Tiket dana (četvrtak, 03.05.2018)

Vrlo siromašna ponuda za četvrtak, a u žiži će biti revanš mečevi polufinala Lige Evrope, dok će kompletno kolo igrato Finci.

Salcburg – Marsej – GG @ 1.62 u 10Bet

Francuzi imaju lepu prednost pred revanš u gradu Mocartovog rođenja. Ipak, prednost ne garantuje miran meč, jer je Salcburg protiv Lacija pokazao koliko može da bude opasan u kratkom vremenskom intervalu. Marsej bi jedan postignut gol doveo na prag plasmana u finale koje se igra na Žerlanu u Lionu, što im daje dodatnu nadu da mogu podići veliki trofej, najveći posle osvajanja Lige šampiona daleke 1993. godine. Tim iz najveće francuske luke nije mnogo zapinjao u nedelju u prvenstvu, pa je remizirao protiv Anžea u gostima. Salcburg je pobedio poslednjeplasirani sent Pelten, bez mnogo napora, a za njih je ovo utakmica svih generacija. Plasman u finale jednog evropskog Kupa, bio bi istorijski uspeh za austrijski fudbal. Domaćin će atakovati i, verujemo, postići neki gol, ali će Marsej iskoristiti prazan prostor u odbrani Salcburga da preko Ćermena, Tovena, Pajea ili Mitroglua stigne do željenog pogotka. Probajte igru gol-gol.

ROPS – Honka – 1 @ 2.00 u 10Bet

Start prvenstva iz snova za ekipu iz Rovanijemija. U prvih šest kola, pet pobeda i remi, a mreža im se nije nijednom tresla. Naravno da zauzimaju čelnu poziciju u finskoj ligi. Možda je ROPS imao nešto lakši raspored na startu, ali su rezultati za svaku pohvalu. Za vikend su remizirali bez golova sa ekipom TPS iz Turkua, ali još uvek imaju tri boda više od najvećeg favorita za titulu, aktuelnog šampiona ekipe Helsinkija. U goste im dolazi Honka, povratnik u elitu posle četiri sezone. Nisu dobro počeli prvenstvo, pa imaju samo tri boda iz četiri utakmice, pa su još bez pobede. Domaćin je veliki favorit, a kvota na njihovu pobedu je odlična, ne verujemo u mnogo golova, jedan ili dva.

Marko Čekinato (ITA) – Marton Fučović (MAĐ) – 1 @ 1.66 u 10Bet

U osmini finala ATP turnira u Minhenu sastaće se Italijan Čekinato i Mađar Fučović. Razlika na listi nije velika, samo dva mesta je bolje plasiran Italijan, koji je na 59. poziciji. Međutim, Čekinato je u sjajnoj formi. Pre nekoliko dana osvojio je turnir u Budimpešti, savladavši u finalu Džona Milmana. U prethodnoj rundi u Minhenu, bio je bolji i od daleko slavnijeg zemljaka Fabija Fonjinija, što mu je bila šesta uzastopna pobeda. Fučović je imao nekoliko zapaženih nastupa ove sezone, ali je pre Minhena, na poslednja četiri turnira gubio u prvom kolu. Zato je prijatno iznenađenje njegova pobeda nad Argentincem Gvidom Peljom na startu u svetskoj prestonici piva. Italijan je favorit, trebalo bi da izbori plasman u četvrtfinale, samo je pitanje koliko je umoran, jer će igrati sedmi meč za samo deset dana.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice i jedan teniski meč u kladionici 10Bet iznosi 5.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.