je uspeo da osvoji svoj prvi bundesligaški bod u prošlom kolu na gostovanju u Bohumu. Imao je Holštaj i dosta sreće jer je do izjednačenja došao golom pred sam kraj meča. Sigurno je da će na tim iz Kila pozitivno uticati činjenica da više nisu na ”nuli” ali je pred njima još mnogo posla da bi ispunili svoj jedini cilj, a to je opstanak u najjačem rangu nemačkog fudbala. Ajntraht je odlično započeo novo prvenstvo, nakon preijerog poraza u Dortmundu Orlovi su vezali tri uzastopne pobede i nalaze se u samom vrhu tabele. U četvrtak su doživeli mali šok u Ligi Evrope kada im ni 3:1 nije bilo dovoljno da pobede češku Viktoriju iz Plzenja koja je izjednačila duboko u sudijskoj nadoknadi. Ono što je primetno u aktuelnoj sezoni je to da Ajntraht ponvo daje dosta golova a najzaslužniji je za to Egipćanin Omar Marmuš sa četiri pogotka u 4 kola. Daće Ajntraht dva gola i u gradu rukometa a verujemo da će to biti dovoljno i za pobedu. Za 2,2+ kvota je 2.16 u kladionici King.

Groningen – Go Ahed Iglis – T12+ @ 2.10 u King

Groningen je uspeo da se vrati u Erediviziju posle samo jedne sezone u drugoj ligi i ne verujemo da će im pasti više na pamet da se kockaju sa svojim statusom. Vidi se to i po izdanjima i rezultatma na početku nove sezone. Prvi poraz u sezoni doživeli su prošle sedmice, tek u 6. kolu na gostovanju u Herenvenu. Verovatno bi i tu sačuvali svoj skalp da nisu meč završili sa dva igrača manje. Nije im raspored bio lak, pa da time tumačimo njihove rezultate. Na svom terenu još nemaju poraz, uz trijumf na startu protiv Brede dva puta su remizirali, ali su im rivali bili AZ i Fejnord. Sada im u goste dolaze Orlovi iz Deventera, tim koji je prijatno iznenadio u prošloj sezoni i izborio evropsku vizu. Ipak, Go Ahed Iglsi nisu uspeli da prođu kvalifikacije i ispali su od norveškog Brana. U prvenstvu igraju toplo-hladno, već imaju tri poraza ali su u poslednja dva kola uzeli 4 boda, pobedili su Spartu u Roterdamu i remizirali sa Ajaksom u Deventeru. Očekujemo da Groningen postigne dva gola, kada su to uradili protiv Fejnorda zašto ne bi i protiv Iglsa. Za T12+ kvota je 2.10 u kladionici King.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici King iznosi 13.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.