Tiket dana (sreda, 02.10.2024)

Tiket dana

Večeras pratimo ostatak 2. kola Lige šampiona ali i preostale utakmice Čempionšipa. Kvote su važile u momentu pisanja predloga.

Đirona – Fejnord – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Obe ekipe počele su takmičenje porazima. Za Đironu ima mnogo opravdanja za to, osim što su debitanti, igrali su protiv Pari Sen Žermena i odolevali sve do sudijske nadoknade. Fejnord je doživeo pravi brodolom na svom ”tiganju” od Bajera iz Leverkuzena koji ih je pobedio sa 4:0. Što se domaćih takmičenja tiče tu su takođe podbacili, posebno Đirona koja je tek na 12. mestu u La Ligi sa samo 9 bodova iz osam utakmica. Katalonci su bez pobede već pet vezanih mečeva, računajući i taj u Parizu. Nisu ni Roterdamersi u svom najboljem izdanju u Erediviziji. Jeste Fejnord još uvek bez poraza u Holandiji ali već imaju 4 nerešena rezultata i zaostatak od 11 bodova za liderom PSV-om, doduše uz meč manje. Velika je to bodovna razlika za prvenstvo kakvo je holandsko i sve nam se čini da ekipa iz poznate luke neće biti konkurentna u bici za šampionski pehar. Zato će Liga šampiona i jednima i drugima biti u centru pažnje a međusobni duel ima ogroman značaj. Po nama je Đirona bliža uspehu i predlažemo jedinicu sa kvotom 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Šahtjor – Atalanta – 0-2 @ 2.03 u Mozzartbet

Ukrajinci jesu nepoznanica za većinu ljubitelja fudbala. Nije to više onaj Šahtjor prepun Brazilaca sa tek ponekim domaćim fudbalerom. Sada je sve drugačije, stranaca ima u tragovima ali su zato mladi igrači iz Ukrajine dobili više prostora od čega korist može da ima nacionalni tim. Zahvaljujući šampionskoj tituli Šahtjor igra u Ligi šampiona ali opet ne može da igra na svom terenu, što nije nikakva novost jer je Donbas arena odavno srušena i pre početka rata. Atalantu će Šahtjor dočekati na Veltins areni u Gelzenkirhenu i veliko je pitanje koliko će tribine biti popunjene. Gasperinijev tim može biti magnet, stići će i mnogo Italijana, ali neće to biti onaj pravi domaći teren. U prvom kolu je Atalanta odigrala bez golova sa Arsenalom, a isti ishod bio je u okršaju Bolonje i Šahtjora. Rezultatom prve utakmice mogu biti zadovoljni i Ukrajinci i tim iz Bergama, s obzirom koga su imali za protivnika, a verujemo da se i jedni i drugi nadaju pobedi u ovom meču. S druge strane sumnjamo da bi ih rastužio i remi, pa nam nekako liči na tvrd meč sa malo golova. Za 0-2 kvota je 2.03 u kladionici Mozzartbet.

Dinamo Zagreb – Monako – GG @ 1.75 u Mozzartbet

Nije Dinamo zalutao u Ligu šampiona, kako bi moglo da se zaključi posle debakla u minhenu. Jednostavno dese se takvi dani kada rivalu sve polazi za nogom i kada vi tu ništa ne možete. Podsećamo da su Modri smanjili na 3:2 početkom drugog poluvremena a da je konačni rezultat bio 9:2 za Bavarce. To jeste iz temelja uzdrmalo zagrebački klub, par dana kasnije izgubili su i od Slavena sa 4:1, a s obzirom da je bavarskoj tragediji predhodio poraz od Hajduka na Maksimiru, nemnovan je bio odlazak trenera Sandra Perkovića. Došao je opet Nenad Bjelica i Dinamo je prošlog vikenda pobedio gradskog rivala Lokomotivu sa 5:1. Dobar je to uvod pred dolazak odličnog Monaka u Maksimir. Kneževi odavno nisu imali ovako dobar start sezone, sa 6 pobeda i jednim remijem do sada. Najveći trijumf svakako je onaj protiv Barselone u prvom kolu Lige šampiona. Boriće se Monako za titulu u Ligi 1, ekipa Adia Hitera ima potreban kvalitet za to, ali će se truditi da odu u nokaut fazu Lige šampiona. Neće Dinamo izaći s belom zastavom i očekujemo da u Maksimiru vidimo makar po gol na obe strane. za GG kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Šefild Junajted – Svonsi – 1x,0-3 @ 1.55 u Mozzartbet

Ekipa iz Šefilda ponovo liči na onaj tim koji se kroz Čempionšip probijao ka Premijer ligi. Oštrice se uglavnom oslanjaju na čvrstu odbranu, trude se da ne prime gol a u napadu će valja ”umuvati” neki. Tako je bilo i u prvih 7 kola novog prvenstva u drugoj ligi Engleske. Još uvek su bez poraza, jedini uz Blekburn, a primili su samo 3 gola do sada. Efikasnos nije na zavidnom nivou i Junajted je dao 9 golova, a oni su mu doneli čak 13 bodova. Cilj tima iz Jorkšira je povratak u elitu iako su se tamo kratko zadržavali. Kvalitet za tako nešto imaju ali je Premijer liga toliko jaka da vam uspeh u Čempionšipu ne garantuje produženi boravak u društvu najboljih. Svonsi je već predugo među drugoligašima. Labudovi su ispali još 2018. iz Premijer lige i od tada nisu došli ni blizu šanse za povratak. Igraju sada nešto bolje na startu, sakupili su 11 bodova u prvih 7 kola i može da ih hrabri činjenica da su u prethodna tri kola uzeli 7 bodova. Očekujemo duel sa malo golova a sumnajmo da će Šefild dozvoliti poraz na svom Bramal Lejnu. Uz duplu šansu na domaćina dodajemo i mali broj golova. Za 1x,0-3 kvota je 1.55 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.