Tip dana: Osnabrik – Arminija Bilefeld: Može li Bilefeld do nove pobede na gostovanju?

Poslednji meč devetog kola nemačke “Cvajte” nam donosi duel između trinaestoplasiranog Osnabrika i Arminije iz Bilefelda koja se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Osnabrik: Solidne partije ove ekipe na startu šampionata!

Kada se sve sabere i oduzme, nema sumnje da svi navijači Osnabrika mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji igra ova ekipa u ovoj sezoni. Naime, Osnabriku je ovo premijerna sezona u drugoj ligi, a u ovom trenutku se posle osam odigranih kola nalaze na 13. poziciji na tabeli i imaju dva boda više od ekipa koje se nalaze u opasnoj zoni što uopšte nije loše ako uzmemo u obzir da je glavna ambicija ove ekipe opstanak u “Cvajti”.
Ipak, ne treba zaboraviti da fudbaleri Osnabrika na tri poslednja meča ne znaju za trijumf, pa se navijači ove ekipe nadaju da bi prekid ove loše serije mogao da se dogodi već u ovom kolu kada će na svom stadionu dočekati za sada najboljeg gosta u ligi – ekipu Arminije Bilefeld.
U prošlom kolu je Osnabrik odigrao jedan loš meč na gostovanju kod Vehena, i ne čudi što su poraženi sa 2:0, a utisak je da je rezultat mogao da bude i dosta ubedljiviji. Pre toga je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Sent Paulija koji inače igra fantastično ove sezone, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Arminija Bilefeld: Fantastične partije na strani!

Ako smo za fudbalere Osnabrika rekli da njihovi navijači mogu da budu zadovoljni sa igrama koje pružaju do sada, šta tek reći za Arminiju iz Bilefelda koja igra fantastično ove sezone. Svakako najbolji pokazatelj za to je i trenutno odlično treće mesto na tabeli, uz podatak da bi ekipa iz Bilefelda eventualnim trijumfom u ovom susretu mogla da priđe vodećem dvojcu na samo dva boda zaostatka, što bi bilo i više nego dobro.
Ono što je karakteristično za Arminiju je to da ova ekipa igra gotovo bez greške na gostovanjima, pošto su u dosadašnjem toku sezonu čak četiri puta gostovali, i uspeli da ostvare tri pobede, ali i jedan remi, i to na prvom meču koji su odigrali van svog terena u novoj sezoni. Bilo je to kod Bohuma, a tada je meč završen rezultatom 3:3, koji je bio ujedno i jedan od najboljih koji smo do sada imali prilike da vidimo u “Cvajti” u ovoj sezoni.
U prošlom kolu je Bilefeld na svom terenu ugostio Štutgart koji za glavni cilj ima povratak u Bundesligu, i uspele su “švabe” da opravdaju ulogu favorita u tom duelu, pošto su slavili sa 0:1. Pre tog meča je Arminija odigrala još jedan fenomenalan meč na strani, pošto su bez većih problema savladali Vehen sa 2:5. Zanimljivo je da je samo kolo pre toga usledila gostujuća pobeda kod Hanovera, koji takođe ima velike ambicije ove sezone.

Naš predlog

Iako fudbaleri Osnabrika igraju generalno dosta dobro na svom terenu, treba reći da im u goste dolazi Arminija iz Bilefelda koja je ubedljivo najbolji gost u ligi, pošto su do sada osvojili čak deset bodova na strani i još uvek ne znaju za poraz van svog terena. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.44. Ove dve ekipe ove sezone igraju i mečeve sa velikim brojem golova, pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.