Tiket dana (petak, 11.10.2024)

Tiket dana

Nastavlja se Liga nacija u Evropi ali i kvalifikacije za Mundijal i kontinentalna takmičenja širom sveta. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Bosna i Hercegovina – Nemačka – 2,3+ @ 1.67 u King

Pancerima je pod hitno potreban jedan veći međunarodni uspeh. Nadali su se da mogu do titule na EURU, čiji su domaćin bili, ali ih je u četvrtfinalu zaustavila reprezentacija Šapnija, kasnijeg pobednika. Novo izdanje Lige nacija započeli su žestoko, pobedili su Mađarsku sa 5:0 ali su već u Holandiji ponovo iskazali stare probele, pre svega u defanzivi. Nije rezultat 2:2 loš za Nemce, oni su posle njega prvi favoriti za trijumf u ovoj grupi, pogotovo jer će ih Lale doći u goste. Do tog meča moraju da paze da ne naprave neki drugi kiks, pa u tom svetlu gledaju i na okršaj sa Bosnom i Hercegovinom na Bilinom Polju u Zenici. Zmajevi su primili pet golova u Holandiji na premijeri u ovom izdanju Lige nacija, ali su dali dva i uopšteno gledajući, nisu ostavili tako loš utisak. U narednom kolu su odoleli Mađarima u Budimpešti i to bi za njih mogao da bude presudan bod u borbi da opstanu u A diviziji. Nemaju šta da izgube protiv nemaca, moraće da budu hrabri pa šta bude. Naš predlog je ipak pobeda gostiju a golova bi moglo da bude makar tri ukupno. Za kombinaciju 2,3+ kvota je 1.67 u kladionici King.

Češka – Albanija – 1 @ 1.66 u King

Ova grrupa B divizije je sigurno najneizvesnija u ovom izdanju Lige nacija. To se potvrdilo i posle prva dva i sve četiri selekcije imaju svoje šanse kada je u pitanju osvajanje prvog mesta i selidba u najjači rang. Pored Čeha i Albanaca u grupi su još Ukrajinci i Gruzijci, a odmah se primećuju da su sve četiri reprezentacije učestvovale na prethodnom EURU, što nije slučaj ni u diviziji A. Knedličke su na startu ubedljivo poražene u Gruziji, čak sa 4:1, u reprizi utakmice iz Nemačke sa Evropskog prvenstva. U drugom kolu su pobedile Ikrajinu i malo popravile utisak. Albanija je iznenadila Ukrajince na startu, slavili su kao gosti, doduše na neustralnom terenu, ali su zato u drugom kolu napravili beliki kiks i bodove je iz Tirane odnela Gruzija, koja ima maksimalan učinak posle dva kola. Reprezentacija koja izgubi ovaj meč ostaće sa malim šansama da se bori za promociju u A diviziju, pa je i ulog samim tim veći. Verujemo da će presuditi domaći teren a Česi će tražiti i osvetu za ubedljiv poraz u Albaniji u kvalifikacijama za EURO. Za jedinicu se u kladionici King dobija kvota 1.66.

Ukrajina – Gruzija – GG @ 1.89 u King

Ovo je poslednja šansa za Ukrajince da se uključe u borbu za prvo mesto u grupi. U slučaju izostanka pobede nad Gruzijom postali bi glavni kandidati da grupu okončaju na poslednjem mestu i ispadnju u C diviziju. Ima Ukrajina dobar sastav ali su startovali sa dva poraza i sada nemaju izbora. S druge strane Gruzija je pobedila u dva uvodna meča i tako nastavila sa odličnim igrama zapoečtim još u kvalifikacijama za EURO, preko baraža za to takmičenje i, na kraju, na samom Evropskom prvenstvu. U poljski Poznanj, gde će se utakmica sa Ukrajinom igrati, dolaze rasterećeni i takvi mogu biti izuzetno opsani. Pbedili su Češku na svom terenu i Albaniju u gostima i možda bi im i bod odgovarao. Naš predlog su golovi i verujemo da će biti barem po jedan na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici King iznosi 1.89.

Slovačka – Švedska – 3+ @ 1.83 u King

Verujemo da ove dve selekcije ne zaslužuju da budu u C diviziji ali je to tako u ovom momentu. Pošto se nalaze u istoj grupi samo jedna će moći da napreduje i zato su međusobni susreti Slovačke i Švedske presudni. Obe reprezentacije su pobedile u prva dva kola protiv Estonije i Azerbejdžana, samo što su Šveđani to uradili ubedljvije i dosta lakše došli do bodova. Slovačka je bila odlična na prethodnom EURU, verovatno ni njima samima još uvek nije jasno kako su uspeli da ispadnu od Engleza u osmini finala kada ih je od pobede i plasmana u četvrtfinale delio samo još jedan odbranjen korner. Nisu imali sreće, Gordi Albion je izjednačio i u produžecima slavio sa 2:1. Slovačka još nije primila gol u ovom izdanju Lige nacija, ali su Vikinzi dali već 6 i treba očekivati efikasan meč u Bratislavi. Predlog je 3+ a za njega se u kladionici King dobija koeficijent koji iznosi 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici King iznosi 9.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.