Tiket dana (utorak, 01.10.2024)

Tiket dana

Prvog dana oktbra očekuju nas utakmice Lige šampiona ali i svih nižih engleskih liga, tako da je ponuda odlična. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Dortmund – Seltik – GG3+ @ 1.95 u SuperBet

Odbrana Milionera mnogo se muči u poslednje vreme u Bundelsigi. Posle dva prva kola kada im se mreža nije zatresla, u naredna su primili 9 golova. Srećom da su napadači bili uglavnom raspoloženi i uspeo je vicešampion Evrope da dobije dve od te tri utakmice. Tu jednu su izgubili baš katastrofalno, Štutgart ih je dobio sa 5:1 a kako je krenulo u meču sa Bohumom u petak, izgledalo je da im se smeši novi neuspeh. Gosti su vodili 2:0 posle prvih 45 minuta ali je Borusija u nastavku dala četiri pogotka i upisala nova tri boda. Seltik nema problema u Premijer ligi Škotske, odigrali su 6 utakmica, zabeležili isto toliko pobeda a gol razlika im je neverovatna, 20 datih i nijedan primljeni gol! Bili su Kelti uspešni i u prvom kolu Lige šampiona, slavili su protiv Slovana sa 5:1 i sa dosta optimizma idu na zapad Nemačke. I Borusija je bila uspešna u prvom kolu elitnog takmičenja, pobedili su Klub Briž u gostima, pa oba tima mogu biti pomlo rasterećena i zato očekujemo golove na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

PSV – Sporting – 1x,2+ @ 1.63 u SuperBet

Najneizvesniji duel ove večeri u Ligi šampiona trebao bi da bude ovaj u Ajndhovenu. Domaći Filipsovci dočekuju lisabonski Sporting a posle prvog kola Portugalci su mnogo zadovoljniji. Naime, Sporting je pobedio Lil na svom terenu sa 2:0 dok je PSV poražen u Torinu od Juventusa sa 3:1. U tom meču Filipsovci nisu imali nikakve šanse, Stara dama je lako povela sa 3:0 i jedino što je holandski šampion uspeo je da postigne počasni pogodak. Ulog u ovom meču je veliki, obe ekipe vide sebe u nokaut fazi a u domaćim prvenstvima su i jedni i drugi trenutni lideri. I učinak im je identičan, u 7 odigranih kola u svojim nacionalnim šampionatima PSV i Sporting imaju maksimalan učinak i ponovo su glavni favoriti da se prvi preseku vrpcu. Dugo se međusobno nisu sastajali u Evropi, poslednji put još pre pet godina u Ligi Evrope a sada su oba tima mnogo kvalitetnija, što se vidi i po osvojenim trofejima. Smatramo da su timovi tu negde po kvalitetu a da PSV mora da iskorisiti prednost domaćeg terena. Zato je naš predlog upla šansa na Holanšane uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 1.63 u kladionici SuperBet.

Sanderlend – Derbi Kaunti – 1 @ 1.70 u SuperBet

Crne mačke iz Sanderlenda su odlično započele sezonu u Čempionšipu i pored činjenice da su prethodnu završile tek na 16. poziciji. Međutim, sada su malo pali u formi i nakon četiri vezana trijumfa na startu sada imaju dva poraza u tri prethodna kola. Oba puta su izgubili na strani, prvo u Plimutu a onda i u Votfordu. I pored toga zadržali su mesto u vrhu ali su lidersku palicu predali Vest Bromu. Na svom terenu imaju maksimalan učinak, tri utakmice i isto toliko pobeda, a mreža im se još nije zatresla pred svojim navijačima. Sanderlend je favorit u meču sa Ovnovima, Derbi Kaunti je u sedam igranih utakmica u prvenstvu izgubo čak četiri puta. Ipak su dobili preostale tri i sa 9 bodova ukupno zauzimaju mesto u sredini tabele. Derbi je u prošlom kolu poražen na svom terenu od Noriča sa 3:2, što im je bio drugi vezani neuspeh nakon poraza u Šefildu od Junajteda. S obzirom da je Kauntiju ovo povratnička sezona u Čempionšipu, prošlu su igrali u Ligi 1, opstanak je glavni cilj a sve preko toga čist ćar. U Sanderlendu ne verujemo da mogu da urade nešto više i mi predlažemo jedinicu sa kvotom 1.70 u kladionici SuperBet.

Barnli – Plimut – 1,2+ @ 1.68 u SuperBet

Mada su ga svi proglasili prvim favoritom za povratak u Premijer ligu, fudbaleri Barnlija ne blistaju u poslednje vreme. Klaretsi su u vrhu tabele ali su u prethodnih pet kola pobedili samo dva puta, uz dva remija i jedan poraz. Nisu im vodeći timovi odmakli, naprotiv, vodeći VBA ima samo dva boda više i lako je moguće da do potpune rokade dođe već nakon ovog vanrednog kola. Ne bi smeo Barnli da ima bilo kakvih problema sa Plimutom na svom Turf Muru. Gosti iz poznate luke razmišljaju samo o opstanku a za sada su sakupili 8 bodova iz 7 utakmica. plimut je loše startova ali je u tri prethodna kola dva puta pobedio. Bile su im to i, za sada, jedine pobede. Da sve bude interesantnije savladalis u dva teška rivala, tadašnjeg lidera Sanderlend i doskorašnjeg premijerligaša Luton prošle subote. Očekujemo sigurnu jedinicu na ovom meču a ubeđeni smo i da će se mreža Plimuta zatresti makar dva puta. Za 12+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 9.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.