TIKET ZA VEČE (nedelja, 29.09.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz holandskog, italijanskog i francuskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i na to da su iste podložne promenama.

AZ Alkmar – Utreht – 1&3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali ovog puta nam stiže iz Holandije, gde će fudbaleri AZ Alkmara ugostiti Utreht. Alkmar se trenutno nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSV, koji je za sada maksimalan. Do sada je AZ odigrao šest mečeva u elitnom rangu holandskog fudbala i ostvario pet trijumfa uz jedan remi i to na gostovanju kod Groningena, kada nije bilo golova. U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Cvolea, kada je bilo 1:2, a pre toga je AZ odigrao jedan od najboljih mečeva u poslednjih desetak godina, pošto je ova ekipa na svom stadionu deklasirala Herenven sa 9:1.
Utreht poput njegovog protivnika na ovom duelu igra veoma dobro na startu sezone, o čemu će nam najbolje posvedočiti i trenutno treća pozicija na tabeli, uz tri boda manjka u odnosu na AZ Alkmar, ali i meč manjka od ove ekipe. Do sada je Utreht odigrao pet mečeva u šampionatu i ostvario četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to na gostovanju kod Herenvena, kada je bilo 1:1. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom stadionu protiv Viljema, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Ovaj duel nam obećava dota pogodaka, a pored toga smo mišljenja i da će domaćin nastaviti sa sjajnim partijama na domaćem terenu zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 1&3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.15.

Napoli – Monca – 1-1&2+ @ 2.10 u Mozzartbet

Ekipa Napolija, naravno ako izuzmemo onaj poraz u uvodnom kolu na gostovanju kod Verone, izgleda veoma dobro na startu šampionata, i nećemo preterati ako kažemo da je tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” jedan od glavnih favorita za naslov prvaka Italije. Svojevrsna garancija za uspeh je trener Antonio Konte, koji je bio veoma uspešan kada god je radio u Italiji. U ovom trenutku se tim iz Napulja nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Juventus, koji ima i meč više. Upravo sa ovom ekipom su Napolitanci odmerili snage u prošlom kolu, a taj duel u Torinu je završen bez pogodaka, ali i bez previše šansi za postizanje istih. Pre toga je nekadašnji šampion Italije deklasirao Kaljari na gostovanju, pošto je taj meč na Sardiniji završen rezultatom 0:4.
Što se tiče Monce, tim koji je u vlasništvu porodice Berluskoni ni blizu ove sezone ne igra kao što je to bio slučaj u prethodne dve, i ako se po jutru dan poznaje sva je prilika da će se ova ekipa grčevito boriti za opstanak. U ovom trenutku se Monca nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, a ono što nije dobro je što ovaj tim još uvek ne zna za trijumf. U prošlom kolu je jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang poražen na svom stadionu od Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Sve osim sigurne pobede Napolija bi bilo ogromno iznenađenje, a sva je prilika da će domaćin od prvog minuta susreta krenuti sa silovitim napadima ka golu Monce, zbog čega vam najviše i savetujemo da se opredelite za igru 1-1&2+, a sve to uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Strazbur – Marsej – 2 @ 2.30 u Mozzartbet

Poslednji duel iz večernjeg tiketa za nedelju nam stiže iz Francuske, gde će snage odmeriti Strazbur i Marsej. Ako uzmemo u obzir koliko težak raspored ima Strazbur na startu sezone, sva je prilika da svi navijači ovog tima mogu da budu i više nego zadovoljni sa šest osvojenih bodova, pošto je do sada ova ekipa ostvarila jedan trijumf, tri remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Liona, kada je bilo 4:3, uz napomenu da su gosti u jednom trenutku vodili sa 1:3, nakon čega je usledio neverovatan preokret domaćina. U prošlom kolu je Strazbur remizirao na veoma teškom gostovanju kod Lila, na jednom sjajnom meču na kom smo videli čak šest pogodaka, a na kraju je bilo 3:3, uz konstataciju da je Strazbur ostavio dosta bolji utisak na tom duelu.
Marsej igra fenomenalno na startu sezone, a deluje da je sve to zasluga novog trenera De Zerbija, koji je u potpunosti preporodio ovu ekipu. Trenutno se tim sa Velodroma nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na PSŽ i Monako, koji imaju meč viška, pa bi se eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Strazbura, ovaj tim ponovo izjednačio sa ovim ekipama na prvom mestu na tabeli. Inače, u prošlom kolu je Marsej u jednom neverovatnom meču slavio na gostovanju kod Liona, kada je bilo 2:3, uz napomenu da je domaća ekipa praktično ceo meč odigrali sa igračem više nakon preranog isključenja Balerdija u petom minutu susreta.
Iako Strazbur igra veoma dobro, smatramo da je ipak Marsej preveliki zalogaj za ovu ekipu pa hrabro preporučujemo dvojku uz kvotu 2.30 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 10.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.