Tiket za veče (sreda, 02.10.2024)

tiket dana

Solidna je ponuda večeras pa da pokušamo s još jednim tiketom. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja predloga.

Lil – Real Madrid – GG3+ @ 2.05 u Mozazrtbet

Plasmanom u ligaški deo elitnog takmičenja Doge sa severa Francuske ispunile su primarni cilj. S druge strane supertimu iz Madrida je sve osim odbrane trofeja u Ligi šampiona neuspeh. Nie se Real proslavio na startu, Štutgart su pobedili tek u finišu meča ali se bodovi pišu a utisak pamti. Lil je poražen u Lisabonu od Sportinga, posao im je bio dodatno otežan jer su imali igrača manje skoro sat vremena. Doge su igrale dobro na početku sezone i onda su upale u jednu vrstu krize sa četiri vezana poraza, po dva u Evropi i dva u Ligi 1. Niz su prekunili remijem sa Strazburom na svom terenu a tek su prošlog vikenda stigli do trijumfa i to na gostovanju u Avru. Ta pobeda od 3:0 daje nadu da se mogu suprotstaviti strašnom Realu koji, ruku na srce, još uvek ne izgleda onako kako su mnogi zamišljali. Može Lil makar do gola i naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Šturm – Klub Briž – 1x,2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Šturm je prekinuo dominaciju Salcburga u austrijskoj Bundelsigi i za to je nagrađen direktnim plasmanom u ligaški deo Lige šampiona. Za to je najzaslužniji baš Salcburg jer je vredno sakupljao bodove u Evropi prethodnih godina. Šta je tu je, Šturm se našao u društvu najboljih evropskih timova i na njemu je da ostavi dobar utisak. Na startu su izgubili u Francuskoj od Bresta ali daleko od toga da su razočarali. To potvrđuje i pobeda Bresta nad Salcburgom juće i to sa 4:0 u Mocartovom gradu. U Grac dolazi prvak Belgije Klub Briž. Nisu plavo-crni onaj tim od pre par sezona i to potvrđuju iz kola u kolo i u Župiler ligi. U Ligi šampiona su poraženi od Dortmunda na svom terenu sa 3:0, a zatim su u dva vezana kola u Belgiji uzeli samo bod ukupno. Po kladionicama je gost favorit ali smatramo da Šturm neće izgubiti a mogli bi da vidimo bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Liverpul – Bolonja – 1,0-3 @ 2.25 u Mozzartbet

Redsi su se pribrali posle onog šoka u duelu sa Notingemom i opet ređaju pobede i to na svom frontovima. Očekujemo da pobedonosni niz ne prekinu ni posle meča sa Bolonjom koja je debitant u elitnom evropskom takmičenju. Liverpul je na startu Lige šampiona lako pobedio Milan na San Siru a Bolonja je na svojoj Renato Dalari odigrala bez golova sa ukrajinskim Šahtjorom. Posle odlaska trenera Tijaga Mote treba vremena Bolonjezima da se naviknu na sistem Vićenca Italijana ali nam se čini da sve više uspevaju u tome. Posle remija u LŠ pobedili su u Monci a prošlog vikenda igrali su nerešeno sa Atalantom, takođe učesnikom elitnog takmičenja. Pokušaće Bolonja da zatvori prilaze svom golu a da li će uspeti u tome veliko je pitanje. Liverpul bi trebalo da pobedi ali ne očekujemo neku goleadu na Enfildu. Za kombinaciju 1,0-3 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.25.

Bristol Siti – Šefild Venzdej – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Početak sezone nije bo sjajan ni za Bristol Siti ni za Sove iz Šefilda. Obe ekipe upisale su po dve pobede u prvih 7 kola i nalaze se u donjoj polovini tabele. Bristol je poakazao znake života u dva prethodna kola, pobedili su Oksford i uzeli bod u velsu protiv Svonsija. Šefild Venzdej je tri puta gostovao u prvenstvu i sva tri puta izgubio. Zanimljivo je da su Sove tri puta igrale na strani i u EFL kupu i sva tri puta pobedili, pto je svojevrsni paradoks. Rivali u Liga kupu nisu bili naivni, dva su bila baš iz Čempionšipa, Hal Siti i Blekpul. Bristol Siti je odmah ispao iz Liga kupa a u prvenstvu je skoro sve bodove osvojio pred svojim navijačima, jedino je u Halu uspeo da dođe do jednog poena. U prošloj sezoni oba tima su slavila pred svojom publikom, pa i sada očekujemo jedinicu. Za pobedu domaćina kvota je 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 19.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.