TIKET ZA VEČE (četvrtak, 03.10.2024)

tiket dana

Četvrtak veče nam donosi nekoliko sjajnih mečeva u okviru Liga Evrope i Lige konferencija, a za vas smo ovog puta u večernjem tiketu analizirali tri veoma zanimljiva duela.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama
.

Bešiktaš – Ajntraht – 1 @ 2.75 u Mozzartbet

Bešiktaš je novu sezonu započeo na najbolji mogući način pošto je ova ekipa u Superkupu Turske deklasirala Galatasaraj sa 5:0. Ovaj tim je pravljen za velika dela, o čemu govore i angažovanja Imobilea, Rafe Silve i Žoao Marija, međutim, u prvom kolu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja turski predstavnik je doživeo pravi debakl na gostovanju kod Ajaksa, koji je na tom duelu u Amsterdamu slavio sa 4:0. Ipak, tim iz Istanbula se brzo oporavio od toga, pošto je ova ekipa u prošlom kolu turskog šampionata slavila na gostovanju kod Kajserija, kada je bilo 0:3, pa se trenutno Bešiktaš nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Fenerbahče, a tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Galatasaraj.
Ajntraht igra sjajno na startu nove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutna tabela Bundeslige, pošto se klub iz Frankfurta trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern iz Minhena. Nakon poraza u prvom kolu na gostovanju kod Dortmunda, fudbaleri Ajntrahta su vezali čak četiri trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila u gostima kod Kila, a taj meč je završen rezultatom 2:4. Inače, nemački predstavnik se nije proslavio u prvom kolu Liga Evrope, pošto je tim iz Frankfurta na svom stadionu samo remizirao protiv Plzenja, a taj meč je završen rezultatom 3:3.
Bešiktaš od početka sezone igra sjajno na svom stadionu i to je glavni razlog zašto na ovom duelu prednost dajemo domaćinu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.75.

Tvente – Fenerbahče – G2+ @ 2.30 u Mozzartbet

I drugi tiket koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za četvrtak nam stiže iz Liga Evrope, a ovog puta je izbor pao na susret između Tventea i Fenerbahčea.
Tvente je u prvom kolu napravio pravi podvig pošto je ova ekipa uspela da remizira na gostovanju kod Mančester junajteda, koji ne samo da je bio favorit na tom duelu, već je engleski predstavnik jedan od glavnih favorita i za samu završnicu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Što se tiče holandskog šampionata, Tvente se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a ono što veoma raduje je da je ova ekipa nakon ne baš sjajnog starta šampionata vezala čak tri trijumfa.
U goste im stiže Fenerbahče, koji je ovog leta preuzeo Žoze Murinjo, međutim, baš zbog toga moramo pomenuti da smo do sada daleko više očekivali od ovog tima.
Pre svega, Fener je eliminisan od Lila u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je bio veliki udarac za ovaj klub, kako sportski tako i finansijski, pa su svi morali da se zadovolje sa plasmanom u Ligu Evrope. U prvom kolu ovog takmičenja tim iz Istanbula je slavio na svom stadionu protiv nimalo naivne ekipe Rojal Uniona, a taj meč je završen rezultatom 2:1. Očekivali smo više od Fenera u nacionalnom šampionatu, gde je ovaj tim ne tako davno poražen na svom stadionu od Galatasaraja, a taj duel je završen rezultatom 1:3. U prošlom kolu su Murinjovi puleni slavili na gostovanju kod Antalije, kada je bilo 0:2, pa se može reći da forma turske ekipe polako ali sigurno ide uzlaznom putanjom.
Nismo uvereni da će Fenerbahče slaviti na veoma teškom gostovanju, ali se vrlo lako može desiti da turski predstavnik postigne dva ili više pogotka na ovom meču, zbog čega vam savetujemo da vaš fokus usmerite ka igri G2+ za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.30.

Kopengahen – Jagjelonija – 4+ @ 2.15 u Mozzartbet

Treći, ujedno i poslednji meč iz večernjeg tiketa nam dolazi iz Lige konferencije, konkretno iz Kopenhagena, gde će istoimena ekipa ugostiti Jagjeloniju.
Kopenhagen je do plasmana u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje stigao nakon trijumfa u dvomeču nad ekipom Kilmarnoka. Sigurno je da će primarni cilj biti plasman u narednu fazu, a treba podsetiti da je danski predstavnik prošle sezone igrao sjajno u Ligi šampiona, gde je ova ekipa stigla čak do plasmana u osminu finala, i to mimo svih očekivanja. Ako se osvrnemo na partije danskog velikana u tamošnjem šampionatu, trenutno se Kopenhagen nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na Mitjiland, pa je utisak da će ova dva tima do kraja šampionata voditi veliku borbu za naslov prvaka Danske. U prošlom kolu je ova ekipa bila bolja na strani od Vejlea, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Jagjelonija je prošle sezone stigla do naslova prvaka Poljske, ali se ovaj tim nije proslavio u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, pa su u redovima Jagjelonije morali da se zadovolje sa Ligom konferencija, i čini se da je upravo ovo takmičenje po meri ovog kluba. Što se tiče Ekstraklase, u ovom trenutku se aktuelni šampion Poljske nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na Leh, a ono što i te kako raduje je podatak da je ova simpatična ekipa na tri poslednja meča u prvenstvu ostvarila isto toliko trijumfa.
I jedna i druga ekipa neguje napadački stil fudbala, za gol više, pa je i više nego jasno zašto vam ovde savetujemo da se fokusirate na golove, odnosno igru 4+ uz kvotu 2.15 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.