TIKET ZA VEČE (nedelja, 13.10.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz španske Segunde, potom, jedan duel iz drugog po kvalitetu ranga portugalskog fudbala, ali i jedan meč urugvajskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Elče – La Korunja – GG @ 2.00 u Mozzartbet

Prvi susret koji smo za vas ovom prilikom analizirali nam stiže iz španske Segunde, gde će Elče ugostiti La Korunju. Pre svega, treba reći da će Elče ove sezone dati sve od sebe da se vrati u najkvalitetniji rang španskog fudbala, što kako sada stvari stoje neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se dojučerašnji prvoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Burgos, a poznato je da je u Segundi šesta pozicija ujedno i poslednja koja donosi plasman u doigravanje. U prošlom kolu je Elče poražen na gostovanju kod Ferola, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Deportivo La Korunja je nekada bila u samom vrhu španskog fudbala, međutim, poslednjih petnaestak godina je ova ekipa stacionirana u španskim nižim ligama. Trenutno se ovaj tim nalazi na 20. poziciji na tabeli koja nažalost na kraju znači i selidbu u niži rang. Ruku na srce, u poslednje vreme La Korunja igra nešto bolje, pa je tako ova ekipa prvo slavila na gostovanju kod Albasetea, kada je bilo 2:5, a potom i remizirala na svom stadionu protiv Malage, a taj duel je završen bez pogodaka.
Utisak je da je domaćin favorit na ovom susretu, ali ako uzmemo u obzir da je La Korunja na poslednjem gostovanju postigla čak pet pogodaka, vrlo lako bi i ovde mogla do makar jednog, zbog čega vam preporučujemo da okušate sreću sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.00.

Čaves – Feirense – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Poznato je da je ekipa Čavesa prošle sezone ispala iz elitnog ranga portugalskog fudbala, i to pošto je ova ekipa na kraju zauzela poslednje mesto na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na timove koji su na kraju završili prvenstvo u bezbednoj zoni.
Svakako, fudbaleri Čavesa će želeti do ekspresnog povratka u Primeiru, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo osam osvojenih bodova. Ne igraju fudbaleri ove ekipe onako kako su to svi očekivali, a na poslednjih pet mečeva u šampionatu Čaves je ostvario dva trijumfa, doživeo isto toliko poraza i jednom remizirao. U prošlom kolu je ovaj tim poražen u gostima kod Benfike B, a taj duel je završen minimalnom pobedom domaćina.
Feirense je trenutno na devetom mestu na tabeli, i ovaj tim od samog starta igra veoma promenljivo. Primera radi ova ekipa je na pet poslednjih mečeva u Segundi ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza, a u poslednjem kolu je Feirense remizirao na svom stadionu protiv Vizele, kada nije bilo pogodaka.
Pomenuli smo već da domaćin ima velike ambicije u ovom šampionatu, a kada je tako pobede na domaćem terenu bi morale da se podrazumevaju zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.85.

Sero Largo – Nasional – 2-2 @ 2.30 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji meč iz večernjeg tiketa za nedelju nam posle duže vremena stiže iz elitnog ranga urugvajskog fudbala, gde će snage odmeriti Sero Largo i Nasional.
Sero Largo se nije previše istakao do sada pošto je ova ekipa na šest odigranih mečeva ostvarila samo jedan trijumf, dva remija i tri poraza. Ruku na srce u poslednja dva kola je ovaj tim neporažen, a u prošlom kolu je Sero Largo remizirao na gostovanju kod Rasinga iz Montevidea, kada nije bilo pogodaka.
U goste im stiže urugvajski velikan – Nasional, koji je čak 49 puta dolazio do naslova prvaka Urugvaja, a svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta. Iako se urugvajski velikan trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, uz četrnaest osvojenih bodova, što je za dva boda manje od prvoplasiranog Boston Rivera, ovaj tim je do sada najviše pokazao, pošto ima meč manjka u odnosu na gotovo sve timove iz elitnog ranga urugvajskog fudbala. Eventualnim trijumfom na ovom duelu, što se naravno i očekuje, nekadašnji šampion Urugvaja bi zaseo na prvo mesto na tabeli.
Inače, do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva i ostvarila četiri trijumfa uz dva remija, a u prošlom kolu je Nasional slavio na svom terenu protiv Penjarola, u najvećem derbiju urugvajskog fudbala, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Sve osim sigurnog trijumfa gostiju bi bilo ogromno iznenađenje, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa prelazom 2-2, a sve to uz kvotu 2.30 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.