Tiket dana (nedelja, 13.10.2024)

Tiket dana

Nije današnja ponuda onakva kakva je bila prethodnih nedelja, ali zahvaljujući Ligi nacija ima dovoljno materijala. Koeficijinti su važili u vreme sastavljanja predloga.

Finska – Engleska – 2,3+ @ 1.88 u SuperBet

Kakav su hladan tuš Englezi doživeli u četvrtak od Grka na Vembliju. Heleni su slavili sa 2:1 golom u sudijskoj nadokandi, mada su imali i prednost od 1:0 sve do 87. minuta kada je poravnao Belingem. Situacija se, što se povratka u A diviziju tiče, znatno iskomplikovala za Gordi Albion. Moraće da pobede Grčku u gostima u novembarskom ciklusu ali pre toga da osvoje bodove i u Helsinkiju protiv nezgodnih Finaca. Selekcija ”zemlje 1000 jezera” je pre tri dana poražena od Severne Irske kao domaćin i tako ostala na poslednjem mestu bez osvojenog boda. Sa tri poraza iz tri prva meča Finci imaju imperativ osvajanja bodova pošto će u slučaju novog poraza verovatno i završiti takmičenje na poslednjem mestu i morati da se preseli u slabiju diviziju. Meč u prestonici Finske trebalo bi da bude efikasan a pobeda gostiju ne bi smela da dođe u pitanje. Za kombinaciju 2,3+ koeficijent u kladionici SuperBet znosi 1.88.

Grčka – Republika Irska – 1 @ 1.83 u SuperBet

Ni najveći optimisti među navijačima Grčke reprezentacije nisu mogli da očekuju ovako dobar start selekcije Helena u Ligi nacija. Verovatno su se i oni oprostili od ulaska u A diviziju kada im je žreb poslao Englesku, pored Republike Irske i Finske, u istu grupu. Ipak, posle polovine takmičenja Grci su maksimalni, a nakon pobeda protiv Finske na domaćem terenu i Republike Irske u gostima, slavili su na Vembliju protiv Engleske u trećem kolu. Sigurno je to bila najveća pobeda za grčku reprezentaciju još od osvajanja Evropskog prvenstva pre 20 godina. Sada se pritisak oseća i među fudbalerima selektora Ivana Jovanovića, srpskog stručanja koji čini čuda sa reprezentacijom Grčke. Prvo mesto je blizu, ali će presudan biti duel sa Engleskom u Atini narednog meseca. Da bi im u toj utakmici odgovarao i bod, Grci moraju da pobede Republiku Irsku na Karaiskakiju u Pireju. Irci su pobedom u Finskoj napravili veliki korak ka ostanku u B diviziji dok su ih porazi od Engleske i Grčke u Dablinu otpisali kada je prvo mesto u pitanju. Imaće Grci neverovatnu podrđku sa tribinu a i zaslužili su je. Za jedinicu se dobija kvota 1.83 u kladionici SuperBet.

Malta – Moldavija – x2,0-2 @ 1.74 u SuperBet

U najslabijoj diviziji Lige nacija sastaju se Malta i Moldavija. U ovoj grupi nalazi se još samo selekcija Andore koja je, realno, i najslabija, pa će okršaji Malte i Moldavije rešiti pitanje pobednika grupe i plasmana u C diviziju. Obe selekcije odigrale su po dve utakmice, i jedni i drugi su pobedili Andoru a u međusobnom duelu odigranom u Moladviji pobedio je tadašnji domaćin sa 2:0. To stavlja moldaviju u ulogu favorita za osvajanje prvog mesta a jedan bod sa Malte najverovatnije bio bio dovoljan zapovratak ove selekecije u treću jakosnu grupu Lige nacija. Malte je imala niz od devet uzastopnih utakmica bez pobede sve do meča sa Andorom prošlog meseca koji su dobili sa 1:0. Moldavija je već u kvalifikacijama za EURO imala odlične partije i najavila svoju renesansu. Tada su u igri za odlazak u Nemačku bili sve do poslednjeg kola ali ponovo nisu otišli na neko veliko takmičenje. Bolji su Moldavci i verujemo da neće izgubiti na ostrvu. Uz duplu šansu na goste dodajemo i mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 1.74 u kladionici SuperBet.

Farska Ostrva – Letonija – 1x,2+ @ 2.00 u SuperBet

Ubedljivi porazom od Severne Makedonije pre tri dana Letonija je verovatno ostala bez izgleda da se preseli u B diviziju. Sada im je plan da makar ostanu u ovoj ”trećoj ligi” evrpskog fudbala. Najveći rival u bici za izbegavanje poslednje pozicije biće imupravo selekcija Farskih Ostrva. Farani su na startu takmičenja remizirali sa Makedoncima na svom terenu, onda su izgubili u Letoniji i, pre tri dana, opet odigrali nerešeno u svom Toršavnu sa Jermenijom. Letonija je pre poraza od Makedonaca izgubila u Jermeniji i pobedila Farame minimalnim rezultatom. Ostrvljanima je ovo poslednji meč na domaćem terenu i ako i njega ne dobiju ostaju im male šanse da budu makar treći. Moraće onda u Jermeniji i Severnoj Makedoniji da nadoknade to što su prpustili a ne verujemo u takvu mogućnost. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 11.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.