TIKET ZA VEČE (nedelja, 20.10.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljvih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz francuske Lige 1, jedan meč polufinala brazilskog Kupa, ali i jedan duel iz argentinskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Monpelje – Marsej – G2+ @ 1.65 u Mozzartbet

Sigurno je da smo svi od Monpeljea dosta više očekivali u dosadašnjem toku sezone, a ukoliko se ovako nastavi vrlo lako bi nekadašnjeg šampiona Francuske mogli naredne sezone da gledamo u Ligi 2. Naime, u ovom trenutku se Monpelje nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, što znači da je ovaj tim na sedam odigranih mečeva ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza što je previše za tim koji je pre početka šampionata imao evropske ambicije. U prošlom kolu je pretposlednji tim na tabeli poražen na gostovanju kod Remsa, a taj duel je završen rezultatom 4:2.
Marsej je odlično započeo ovogodišnje izdanje elitnog ranga francuskog fudbala, međutim, u poslednje vreme i tim sa Velodroma ima dosta problema, pošto na dva poslednja meča ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu su fudbaleri Marseja remizirali na svom stadionu protiv Anžea, kada je bilo 1:1, ali i doživeli poraz u gostima kod Strazbura, kada je bilo 1:0.
Trenutno se francuski velikan nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na Monako i PSŽ, koji imaju i meč viška.
Ako uzmemo u obzir sve ono što smo i od jednih i od drugih videli do sada, utisak je da je Marsej veliki favorit, i čini se da bi ova ekipa dosta lakše nego što se očekuje mogla da dođe na ovom gostovanju do dva ili više postignuta pogotka, pa vam preporučujemo da se oprobate sa igrom G2+ uz kvotu 1.65 u Mozzartu.

Korintijans – Flamengo – 1 @ 2.40 u Mozzartbet

Nedelja veče nam donosi revanš meč polufinala brazilskog Kupa, uz konstataciju da je Flamengo u prvom duelu pred svojim navijačima slavio protiv Korintijansa sa 1:0.
Korintijans je u međuvremenu odigrao jedan sjajan meč pred svojim navijačima protiv Atletiko Paranensea, na kom je ova ekipa slavila sa 5:2, uz sjajan gol Depaja, koji bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje za popularni Timao do kraja sezone, a treba podsetiti da je pored polufinala Kupa, Korintijans stigao i do polufinala u Kopa Sudamerikani.
Trenutno se ova ekipa nalazi na katastrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli Serije A, koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, pa će do kraja primarni cilj i biti opstanak u elitnom rangu brazilskog fudbala, koji nam je ove sezone doneo mnogo neočekivanih rezultata.
Flamengo je sa druge strane eliminisan iz Kopa Libertadores, a što se tiče Serije A, trenutno se tim sa Marakane nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo. U prošlom kolu je Flamengo u najvećem derbiju brazilskog fudbala doživeo poraz na svom stadionu od gradskog rivala Fluminensea, a taj meč je završen pobedom gostiju od 0:2.
Smatramo da će domaća ekipa iskoristiti loš momentum u kom se nalazi Flamengo i slaviti na ovom duelu, pa vam preporučujemo hrabro da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.40.

Estudijantes – Instituto – 3+ @ 2.50 u Mozzartbet

Argentinsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a i ono nam je ove sezone poput brazilskog donelo baš dosta neočekivanih rezultata.
Estudijantes je trenutno stacioniran na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli, ali je evidentno da ovaj tim u poslednje vreme igra nešto bolje nego što je to bio slučaj većim delom sezone, pa su tako crveno-beli na dva poslednja meča ostvarili isto toliko trijumfa. U prošlom kolu je argentinski velikan slavio na veoma teškom gostovanju kod Banfilda, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Instituta, malo ko je mogao da pretpostavi da će ovaj tim igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju argentinskog šampionata, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno fenomenalno četvrto mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Taljeres.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone je ostvarilo dva trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza. U prošlom kolu je Instituto ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv San Lorenca, kada je bilo 2:0, nakon čega ni plasman u grupnu fazu Kopa Libertadores nije daleko, a nema nikakve sumnje da bi to bio ogroman uspeh za ovaj tim.
Na prvi pogled se radi o jednom veoma teškom meču za prognoziranje, ali smo ipak mišljenja da će i jedni i drugi dati sve od sebe da slave na ovom duelu, što nam potencijalno može doneti i dosta pogodaka, pa vam hrabro preporučujemo da vaš fokus usmerite ka igri 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.50.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.