TIKET ZA VEČE (utorak, 15.10.2024)

tiket dana

Utorak veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, ali i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali dva duela iz Lige nacija, ali i dva meča iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će za dve godine biti odigrano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Švajcarska – Danska – 1 @ 2.35 u Mozzartbet

Malo ko se nadao da će Švajcarci igrati ovoliko loše na startu ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a trenutno je situacija takva da se ova selekcija nalazi na poslednjem mestu na tabeli i to bez osvojenih bodova, ali i sa samo jednim postignutim golom. U prvom kolu je Švajcarska poražena kod Danske sa 2:0, da bi nakon toga ovaj tim na svom terenu doživeo ubedljiv poraz od Španaca, pošto je taj meč završen rezultatom 1:4. Svi su očekivali da stvari krenu bolje od gostovanja kod Srbije, koja je poslednjih godina za Sajdžije bila redovna mušterija, međutim Orlovi su odigrali sjajan meč, slavili sa 2:0, i praktično ostavili Švajcarce bez bilo kakvih šansi za plasmanom na završni turnir.
Što se tiče Danske, ova selekcija je sve do prošlog kola držala prvo mesto na tabeli, ali je onda usledio donekle i očekivani poraz kod Španije, koja je dosta teže nego što se to očekivalo slavila sa 1:0. Pre toga je Danska uspela da bez primljenog gola savlada selekcije Švajcarske i Srbije na svom stadionu, a zanimljivo je da je oba puta rezultat bio 2:0.
Previše bi zaista bilo kada domaćin ni nakon četvrtog meča u Ligi nacija ne bi ostvario trijumf, i svakako da je to jedan od glavnih razloga zašto vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.35.

Litvanija – Rumunija – 2 @ 1.52 u Mozzartbet

Litvanija je bez ikakve sumnje autsajder u grupi u kojoj su još i selekcije Rumunije, tkzv. Kosova i Kipra, a to nam pokazuje i tabela, pošto se ova selekcija nakon tri odigrana kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova. Do sada su Litvanci doživeli tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom stadionu poražena od tkzv. Kosova, a taj duel je završen rezultatom 1:2
Što se tiče Rumunije, ova selekcija u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, a svedoci smo i sjajnih partija Rumuna na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, gde su Man i drugari stigli do plasmana u nokaut fazu, u jednoj nimalo lakoj grupi.
Do sada je ova selekcija odigrala tri meča u ovogodišnjem izdanju Lige nacija i ostvarila tri trijumfa uz čak devet postignutih golova i samo jedan primljen. U prošlom kolu su Rumuni odigrali još jedan dosta dobar meč i bez većih problema slavili na gostovanju kod Kipra, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Mišljenja smo zaista da bi sve osim sigurne pobede gostiju na ovom duelu bila prava senzacija, pa vam bez mnogo razmišljanja i analize savetujemo da se ovde oprobate sa dvojkom, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.52.

Kolumbija – Čile – 1 @ 1.40 u Mozzartbet

Preostala dva duela iz večernjeg tiketa za utorak nam stižu iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će za dve godine biti odigrano u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Kolumbije i Čilea.
U poslednje vreme Kolumbija igra fenomenalno, a tek u prošlom kolu je ova selekcija doživela prvi poraz u kvalifikacijama, i to na gostovanju kod Bolivije, za koju je poznato da svoje mečeve igra na visokoj nadmorskoj visini, gde je ova selekcija praktično nepobediva. Trenutno se Kolumbija nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Argentinu, i na prvi pogled plasman na Mundijal ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Sa druge strane Čile je najveće razočarenje dosadašnjeg toka kvalifikacija, pošto se ova selekcija nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova. Smena generacija za sada ide neuspešno, a na poslednjih pet mečeva u kvalifikacijama ova selekcija je doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi, i sigurno je da je Kolumbija veliki favorit na ovom duelu pa vam predlažemo da se fokusirate na jedinicu, a sve to uz kvotu 1.40 u Mozzartu.

Urugvaj – Ekvador – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Urugvaj generalno igra dosta dobro u ovim kvalifikacijama, iako je utisak da puleni Marsela Bjelse u poslednje vreme igraju nešto slabije nego što je to bio slučaj na početku kvalifikacija, kada je ova selekcija u dva vezana kola uspela da savlada Argentinu i Brazil, i to aktuelnog šampiona sveta u gostima, što je nešto što je u poslednje vreme malo kome pošlo za rukom.
Na tri poslednja duela Urusi ne znaju za trijumf, a u prošlom kolu je ova selekcija poražena na gostovanju kod Perua, a taj duel je završen rezultatom 1:0. I pored toga ova reprezentacija ima veoma visoke šanse da dođe do plasmana na Mundijal, pošto se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Argentinu.
Ekvador su na početku kvalifikacija oduzeta tri boda, pa se trenutno ova selekcija nalazi na petom mestu na tabeli uz 12 osvojenih bodova. U prošlom kolu je ova selekcija samo remiziralan na svom stadionu protiv Paragvaja, kada nije bilo pogodaka, dok su pre toga Ekvadorci ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Perua.
Nezahvalan duel za prognoziranje, ali treba pomenuti da Urugvaj igra fenomenalno na svom stadionu zbog čega ovoj selekciji i dajemo prednost na ovom duelu i savetujemo da se oprobate sa jedinicom, a sve to uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.