Tiket za veče (nedelja, 06.10.2024)

tiket dana

Još večeras imamo priliku da biramo kada su utakmice u pitanju, pa nam sledi nešto ”sušniji” period. Evo predloga za nedelju veče. Kvote su važile u momentu pisanja predloga.

Nica – Pari Sen Žermen – GG @ 1.74 u SuperBet

Neuspešne nastupe imale su obe ekipe u Evropi u toku prethodne sedmice. parižani su poraženi na gostovanju Arsenalu u Ligi šampiona a ništa bolje nije prošao ni tim sa Azurne obale na potopljenom terenu rimskog Olimpika u duelu protiv Lacija. Monako je pobedio u subotu na teškom gostovanju u Renu i pobegao tri boda Pari Sen Žermenu. Da bi se vratili na vrh Sveci moraju da pobede u Nici ali im to neće biti jednostavan zadatak. Nije Nica započela sezonu po očekivanjima i još jedan neuspeh im nikako ne treba. Imaju samo 6 bodova iz isto toliko mečeva i moraće da napadnu i šampiona. Naš predlog je igra gol-gol a za ovaj predlog koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.74.

Sosijedad – Atletiko Madrid – x2,2+ @ 1.95 u SuperBet

Ni španski predstavnici, barem ova dva, nisu se proslavili u Evropi. Atletiko je, pomalo neočekivano, ubedljivo izgubio u Lisabonu od Benfike, dok je Real Sosijedad poražen u San Sebastijanu od belgijskog Anderlehta u Ligi Evrope. Neverovatno kako Sosijedad loše igra na svojoj Anoeti ove sezone. Igrali su pet puta pred svojim navijačima, uključujući i taj meč sa Anderlehtom, a poraženi su čak 4 puta. Pobedili su samo Valensiju prošlog vikenda. Nije ni Atletiko prezadovoljan početkom sezone. Simeoneov tim je uspeo da spasi bod u meču sa gradskim rivalom realmo u poslednjim trenucima i tako ostanu još uvek neporaženi u La Ligi, ali je ovaj ubedljiv poraz u Portugaliji bio baš šokantan. Očekujemo tvrd meč u Baskiji a ne verujemo da će Madriđani izgubiti. Uz duplu šansu na goste dodajemo i dva gola ukupno. Za x2,2+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Porto – Braga – 1,2+ @ 1.68 u SuperBet

Derbi meč portugalske Primeire igra se na stadionu Dragao u Portu. Domaći Zmajevi su odigrali spektakularan meč sa Mančester junajtedom u četvrtak u Ligi Evrope, koji je završen rezultatom 3:3, i koga se ne bi postidela ni Liga šampiona. U domaćem prvenstvu Porto igra dobro, ima 6 pobeda i jedan poraz, ali šta to vredi kada je Sporting još uvek maksimalan. Beži aktuelni šampion 6 bodova Zmajevima i oni ne smeju da kiksnu u duelu sa Bragom već moraju da vrate zaostatak na tri boda. Gosti su doživeli ubedljiv poraz na Karaiskakiju u Pireju, Olimpijakos ih je dobio sa 3:0 i naneo im prvi poraz u Ligi Evrope. Porto je dobio sve rivale na svom terenu u prvenstvu a verujemo da će i Bragu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.68 u kladionici SuperBet.

Breidablik – Valur – 1 @ 1.92 u SuperBet

Samo još tri utakmice ostale su vodećem dvojcu u islandskoj elitnoj ligi do kraja prvenstva. Vikingur i Breidablik imaju identičan broj bodova i sva je prilika da će o šampionu odlučiti međusobni okršaj u poslednjem kolu. Breidablik želi da vrati šampionski naslov, igraju odlično u plej-ofu, trenutno su u seriji od 7 ubedljivih pobeda i očekujemo da slave i na dva naredna meča na svom terenu protiv Valura i Stjarnana. Valur je na 3. mestu, trudiće se da zadrži ovu poziciju i izbori se za kvalifikacije za Ligu konferencija narednog leta. Vodeći dvojac im beži velikih 16 bodova i odavno nemaju ilizuje o tome da ih mogu ugroziti. U 4 poslednja kola imaju samo jedan trijumf ali su dva puta igrali, i izgubili, od Vikingura. Breidablik ne bi smeo sada da popusti i predlažemo jedinicu u duelu sa Valurom od koga su već izgubili ove sezone na svom terenu. Za pobedu Breidablika kvota je 1.92 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.