Tiket dana (ponedeljak, 14.10.2024)

Tiket dana

Još dva dana pratimo Ligu nacija pa se vraćamo nacionalnim fudbalskim prvenstvima i evropskim kupovima. Predložene kvote važile su u vreme pisanja teksta.

Gruzija – Albanija – 1 @ 1.97 u Mozzartbet

Gruzijcima je, doduše opravdano, poništen gol u sudijskoj nadoknadi meča sa Ukrajinom. Da su osvojili bod imali bi veliku šansu da trijumfuju u ovoj vrlo jakoj i izjednačenoj grupi B divizije Lige nacija. Ipak i ovako su u dobroj situaciji, sakupili su 6 bodova iz tri meča, a onaj trijumf u Albaniji im je vrlo bitan. Fudbal je nova religija u Gruziji, sve je krenulo od polufinale mlade reprezentacije, nastavilo se plasmanom u B diviziju Lige nacija i na Evropsko prvenstvo, prvo veliko takmičenje za ovu selekciju. Podrška za Kvarackeliju u ostale reprezentativce je ogromna i to bi moglo da presudi u meču sa Albancima. Sve četiri selekcije igrale su u Nemačkoj letos, ali je samo Gruzija prošla u nokaut fazu. U Tbilisiju je pala i Češka, i to ubedljivo, pa očekujemo da će i Albanija koja je izgubila dve prethodne utakmice bez datog gola. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.97.

Azerbejdžan – Slovačka – 2 @ 1.72 u Mozzartbet

Da je 2:0 najnezgodniji rezultata potvrdilo se i u okršaju Slovačke i Švedske, favorita u ovoj grupi C divizije. Vodili su Skandinavci sa 2:0 u Bratislavi ali su uporni Slovaci stigli do izjednačenja i trka za prvo mesto izmešu ove dve selekcije se nastavlja. Slovačka je pobedila u Estoniji i Azerbejdžan kući, a moraće i u Bakuu ako ne planira da pobedi u Švedskoj. Domaća selekcija se bori za ostanak u C diviziji, najveći rivali su im Estonci, a na ruku im ne ide poraz u Talinu pre tri dana. Da ne bi morali da jure gol razliku u duleu sa baltičkom reprezentacijom trebao bi im bar jedna bod i duela sa Slovačkom i Švedskom. Pošto u Švedskoj gostuju, realnije je da pokušaju sada da ostanu makar neporaženi. Slovačka je kvalitetnija, igrala je odlično na Evropskom prvenstvu, pa očekujemo da slave i u Azerbejdžanu. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.72.

Ukrajina – Češka – GG @ 1.77 u Mozzartbet

Jedna od neizvesnijih utakmice, ne samo danas. Ove dve selekcije sastale pre mesec dana u Češkoj i domaćin je slavio sa 3:2. Pre tri dana Ukrajina je upisala prve bodove u duelu sa Gruzijom koji je dobila minimalnim rezultatom, dok su Knedličke bile sigurne u meču sa Albanijom pred svojim navijačima. Pole tri kola Gruzija i Češka imaju po 6 bodova a Albanija i Ukrajina po 3, pa su još uvek svi u igri, i kada je plasman u A diviziju u pitanju, ali i kada je ispadanje u C. Mnogo toga zavisiće od ovog okršaja, pogotovo jer je on poslednji za Ukrajinu na , formalno, domaćem terenu. Poznato je da Ukrajinci kao domaćini igraju van svoje zemlje, Albaniju su dočekali u Pragu a Gruziju u Poznanju. Češka će gostovati takođe u Poljskoj, u gradu Vroclavu. Možda bi gostima odgovarao i bod, u zavisnosti od ishoda meča u tbilisiju, ali nekako smatramo da će i jedni i drugi juriti pobedu. u takvoj igri mora biti golova a naš predlog je oba tima daju po gol. Za GG kvota je 1.77 u kladionici Mozzartbet.

Vels – Crna Gora – 1,0-3 @ 2.00 u Mozzartbet

Pobedom u Nikšiću Velšani su napravili veliki korak ka prvom mestu u grupi ali su u ostale dve utakmice uzmali samo po bdo i gledaju u leđa Turcima koji su sakupili 7 bodova iz tri meča. Sve ukazuje na to da će duel Turske i Velsa odlučiti o plasmanu u A diviziju, a selekcija iz Anadolije je u prednosti jer će taj meč igrati pred svojim navijačima. U Kardifu je bilo 0:0 kada je Turska gostovala i veliko je pitanje hoće li Zmajevima biti dovoljan i remi u Maloj Aziji. Crnogorci će se sa Islandom boriti da izbegnu poslednje mesto. Neće to biti lako jer u prva tri kola nisu uspeli da osvoje ni bod, gubili su od Islanda i Turske u gostima, kao i Velsa na svom terenu. Sa ta tri poraza Robert Prosinečki, kao selektor Sokolova, ima pet uzastopnih neuspeha i već mu se pomalo drma klupa, i pored prijateljskih odnosa sa predsednikom Saveza. Vels bi trebalo da pobedi ali golova neće biti mnogo. Za kombinaciju 1,0-3 kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.